Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
10.8.10 12:02

Určitě se nemůže, já si takhle odrovnala moje samodomo vkládačky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.8.10 13:59

sem tele, nejak mi to nedocvaklo …ja teda zatim ocet jeste nikam nikdy nedavala,ale doufam,ze si to uvedomim az ho budu chtit dat k plinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.8.10 17:07

Katy - tak jsem jeste vycetla dat pliny do mrazaku :-D - prej to pomohlo a taky nejaka sulna skvrny znacky DM(prej je to jak miofresh), tak ta taky pomohla :-D. Tak jsem zvedava co najdu. Uz sem tak daleko,ze tam vidim Cicinku a Pastelku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.10 18:18

Jejda ty to čteš celé? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.8.10 19:31

Mirii, proboha, tak to mas teda odvahu, ja jsem to zpetne cele necetla a to jsem se tu zjevila ani ne na 200. strance :lol:

Udelala jsem pokus s achdarky, dala jsem je do horke impregnace, temer vubec se nesrazili, jen tak cca centimetr. Slibuju si od toho, ze to mirne prisrazeni je trochu utuzi a budou lepe drzet vlhkost. Uvidim, jak moc budou po tomto lanolinove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.8.10 20:26

holky, tak to si musím ujasnit
k bavlněným - disanám, čč, froté dávat ocet můžu, ale bambus nikoliv? jak to řešíte, perete zvlášť nebo prostě ocet nedáváte a perete v něčem, z čeho jsou plíny měkké? zajímá mě to hlavně u těch, co nevlastní sušičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.8.10 20:34

Ocet jsem dávala 3 měsíce všude a bambuskám se nic nestalo. pak mi holky vyděsily, tak už nedávám nikam. Ale uvažuju, že to zase risknu. už mě švou ty tuhošský čtverce. Možná je jednou všechny popadnu, vyleju do pračky 2 litry octa a proženu je octovou šokovkou. :think:

• Citovat
  • Upravit
12332
10.8.10 20:38
neczuz píše:
Ocet jsem dávala 3 měsíce všude a bambuskám se nic nestalo. pak mi holky vyděsily, tak už nedávám nikam. Ale uvažuju, že to zase risknu. už mě švou ty tuhošský čtverce. Možná je jednou všechny popadnu, vyleju do pračky 2 litry octa a proženu je octovou šokovkou. :think:

no já trubka tam ten ocet dávám furt- a hodně bambusek mám asi 10dní :roll: a zatím dobré, ale je to chvilka, co si budeme povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.8.10 21:48

Ja nejdriv prelouskala par desitek stran z roku 2005 :-D,pak jsem zkusila neco z 2007 :-D - to uz se psalo i o vlnaccich :lol: a ted uz jsem tam kde je cicinka a Pastelka :-D, ale tak ctu to jen zbezne…mam to porad otevrene a kdyz mam chvilku,tak treba prectu dve stranky :-D. Ale za chvilu to asi vzdam,pac tady uz jsme na 800 :-D,tak to bych cetla jeste dlouho…ale ty srandovni nazory z roku 2005 - jako uplne me svrbi ruka odepsat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.8.10 21:49

a ja teda zatim ocet nikam nedavam… ted jsem koupila ecover tekuty a prijde mi,ze s nim sou plenky mekcejsi a docela pekne pak voni( levandule) …ale ja jinak sem tam pliny prozenu susickou…octem spis vycistim celou pracku casem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.8.10 22:28

Holky,lanolin se ma uchovavat v lednicce? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.8.10 22:35

nevim jestli má, ale neuchovávám v lednicče.

• Citovat
  • Upravit
164
12.8.10 07:46

Tak s tím octem jste mě vyděsily. Ve všech chytrých manuálech se dočtu, že je dobré přidávat k plenkám ocet, kvůli odstranění zbytků prášku a i tomu změkčení a já si tím ty plínky defacto ničím? A je tedy ocet škodlivý jen na bambusky nebo na všechny plíny obecně (i když je to v podstatě jedno, protože v naší pračce se vždy nějaká bambuska pere)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
12.8.10 07:53

kapsovky či AIO

A ještě jeden dotaz. Zvažuju na konec (alespoň doufám, že brzy bude konec) plenkovacího období nakoupit nějaké kapsovky nebo AIO, protože mi přijdou jako vhodné tréninkové plenky, navíc případně použitelné i pro další dítko. Mám zkušenosti akorát se Swaddlebees kapsovkou vel. M, která už je malému hodně na knop. O Pop in jsem se dočetla, že jsou dost malé, takže ty raději ne. Máte někdo zkušenosti třeba s kapsovkou od TotsBots (Pocet tot), Bum Genius (pozor ne AIO) nebo AIO od Fuzzi Bunz, případně i AIO od TotsBots (EasyFit Bamboo)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.8.10 09:45

Ocet nici opavdu jen bambusove vlakno, ktere nesnese kysele prostredi, bavlna na toto netrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure