Bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
28.5.11 10:58

Jak dlouho meris /kolikatej mesic/?Ja mivala pred ovu 36,3-36,5 a po ovu 36,7-36,9C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
28.5.11 10:59

A meris kazdy rano ve stejnou dobu?A nez vstanes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
28.5.11 11:08

merim treti mesic a vzdy to bylo vpoho ty grafy mam tady a resili jsme to s kamoskou a delala jsem si i ovu testy a vypadalo to ze ovu mam mela jsem i teploty 37..ale ted mi to prave prijde divny jako bricho i prsa mne boleli je to tak tyden nazpatek ale nic nenasvedcuje tomu ze bych ji mela :zed: a treba jsem mela i 36,4 ale to bylo nejmin co jsem si namerila proste tenhle mesic mi to prijde divny ..no ale jinak diky myslim ze jsem dobre pochpila ze ovu nebyla no a nic se neda delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
28.5.11 12:12

Tak pokud predchozi grafy byly v pohode,tak je uplne normalni,ze nejaky cyklus muze byt anovulacni.
A nebo ovu jeste prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.11 11:38

:nevim: mi se snazime rok a pul a furt nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
30.5.11 11:58

ja uz taky dlouho :nevim: uz se jen merim abych to pak mohla dat doktorovi a jinak na to prdim :zed: je to strasny vid?kolikrat sem mam chut napsat denicek ze uz na to s… ale nejde to porad doufam i kdyz tomu uz neverim :zed: a ty ams menzes normalne a ovulku mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.5.11 12:04

:cry: ja se v tom moc nevyznam ta ovulace je to mereni kolik musim mit teplotu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
30.5.11 13:19

no ja se taky v tom moc nevyznam proto jsem sem napsala ale kazdej to ma jiny :nevim: vim ze pred ovu mas min a po ovu vic a ja to nechapu tenhle mesic jsem ji asi nemela porad si merim hrozne malo :zed: to mi jeste chybelo..par grafu si udelam a ukazu je doktorce at se mnou neco udela beru utrogestan a oestrogel a asi je to na píp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.5.11 21:48

Jani,utrogestan se bere az po ovu,a zatim tedy jeste nebyla,no jsme zvedava,jak a kdy to dostanes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
30.5.11 23:19

no ja kdyz to dostanu tak to mam sedum dni 8to uz nemam a zacinam mazat oestrogelem do 17dne a 18 az 24 utrogestan a pak to do dvou dnu dostanu.no ted uz jsem to mela mit ale myslim ze zitra se dostavi.kdybych ho nebrala tak to nedostanu nemela jsem to treba pul roku :nevim: krev mi brali a nic nezjistili.a hlavne jsem pred trema mesicema nemela zadnou sliznici :cry: tak doufam ze uz ji mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.5.11 18:11

Právě řeším totéž… 55 dní cyklus… teploty od 36,1 do 36,5 (dvakrát 37, ale to jsem byla nemocná). Ovu určo vůbec nebyla, takže jsem dostala minulý týden provokačku a dneska došla MS. Pokud nebude ovu příští měsíc, nasadí se něco na ovulku. Dva měsíce před jsem měla křivky ukázkové..

Tak nám držím palce :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
31.5.11 22:07
tentadora píše:
Právě řeším totéž… 55 dní cyklus… teploty od 36,1 do 36,5 (dvakrát 37, ale to jsem byla nemocná). Ovu určo vůbec nebyla, takže jsem dostala minulý týden provokačku a dneska došla MS. Pokud nebude ovu příští měsíc, nasadí se něco na ovulku. Dva měsíce před jsem měla křivky ukázkové..Tak nám držím palce :hug: :mavam:

jeee to je strasny,tak mi pak napis vistak co ti dal … taky drzim palecky je to sileny :pocitac: :nevim: ale hold musime vydrzet nekdy si rikam ze otehotnet je hotova veda a nechapu ty pary co se jim to povedlo :roll: je to strasne tezky :lol: zatim papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
31.5.11 22:24

Holky urcite se zadari,ja na malyho cekala 2roky,uz jsem taky nedoufala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
1.6.11 10:39

Holky,
mohly byste se mi mrknout na graf a poradit kdy asi probehla ovulka? Jestli 27.5 v tom poklesu nebo az 29.5 pred narustem teplot? Dekuji moc

http://www.womenzone.cz/…s/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.6.11 11:04

Dle me 29.5. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...