Bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
1.6.11 12:17
Dana1980 píše:
Holky urcite se zadari,ja na malyho cekala 2roky,uz jsem taky nedoufala… :kytka:

dekuju :-) no mohlo by se zadarit jinak mne asi zavrou nekam do blazince :lol: uz mi z toho hrabe :zed: a ted kdyz jsem nemela asi teda ovulku no des snad bude pristi mesic lepci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
1.6.11 12:50

Jani me z toho taky uz hrabalo,merila jsem BT delala ovu testy,porad jsem se pozorovala abychom neprosvihli nejlepsi dobu,no fakt blazen. :lol: Dneska se tomu smeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
1.6.11 23:44

:lol: jo to chapu treba se taky tomu budu jednou smat :lol: a bylo to k necemu to pozorovani nebo to proste prislo samo jako skoro vzdy? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.6.11 07:21

Bylo,to vis,ze bylo,jelikoz po tolika snazeni,uz to byla spis rutina,takze jsme se trefovali do plodnych dnu a ono to najednou vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.6.11 01:07

je vy se mate :dance: no mne skoncila menstruace a dneska teda spis vcera jsem merila prvni den a zase 36,1 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.6.11 07:28

Uvidis,nehazej flintu do zita… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.6.11 14:35

normalne ted mi doslo,ma vliv na mereni treba kdyz spim jen tri nebo 4 hodiny? dneska jsem spala tri hodiny jako vzdycky a mela jsem 36,2 a spala jsem dneska vyjicne dal a merila si po 7hodinach spanku a 36,6 :dance: takze jsem to asi celou dobu delala blbe :zed: chodim spat okolo druhe a merim v sest takze to bylo asi na houby zkusim merit pozdeji treba v deset ale budu muset byt v posteli a necurat ja vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
7.6.11 14:43
janca.markova1984 píše:
normalne ted mi doslo,ma vliv na mereni treba kdyz spim jen tri nebo 4 hodiny? dneska jsem spala tri hodiny jako vzdycky a mela jsem 36,2 a spala jsem dneska vyjicne dal a merila si po 7hodinach spanku a 36,6 :dance: takze jsem to asi celou dobu delala blbe :zed: chodim spat okolo druhe a merim v sest takze to bylo asi na houby zkusim merit pozdeji treba v deset ale budu muset byt v posteli a necurat ja vim :lol:

Janci, mela by jsi merit ve stejnou dobu minimalne po 4hodinach spanku. Pokud jsi zacala tento cykus merit v sest tak mer uz v sest porad. Ja taky merim v sest hodin rano a mivam 36.3-36.5 pred ovu a po ovu mivam 36.7-36.9. A spach chodim kolem pulnoci.
ale kamaradka miva pred ovu 35.9-36.2 a po ovu 36.5-36.7… takze kazda jsme jina..
Jinak se rika co hodina navic to 0.05C ale nevim nikdy jsem to nezkousela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
7.6.11 18:24

no jo jenze ja chodim spat ve tri ve dve a tak takze nekdy spim dve hodiny nekdy tri tak ja teda nevim. :nevim: je to uplne na houby.kdyz to merim takhle tak mam nejvic 36,4 asi.ale dneska jsem merila okolo desate po tech 7hodinach spanku a 36,6 tak teda nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.6.11 20:26

Jani,mereni musi byt ve stejnou dobu,ja merila v 6h kazda dalsi hodina pak mi zvysovala tepltotu cca o 0.1C.
A spat alespon 3-4hod nevstavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.6.11 14:02

normalne jsem se pred chvilkou docetla ze je utrogestan na ovulaci? a jak je mozne ze moje grafy jsou uplne debilni? taky jsem vcera cetla ze prvni polovina grafu ma byt nizzsi a druha vyssi a to samozrejme nemam takze to vypada ze zase nemam ovulku.tak ja to teda fakt nechapu.to je posledni graf co si delam a pak na to prdim :nevim: akorad celej den premyslim nad tim ze to mam uplne blbe…je to k nicemu..pak az pujdu k doktorovi tak grafy mu ukazu a at si poradi :dance: jen mi to prijde divny kdyz beru utros a mam to blbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 10:19

Ahoj, chci se poradit. Bazalni teplotu merim druhy měsíc, a teď mám po ovulaci, do ms 10 dnů. Teplotu mám 36,9, měrim ve stejný čas, na stejném místě, bez vstáváni. No a dnes ráno byl teplota 36,5. Nevíte, co by to mohlo byt? Stalo se to některé?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
8
26.1.21 10:22

Měření balzání teploty

Dobrý den dámy a děvčata měla bych jednu otázku měřím balázní teplu měřila jsem ji dvakrát po prví jsem ji měla 36.0 a po druhé 36.4 a mám spožděnou MS mám spoždení 6 dnů to asi nebudu těhotná moc budu ráda za vaše rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí