Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak dlouho meris /kolikatej mesic/?Ja mivala pred ovu 36,3-36,5 a po ovu 36,7-36,9C.
merim treti mesic a vzdy to bylo vpoho ty grafy mam tady a resili jsme to s kamoskou a delala jsem si i ovu testy a vypadalo to ze ovu mam mela jsem i teploty 37..ale ted mi to prave prijde divny jako bricho i prsa mne boleli je to tak tyden nazpatek ale nic nenasvedcuje tomu ze bych ji mela
a treba jsem mela i 36,4 ale to bylo nejmin co jsem si namerila proste tenhle mesic mi to prijde divny ..no ale jinak diky myslim ze jsem dobre pochpila ze ovu nebyla no a nic se neda delat ![]()
Tak pokud predchozi grafy byly v pohode,tak je uplne normalni,ze nejaky cyklus muze byt anovulacni.
A nebo ovu jeste prijde.
ja uz taky dlouho
uz se jen merim abych to pak mohla dat doktorovi a jinak na to prdim
je to strasny vid?kolikrat sem mam chut napsat denicek ze uz na to s… ale nejde to porad doufam i kdyz tomu uz neverim
a ty ams menzes normalne a ovulku mas?
ja se v tom moc nevyznam ta ovulace je to mereni kolik musim mit teplotu??
no ja se taky v tom moc nevyznam proto jsem sem napsala ale kazdej to ma jiny
vim ze pred ovu mas min a po ovu vic a ja to nechapu tenhle mesic jsem ji asi nemela porad si merim hrozne malo
to mi jeste chybelo..par grafu si udelam a ukazu je doktorce at se mnou neco udela beru utrogestan a oestrogel a asi je to na píp..
Jani,utrogestan se bere az po ovu,a zatim tedy jeste nebyla,no jsme zvedava,jak a kdy to dostanes??
no ja kdyz to dostanu tak to mam sedum dni 8to uz nemam a zacinam mazat oestrogelem do 17dne a 18 az 24 utrogestan a pak to do dvou dnu dostanu.no ted uz jsem to mela mit ale myslim ze zitra se dostavi.kdybych ho nebrala tak to nedostanu nemela jsem to treba pul roku
krev mi brali a nic nezjistili.a hlavne jsem pred trema mesicema nemela zadnou sliznici
tak doufam ze uz ji mam.
Právě řeším totéž… 55 dní cyklus… teploty od 36,1 do 36,5 (dvakrát 37, ale to jsem byla nemocná). Ovu určo vůbec nebyla, takže jsem dostala minulý týden provokačku a dneska došla MS. Pokud nebude ovu příští měsíc, nasadí se něco na ovulku. Dva měsíce před jsem měla křivky ukázkové..
Tak nám držím palce
![]()
tentadora píše:
Právě řeším totéž… 55 dní cyklus… teploty od 36,1 do 36,5 (dvakrát 37, ale to jsem byla nemocná). Ovu určo vůbec nebyla, takže jsem dostala minulý týden provokačku a dneska došla MS. Pokud nebude ovu příští měsíc, nasadí se něco na ovulku. Dva měsíce před jsem měla křivky ukázkové..Tak nám držím palce![]()
jeee to je strasny,tak mi pak napis vistak co ti dal … taky drzim palecky je to sileny
ale hold musime vydrzet nekdy si rikam ze otehotnet je hotova veda a nechapu ty pary co se jim to povedlo
je to strasne tezky
zatim papa ![]()
Holky urcite se zadari,ja na malyho cekala 2roky,uz jsem taky nedoufala… ![]()
Holky,
mohly byste se mi mrknout na graf a poradit kdy asi probehla ovulka? Jestli 27.5 v tom poklesu nebo az 29.5 pred narustem teplot? Dekuji moc