Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj holky
používáte některá extendory? a jaký máte, jaký můžete doporučit? nějaký z těchto? díky
jo a ty fotky sbírky plen - ten výběr to bylo na prášky na závist ![]()
Borisko extendor jsem chvíli používala, teď mi tu jeden leží, body už moc nedáváme..........jinak ten tvůj odkaz mě otevírá celé stránky MMB, tak že nevím který extendro myslíš.
Boriska píše:
ahoj holky
používáte některá extendory? a jaký máte, jaký můžete doporučit? nějaký z těchto? díky
Mám tenhle. Nebo měla sem, dlouho sem ho neviděla ![]()
Ale nakonec sem ho moc nepoužívala, spíš sem nechala to body rozepnutý. Ale seděl na většinu těch triček.
Prý se ta bodýčka zapínat ani nemaj, že můžou přispívat ke vzniku vesikálního refluxu
Ale to by to asi muselo být utažený fakt hodně ![]()
http://tulenik.cz/…extendor.jpg
Příspěvek upraven 06.08.10 v 17:31
Katy2 píše: čiči dotaz, když dáváš čč na draka, tak ho děláš s obyč. čč a do vnitr dáváš bambusovou kikko?
Jo, presne tak.
Borisko, extendor jsem pouzivala nejakou doby, kdy byl zadecek o dost objemnejsi jak dite, po tech cca 8m uz to nebylo potreba, jen mel vetsi body. Ale nepasuje to na vsechno, na jedno body jsem ho narvala a znicila tim zapinani na nem a i na extendoru, pasovalo to skoro, ale opravdu jen skoro
Kdyz se nekdy v budoucnu dokopu, tak si vyrobim univerzalni extendor, kus latky a na nej zabicky na ksandy. Rekla bych, ze tam 3 ks na kazdy lem. Bude to mit stejnou funkci jako bodycka od manymonths, tam jsou ty spodky taky cele odepinaci.
holky díky, čiči to vypadá na dobý tip
asi to nějak splichtím s mamkou dohromady
jinak už mám vyprané vlňáčky, dnes dostanou první lázeň a zítra snad druhou - ale je takové vlhko, že to blbě schne i plíny
jo a holky je normální, že mi ty vlňáčky smrdí ovčinou? asi jo, že…
týjo, tak to mě chlap holky zabije
máme nezapomenutelný zážitek z cestování - když jsme byli v kyrgyzstánu, tak jsme jeli stopem přes hory, vzal nás týpek a aby více vydělal, tak vzal k našim batohům dozadu i 2 ovce - manželovi pochcaly batoh a načichl mu strašně ovcemi -nešlo to vůbec vyprat a smrdělo to na sto honů a tohle on bude přebalovat? ![]()
hlavně, doufám, že to bude fungovat, furt si myslí, že to musí protéct
jo a říkáte,že body se dlouho nenosí, jo? my dostali právě od sousedů vel. 98 = 2 roky, tak to asi dítka nebudou chtít nosit, co?
no možná to ještě zkusíme vyměnit - moc moudrá paní jim radila, že tahle velikost bude dobrá…
Body budu davat mozna v zime, aby mu netahlo na zada, ale stejnak bude vlneny. Nejvetsi body mam 18-24m od tesca a davam vyjmecne. Ale jinak je to stejne vopruz, kdyz prebaluju casto, takze radsi dam nejake triko, nanohy navleky a mam pristup k pline okamzity.
čiči u nás je to teď taky tak, triko, plína, návleky a přebalování je šuup šup. ![]()
Tak to já body dávala až do 2 let - malá byla hodně pohyblivá, jakmile měla jen tričko, měla hned holá záda. Navíc hezky zafixuje plínku a nemůže ji rozepnout. Ty tři druhy už mě při přebalování nevytrhnou ![]()
Určitě dávám s čínou za pravdu, kam se podíváme, tam jí máme. Značka neznačka. Ale četla jsem na www.libstatskepleny.cz , žeje to originální česká výroba, vlastně pleny, do kterých balili nás. A tak asi z nostalgie u toho zůstávám. Hlavně malej si říkal už od 14 měsíců nanočník, tak teď u toho druhého(hé) to nechám při starom.
holky jsem divná já, lanolin nebo je to normální, mám disanu, podle návodu jsem jak nahřála, tak raději i protřepala a je to hrudkovité,nerozpustilo se to úplně a když jsem do toho dala vlňáčky, tak mám na nich teď bílé drobky ![]()
vypada ten lanolin spis do bilozluta, nebo je takovy s prominutim jako usni maz?
Jinak impegnuju tak, ze to rozpustim v uplne horke vrouci vode a pridam ten sampon, proicham a naleju do strasne moc horke vody, necham samovolne zchladnout. Kdyz jsem se snazila to nalit do nejake prijatelne vody nebo to pak zchladit, okamzite se to srazilo.
díky za tip, dám do horké vody, je to dost bílé - mi to přijde spíše jako natrávané mlíko ![]()