Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
27.8.10 10:11
Katy2 píše:
neczuz píše:
Jé, já to taky věděla, ale nějak považovala za samozřejmé. ani mě nenapadlo, že by to nepasovalo, že by bylo víc druhů cvoků. :oops: ale nešiju, tak to pro mě nebyla nějak zvlášť cená informace.
Neczuz ono ale je více druhů cvoků, ale cuddle a Itti mají stejné, tudiž tam vkládačky pasují dokonce přesně.

jenže já mám doma jen Megerku, Itti a BabyLucy. BabyLucy druky na vkládačce nemá a ostatní pasuje, tak jsem z toho udělala závěr, že asi pasuje všechno. Pak mám druky jen na zapínání svrchňáků a to jsem tedy nezkoušela, jestli na to jde připnout vkládačka z Itti. :-P

• Citovat
  • Upravit
22590
27.8.10 11:15

Holky vy jste koumaci :potlesk:
Myslim,ze by jste fakt uz mely napsat nejakou knihu o plenkovani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.8.10 21:01

Holky, zvládáte plně látkovat i s průtokáčem? Já teď fakt nedávám nic jiného než látku (předtím třeba na ven, na spaní nebo když došly) a jsem z toho celkem na nervy. Plínek mám asi dost, ale nestíhám je prát - hlavně totiž sušit. Nemáme ani balkón a Miky vypije mnoho lahviček denně - nejméně tak 5 po 2 deci + mlíko + polívka a tak. Takže vyrobí i přes 20 plín, pokud ho fakt nechci nechávat v mokru, dneska jsem to počítala. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.8.10 21:10

Tak Mates tolik ted nepije, lamu tu do nej uz i sladky hnusny hipp a nechce :cert:
Ale ve vedrech pil hodne, to vypil tak 3-4 lahvicky po 3dcl, plus rano mliko. Ale to zase byl celkem ochotny se vycurat na prebalovaku, teda taky do pliny, ale uplne obyc ctverce. Suseni nastesti resit nemusim, mam susicku, bez ni by to byl asi trochu vopruz, to jo. Myslim, ze Cappy si pred par tydny trochu postezovala, ze ma prutokace a ze snad mam skoro i malo plin. Pokud nemas prostor na suseni, tak je to vopruz nejvetsi, ja jsem pred susickou nastavovala rostor na susaku takovu tou chobotnici z ikea, ale prodava se to urcite i jinde jako susak na ponozky. Ctverce jsem povesila za ruzek, nejlepe do okna a schlo to rychle a pritom jsem tam ususila tusim 16 ctvercovek, nebo jinych kusu.Jen kalhotkove se tam uz moc mestnali a schly hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.8.10 00:52

Halu ja spotrebuju denne tak 12-13 plin…vetsinou kalhotkove,ale mam to stEsti,ze mam susicku…ctverce a disany my ale za jeden den uschnou v pohode na takoavem tom rozkladacim vesaku. Jen tam asi nenasupnu teda 20 naraz, i kdyz ja je skladam na pul…ted az se narodi prte,tak uz pojede jen susicka,jinak bych to teda s mnozstvim plin co mam urcite nezvladala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.8.10 09:17

No jo holky, já už tady nic nepodnikám, protože už jsme se dávno měli stěhovat do domečku (teda už loni v říjnu :-( ). Takže suším v koupelně, na rozkládacím věšáku v ložnici a pak máme ještě na akutní případy vyhřívaný v kuchyni. A stejně to nestačí.
Miky už má prdelku skoro čistou.
Tak spekuluju nad tou vlnou - je to 100% střižní vlna a tu já kupuju tady: http://www.pfeifer.liberec.net/web/cenik.php
Myslíte, že by se nedala taky použít do plíny? Stojí totiž tak 60 za kg, popř 150, když vyberete česanou nebo mykanou. Mám ji doma a porovnávám s tou od Popolini a rozdíl nevidím, i podobně voní lanolinem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.8.10 09:37

Halu, tak to je super, ze se to zlepsilo. Ja bych rekla, ze rozdil nejak zasadni nebude, to mas jako se zlucakem od ulricha, stoji hafo penez a zlucak z dm, za par kacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.8.10 14:37

Holky,tohle je trochu OT, ale vy co používáte látkové vložky. Uvažuju, že bych si je pořídila. Šestinedělí bude dlouhý a tak jsem si říkala, že bych je využila :nevim:
Jaký máte? A jak je to v praxi? Nějak si to neumím představit :nevim: Jak je to s praním? Házíte je zvlášť každý den do pračky, nebo jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.8.10 14:39

Jo a kolik jich je tak zhruba potřeba :think:
Nebo by byl lepší kalíšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.8.10 14:47

Kalíšek po porodu nee!
Já se na něj chystám až to bude aktuální - u první dcery to bylo asi až jí byl rok a půl.
Jinak mám zkušenosti jen s intimkama (Haipa Daipa), protože jsem se k nim dostala až v těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
28.8.10 14:56

Luci, tak to je jasný, že kalíšek až pak :mrgreen: jsem to blbě napsala :think:
Myslela jsem to tak, že mě zajímalo, co tak holky normálně používají při MS. Jestli hodně vložky, tak bych nějaký nakoupila i na šestinedělí. Začal mě trošku trápit těhotenskej výtok, tak to asi pořeším nějakýma látkovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.8.10 15:56

Pastelko s látkovými vložkami zkušenost nemám, stále se chystám, že si pořídím aspoň látkové intimky. Při MS používám kalíšek, zatím zkušenost dva cykly a super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.8.10 17:13

Holky, tak já asi zkusím dát i tu obyč vlnu, třeba až mi Popolini dojde, nic se nemůže stát, ne?
Poradíte jaký šátek na miminko? Chci ho teď k narozkám. Jsem celkem malá, tak asi nějaký menší, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.8.10 17:34
halucinka píše:
Holky, tak já asi zkusím dát i tu obyč vlnu, třeba až mi Popolini dojde, nic se nemůže stát, ne?
Poradíte jaký šátek na miminko? Chci ho teď k narozkám. Jsem celkem malá, tak asi nějaký menší, že?

Já bych zkusila i obyčejnou vlnu.
No a šátek, toď otázka, je jich strááášně moc a strááášně krásných, záleží jakou máš představu o ceně. Já teda zatím byla asi nejspokojenější s didymosem. No a délku to záleží na jaké úvazy, no určitě na nějaké vícevrstvé KsK atd., tak že vel. 6 naprosto dostačující, tobě by možná stačila i vel. 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.8.10 17:40

Já právě nevím, jestli si nejdřív nekoupit nějaký elastický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure