Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vím že je tady toho spoustu,ale spěchá to. Snažíme se o miminko a dala jsem se na meřeni BT. Jsem 9DC a dnes mi teplota klesla z 36,7 na 36,5 myslíte že se chysta ovulace, nebo uz je, ja tady tomu nerozumim, co znamena pokles teploty. Diky at vim kdy se snazit, snazili jsme se vcera a prave nevim zda i dnes, nebo staci zitra, dali jsme si plan ob den ![]()
Ob den je to ideální, nejde se netrefit do plodných dnů ![]()
Jinak se to dá těžko říct dopředu a u prvního cyklu, ale je dost pravděpodobné, že ten pokles ovu může znamenat ![]()
ahoj,no pokud je to tvůj první cyklus,který si měříš,tak těžko říct.Já jsem to sledovala dost dlouho,ale i tak jsem měla skoro každý cyklus v jiný den vzestup teploty,ale nejdříve tak 16.den,nemyslím si,že už máš vzestup…teploty hodně kolísají,musíš mít tři vyšší teploty za sebou než šest předchozích a v těch třech nejvyšších je ovulace…No chce to sledovat déle a pak z toho něco vyčteš…ale když se budete snažit ob den, tak to snad vyjde ![]()
Ahojda urcite staci ob den:-))souhlasim:-)a drzim palecky:-)
Ahoj, z grafu poznáš ovu kdy byla až zpětně, musejí být 3 vysoké teploty po 6ti nízkých a poslední nízká značí ovu.
Snad to půjde: http://www.womenzone.cz/…e/grafy.aspx?… je to těhu graf a ovu byla 2.8.