Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dana1980 píše:
Holky urcite se zadari,ja na malyho cekala 2roky,uz jsem taky nedoufala…
dekuju
no mohlo by se zadarit jinak mne asi zavrou nekam do blazince
uz mi z toho hrabe
a ted kdyz jsem nemela asi teda ovulku no des snad bude pristi mesic lepci..
Jani me z toho taky uz hrabalo,merila jsem BT delala ovu testy,porad jsem se pozorovala abychom neprosvihli nejlepsi dobu,no fakt blazen.
Dneska se tomu smeju.
jo to chapu treba se taky tomu budu jednou smat
a bylo to k necemu to pozorovani nebo to proste prislo samo jako skoro vzdy? ![]()
Bylo,to vis,ze bylo,jelikoz po tolika snazeni,uz to byla spis rutina,takze jsme se trefovali do plodnych dnu a ono to najednou vyslo.
je vy se mate
no mne skoncila menstruace a dneska teda spis vcera jsem merila prvni den a zase 36,1 ![]()
normalne ted mi doslo,ma vliv na mereni treba kdyz spim jen tri nebo 4 hodiny? dneska jsem spala tri hodiny jako vzdycky a mela jsem 36,2 a spala jsem dneska vyjicne dal a merila si po 7hodinach spanku a 36,6
takze jsem to asi celou dobu delala blbe
chodim spat okolo druhe a merim v sest takze to bylo asi na houby zkusim merit pozdeji treba v deset ale budu muset byt v posteli a necurat ja vim ![]()
janca.markova1984 píše:
normalne ted mi doslo,ma vliv na mereni treba kdyz spim jen tri nebo 4 hodiny? dneska jsem spala tri hodiny jako vzdycky a mela jsem 36,2 a spala jsem dneska vyjicne dal a merila si po 7hodinach spanku a 36,6takze jsem to asi celou dobu delala blbe
chodim spat okolo druhe a merim v sest takze to bylo asi na houby zkusim merit pozdeji treba v deset ale budu muset byt v posteli a necurat ja vim
Janci, mela by jsi merit ve stejnou dobu minimalne po 4hodinach spanku. Pokud jsi zacala tento cykus merit v sest tak mer uz v sest porad. Ja taky merim v sest hodin rano a mivam 36.3-36.5 pred ovu a po ovu mivam 36.7-36.9. A spach chodim kolem pulnoci.
ale kamaradka miva pred ovu 35.9-36.2 a po ovu 36.5-36.7… takze kazda jsme jina..
Jinak se rika co hodina navic to 0.05C ale nevim nikdy jsem to nezkousela ![]()
no jo jenze ja chodim spat ve tri ve dve a tak takze nekdy spim dve hodiny nekdy tri tak ja teda nevim.
je to uplne na houby.kdyz to merim takhle tak mam nejvic 36,4 asi.ale dneska jsem merila okolo desate po tech 7hodinach spanku a 36,6 tak teda nevim
Jani,mereni musi byt ve stejnou dobu,ja merila v 6h kazda dalsi hodina pak mi zvysovala tepltotu cca o 0.1C.
A spat alespon 3-4hod nevstavat.
normalne jsem se pred chvilkou docetla ze je utrogestan na ovulaci? a jak je mozne ze moje grafy jsou uplne debilni? taky jsem vcera cetla ze prvni polovina grafu ma byt nizzsi a druha vyssi a to samozrejme nemam takze to vypada ze zase nemam ovulku.tak ja to teda fakt nechapu.to je posledni graf co si delam a pak na to prdim
akorad celej den premyslim nad tim ze to mam uplne blbe…je to k nicemu..pak az pujdu k doktorovi tak grafy mu ukazu a at si poradi
jen mi to prijde divny kdyz beru utros a mam to blbí
Ahoj, chci se poradit. Bazalni teplotu merim druhy měsíc, a teď mám po ovulaci, do ms 10 dnů. Teplotu mám 36,9, měrim ve stejný čas, na stejném místě, bez vstáváni. No a dnes ráno byl teplota 36,5. Nevíte, co by to mohlo byt? Stalo se to některé?
Děkuji.
Dobrý den dámy a děvčata měla bych jednu otázku měřím balázní teplu měřila jsem ji dvakrát po prví jsem ji měla 36.0 a po druhé 36.4 a mám spožděnou MS mám spoždení 6 dnů to asi nebudu těhotná moc budu ráda za vaše rádi.