OVU testy a BT

4742
31.10.11 05:22

Kdo mi odpoví? - OVU testy a BT

Ahojte všechny snažilky a ty, které v tom umíte chodit.

Patřím mezi snažilky první měsíc. Napíšu to všechno popořadě. V září mám po revizi, dva dny na to hned MS, cyklus trval 36 dní. Hned další cyklus jsem začala pít kontryhelový čaj na úpravu cyklu a začala si dělat ovu testy. Začala jsem si měřit i teplotu, ale né hned od začátku cyklu, ale měření/neměření, měřím se teda po probuzení, ale jednou to je o půl šesté, o půl čtvrté, atd. Poslední dny je to i třeba po dvou, třech hodinách spánku, a teplota lítá jak chce.
Podle testů ovule byly, přikládám foto, ono je to trošku bledší, ale čárky jsou stejné, další den už byla slabší.
Házím link i na teploty:
 http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…

Ikdyž je to měřené všelijak, tak přece ta teplota po té ovulaci by měla být vyšší.
Co si o tom myslíte, byla nějaká ovulace, nebo to byl anovulační cyklus, ikdyž test měl stejné čárky? Ten den, kdy test byl pozitvní mě i šíleně bolelo břicho jako nikdy, jakoby mi někdo trhal vaječníky… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
854
31.10.11 05:47

ahojky. v grafech se moc nevyznam ale podle ovulačních testu to vypadá že ovulka proběhla a i ta bolest by mohla sedět. ja když mam ovulku tak to bolí jak čert někdy si nemužu ani sednout.a BT bys měla měřit tak min po 3-4 hodinach spanku. delam na směny tak že se mi taky nedaří měřit každe rano. prej to neni až tak přesne dane že se to musi rano. ale je to lepší no.a BT by se měla meřit tak nejmín 3cykly abys byla schopna s ní něco vyčíst.každej měsíc to muže bytuplně jine. vím asi jsem ti moc neporadila ale aspon něco :-) . přeju hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 06:47

Díky. :-) Já právě ovulaci nějak nikdy zvlášť nepociťovala, ale tentokrát to byla síla, musela jsem si dát i frťana… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.11 07:20

těžko hodnotit
ale 2-3 hodiny spánku jsou na měření BT opravdu málo a navíc ta nepravidelnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
31.10.11 07:21

Ahoj, teplota by se měla měřit vždy přibližně ve stejný čas. Já taky dělám na směny, takže když jsem měla denní,tak jsem měřila 4:30, když volno,tak taky tak a když noční, tak jsem měřila po vyspání, vždycky kolem 12hod. Když měříš pokaždé v jinou dobu, teploty se liší. Má na ni vliv i to jestli spíš někde jinde, jiná teplota v pokoji a podobně. A musí to být než vstaneš z postele. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
31.10.11 07:22

Ahojky!
Tak podle BT-testu proběhla 29.10.,ale podle BT-grafu vůbec ne…Opravdu je lepší ohledně měření BT počkat min. 3cykly a určo si založ grafy na FertilityFriend.com a Wunschkinder.de - jsou přehlednější než na Womenzone!!!
Ale třeba je už ani nebude potřebovat,držím paceny :pankac: :pankac: :pankac: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7828
31.10.11 07:34

Souhlasím s Conny, grafy na fertility jsou o hodně lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 08:22

Conny, kéž by to chtělo vyjít.

Já jsem teď nevěděla, zda se na ten test spolehnout, nebo ne. Mám jich několik - od toho jak se začala druhá čárka objevovat a postupně sílit, na fotce jsou jen poslední tři, pak už to jen sláblo.

Graf na fertility mám taky založené, akorát v té angličtině je to pro mě více matoucí.

A s tím měřením je to horší, syn kolikrát teď v noci přijde k nám do postele a já už nemůžu spát, tak už toho moc nenaspím.

Jen jsem chtěla zjistit, jestli po tom zákroku je všechno ok…

Snad se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.11 08:27
Mahja píše:
Graf na fertility mám taky založené, akorát v té angličtině je to pro mě více matoucí.

http://www.merenibt.xf.cz/index2.html
tady je to hezky popsané a přeložené 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 08:33
quinny píše:
Mahja píše:
http://www.merenibt.xf.cz/index2.html
tady je to hezky popsané a přeložené 8-)

Díky, super link!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
31.10.11 17:06

Ahojky chtela bych se optati zda mi nekdo pomuze a poradi.
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.1.12 20:32

Obnovuji diskuzi.
Včera jsem měla pozitivní OVU testík a pojistili jsme si to sexíkem. Dneska jsem už netestovala. Ale i podle BT by měla být OVU včera- co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí