Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
25.8.10 13:03

miri:chtěla jsem se zeptat ty budeš mít dětičky blízsko sebe viď :-) už máš promyšlený jak budeš látkovat s obouma?dávat každému své plenky?nebo třeba u čtverců to bude jedno?mě to ožná taky čeká tak zjišťuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.8.10 13:16

Pavli- ja budu latkovat do stejnych…neco mam nakoupeno uplne nove pro prte,ale vetsinu budu sdilet s Deniskou. Asi to bude zahul a budu prat nejspis denne,ale me ty pliny fakt bavej :lol: . Jinak ty myslis jako kvuli hygiene? Ja mam i tak nektere pliny a vlnacky z druhe ruky…kdybych nechtela z hygienickeho hlediska davat pliny po Denisce,tak to by se mi ani to plenkovani nijak nevyplatilo,pac Denisku mam na bavlnenych teprve par mesicu… I kdyby nebylo druhe dite,tak bych teda stejne kupovala vsechny kravinky kolem plen :lol: ,ale takhle treba i usetrime…hlavne aspon odpad a prirodu :pankac:

Neno asi ta vase dovolena prospela Zvireti a jeho vaze :lol:
Jeste me tak napada jestli nemad po Zvireti treba nejake zachovale navleky na nozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.10 13:35

ahoj!

zasejc mám jeden dotázek :lol:
chystám si cajky do porodnice - tam se prý používají vlhčené ubrousky (to já pak doma rozhodně nechci, perlan, voda to jistí) a já nechci používat nějaké hnus parfemky apod … poradíte mi nějaké extra šetrné, neparfemované apod. na těch prvních pár dní? :nevim:

díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
25.8.10 13:37

NeNo a za kolik ty Itti? Já teda teďka objednala v akci na Bráně… :think: Spíš by se mi hodily ty vkládačky, ty bys neprodala zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.8.10 13:58

Zuzanecko, neparfemovane jsou bambino mio, daji se splachovat do zachodu. Nicmene pokud chces pouzivat perlan a vodu, tak ti v tom urcite nikdo branit nebude, nastrihej si perlan, dej do krabicky, napriklad takove ty boxiky na potraviny, co jsou zespod pruhledne a zvrchu maji barevne vicko, je jich milion velikosti, tak jsou na to dobre. No a pak to tam jen polejes vodou, kdyby byl prebalovak daleko od zdroje vody. Ale my meli na pokoji drez, kde se dalo dite vedle polozit, takze si clovek rovnou macel u nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.8.10 14:10

Nenuš a za kolik by bys nechala ty Ittky? Klidně bez těch setů navíc😉

Zuzi, ty budeš určitě rodit v UL, viď? Nevím jak tam, ale v TP byl k dispozici perlan, takže bys mohla určitě používat ten navlhčený vodou. Kouhotek bude určitě hned vedle přebalováku s váhou. Nebo si vem sebou už nastříhaný. Jako nouzovku používám bílé Babylove ubrousky z DM, jsou bez parfemace. Nebo mají žluté a ty jsou mastné, ty jsou složením myslím taky O.K. Jinak v porodce jsme měli k dispozici na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.8.10 14:15

Zuzi - já ani v jedné porodnici neměla vlhčené ubrousky. POkaždé byla k dispozici buničina. Jinak, když ubrousky, tak bílé babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.8.10 14:22

já doufám, že budu rodit ve vrchlabí. perlan si vezmu s sebou a i ty jedny bílé ubrousky z dmka. díky moc, holky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
25.8.10 14:25

Tak koukám, že mi tam kus příspěvku chybí :mrgreen:
Měli jsme k dispozici kosmetiku od Johnsona, ale taky věci jako přírodní olivový olej z lékárny, ten byl moc fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.8.10 14:27

Borisko, myslim, ze je to odparovanim. To vlnene vlakno to bez problemu pojme, ale bavlna uz ne. Vlnene vlakno umi nasat az 30% sve hmotnosti, bavlnene jen 3%, takze na te bavlne je to odparovani mnohem vic a rychleji znat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.8.10 15:10

miri:jo to já mám taky nějaké z druhé ruky tak to nemyslím..jen jako jestli nebueš mít striktně rozdělené kt. budou pro kt. prcka:-) no já bych taky chtěla látkovat tak jsem na to zvědavá..hlavně s uplně malým prckem nemám zkušenosti tak to chci vidět 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
25.8.10 15:20

Vlhcene ubrousky tak u Apolinare jsou dost progresivni - nic jinaciho nez perlan a tekouci voda ve drezu nebylo :palec: a jeste teda mazadlo na prdku.

Pastelka a Halucinka zda se, ze se hezky doplnujete :mrgreen: Tak kdyz se domluvite, muzete mit kazda ceho zadate. 250 za plinu a 100 za vkladacku? Nejsou flekate ani osmrdlane…Zuza jiste potvrdi, ma od nas cervenou a zlutou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.8.10 15:26
zuzanecka81 píše:
ahoj!

zasejc mám jeden dotázek :lol:
chystám si cajky do porodnice - tam se prý používají vlhčené ubrousky (to já pak doma rozhodně nechci, perlan, voda to jistí) a já nechci používat nějaké hnus parfemky apod … poradíte mi nějaké extra šetrné, neparfemované apod. na těch prvních pár dní? :nevim:

díky! :kytka:

u Apolinaře měl perlan k dispozici. i se s nim mylo dítě místo žíňky. To jsem pak doma taky aplikovala, protože žíňky nesnáším. :poblion: na zadek něco jako rybilka, ale míchané v lékárně. nějaký Johnson tam taky měli, ale nevnucovali, spíš naopak.

• Citovat
  • Upravit
4533
25.8.10 15:46

Neczuz predstavuju si, zes mi tam zahrejvala postel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.8.10 15:50
NeNa píše:
Neczuz predstavuju si, zes mi tam zahrejvala postel :mrgreen: