Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
25.8.10 21:15

Omlouvám se, že vám sem vpadám.. Prosím, neprodáváte některá snapi šáličku od Bundles ve velikosti M? Moc ráda ji koupím… Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.8.10 21:26

Miri, navleky mam hnedy, s nejakejma autickama u kotniku, ale na malym prckovi drzely dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.8.10 22:55

Neno a chces se jich taky zbavit? :-)
Napis mi do zpravy konecnou cenu,at ti to pak muzu poslat na ucet…
Jo a uz mi sestra sehnala 200g lanolinu :-) v jedne u nas zapadle lekarne…a ani se lekarnice divne netvarila…ma barvu jako med a pry smrdi…nevim mne nejak lanolin nepachne ,sem asi divna :lol: , stal nejakych 160Kc,tak myslim,ze je to ten spravnej…
Katy -myslim,ze PAstelka psala o tom s vodou a ze mel barvu jako bilou… asi neco jako vazelina-tak nejak si ho predstavuju ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.8.10 23:04

ten s vodou je jakoby zakalenej.

• Citovat
  • Upravit
5393
26.8.10 08:55

holky, jsem teď ve fázi praní a žehlení mimivěcí. žehlení naprosto nenávidím, proto svoje oblečení vůbec nežehlím, jen skládám pečlivě rovnou do skříně.
proč se vlastně má v šestinedělí žehlit? ta propagovaná sterilizace se stejně kravina :nevim: já teď vše oblečení vyprala jen v čisté vodě a na máchání dala trochu octa (na bambusky neee :wink: )a až bude mimi, tak to jistí sliz z marseillského mýdla a taky ocet. takže v tom prádle by neměli zůstat žádný srágoroviny, co by mohli miminku vadit. tak proč žehlit? víte to některá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.8.10 08:58

Zuzu ja myslim,ze pro jistotu…aby se znicilo uplne vse…ale zase pak to stejne strcis do skrine a tam sterilne rozhodne nemas a nikdy mit nebudes…tak asi tak.
Ja osobne treba zehlim vsechno furt…sila zvyku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.8.10 09:20

Ahoj holky,

omlouvam se, ale mohu rychly dotaz:

Itti bitti All in one
vs
Itti bitti Snap in one ?

Snapku mam, obcas protece..ted maji v Brane akci 2 plus 1 zdarma, tak me spise zajima, zda je AIO lepsi nez Snapka nebo naopak …dekuji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 10:08
Lolinka79 píše:
Ahoj holky,

Itti bitti All in one
vs
Itti bitti Snap in one ?

Snapku mam, obcas protece..ted maji v Brane akci 2 plus 1 zdarma, tak me spise zajima, zda je AIO lepsi nez Snapka nebo naopak …dekuji !

Ahojky, nevím zda je AIO lepší než SIO, já SIO moc ráda neměla, tak že jsem teď na zkoušku objednala AIO. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.8.10 10:08

Zehleni, je naprosty nesmysl, ze je tim obleceni sterilni, protoze nezijem ve sterilnim prostredi. To je jako kdyz si maminky prevari spoustu vody a pouzivaji prubezne 24h do UM a mysli si, ze je to sterilni voda. No tak neni :wink: Nemluve o tom, ze ty domaci bakterie a jiny potvory mas na kuzi ty, tvoris proti nim protilatky taky ty a predavas je diteti v mliku. Pokud bys zamezila diteti styk s temito mikroorganismy, tak vypestujes sklenikovou kyticku, ktera nebude mit zadnou imunitu.
V nemocnici se ke sterilite blizi vic, tudiz tam treba bezne bakterie nejsou, zato tam jsou kmeny, ktere bezne sterilizacni procesy nevymyti. :nevim:
Jediny efekt, ktery zehleni ma je, ze pliny jsou na omak trochu mekci, nez jsem mela susicku, tak jsem obcas prezehlila ctverce, byly pakmene kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.8.10 10:23

Katy: a taky jsi mela se Snapkou zkusenost, ze protikala ? Nam protikala na brisku (kdyz se Kuba plazil)…

Katy2 píše:
Lolinka79 píše:
Ahoj holky,

Itti bitti All in one
vs
Itti bitti Snap in one ?

Snapku mam, obcas protece..ted maji v Brane akci 2 plus 1 zdarma, tak me spise zajima, zda je AIO lepsi nez Snapka nebo naopak …dekuji !
Ahojky, nevím zda je AIO lepší než SIO, já SIO moc ráda neměla, tak že jsem teď na zkoušku objednala AIO. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 10:29

NO nám nějak extra neprotíkala, jen teda systém SIO mě nebaví. :lol:

čiči už ti došly ty Itti z Brány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.8.10 10:45

žehlení - cizorodé a různé sajrajty z prášku stejně látky žehlením nevyženeš. Jako sterilizace by měla smysl těsně před oblékáním, přebalením. Já furt razím teorii, že pokud dítě přežije porodnici, kde je bakteriální osídlení všeho(včetně personálu) chuťovka, tak přežije domácí bakteriální invazi s přehledem.

• Citovat
  • Upravit
4533
26.8.10 10:51

Katy tebe nebavi SIO? A co je ta tvoje opici Merinostar??? :lol:

Itti - ja mela jen SIO, protekly parkrat na zacatku a myslim, ze kvuli tomu, ze to velikostne nesedelo. Jak do toho prcek dorostl, tak uz to nepustilo nic. AIO jsem nikdy zadnou nemela, susicku nemam, nejsem sebevrah. :lol:

A baby, kde berete to slovo protikat? Uz jsem to tu videla hodnekrat, znam jen protykat, coz je nespisovna verze od protekat :nevim: Nic ve zlym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.8.10 10:54

Zehleni ja se teda priznam, ze jsem vyzehlila na mimino jednou vsechno, ale budiz mi omluvou, ze jsem s tim pupkem nemohla spat a ty noce byly tak dlouhyyyyyyy…co je dite na svete, nezehlim nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.8.10 10:58

Neno no hele víš jak, opičky jsou sice SIO, ale jsou kráááásnééé, je fakt že SIO mě fakt nebaví, ale opičkám to odpouštím. :lol: No ono spíš mě u Itti SIO vadilo, že jsou ty vkládačky dost tuhé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure