Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začínáme se snažit o naše první miminko
Mooc bych si přála stihnout otěhotnět do vánoc !!!! Bylo by tu užasný. Nejkrásnější dáreček pod stromečkem… takže připravit..... P O Z O R.......................... TEĎ!!!!!! Kdo jde do toho semnou???? ![]()
tak hodne stesti! Preju at se zadari,soutezit moc dobre nejde:)
no ja uz se snazim dlouho
a porad si rikam do vanoc ale porad se to nedari tak to posouvam do dalsich vanoc ale rikam si ze tyhle to musi vyjit
klido budu za tebou,bud prvni ale hlavne ze budem
![]()
tak ja se rada pridam i kdyz se uz taky snazim dlouho ![]()
ale porad verim to to stihu do vanoc.. uz zas dalsich vanoc ![]()
Taky se snažíme, a ty bych samozřejmě byla těhu do vánoc, ale jen se zadařit. ![]()
jenže záleží do kterých vánoc
![]()
já si to taky říkala a tyto vánoce budou asi páté v pořadí ve snažení,ale nechci strašit, snad budeš více úspěšná než my s manželem
Holky, co se vám ve snažení tak dlouho nedaří… snažíte se stále celou tu dobu usilovně, hlídat ovuli atd. nebo to necháváte náhodě. My začali tento měsíc a trochu se děsím, že to taky nepůjde…
Mahja píše:
Holky, co se vám ve snažení tak dlouho nedaří… snažíte se stále celou tu dobu usilovně, hlídat ovuli atd. nebo to necháváte náhodě. My začali tento měsíc a trochu se děsím, že to taky nepůjde…
ja si bt nemeram lebo delam viceme nocni smeny a to asi nejde a ovu jakz takz poznam no…ale i kdyz sem tomu nechala volny prubeh tak se nezadarilo ![]()
1simona1 píše:Mahja píše:ja si bt nemeram lebo delam vicejome nocni smeny a to asi nejde a ovu jakz takz poznam no…ale i kdyz sem tomu nechala volny prubeh tak se nezadarilo
Ach jo… Tak snad se brzo zadaří ![]()
Holky jdu vás jen pozdravit. Jedna podobná diskuse se stejným cílem už tu je ![]()
My se snažíme už půl roku a nedávno jsem všechny snažící diskuse zrušila.Také jsem se sledovala, měřila bt a bůhvíco ještě,jenže znáte to. Zrovna to nepůjde. Takže od teďka to nechávám plně na přírodě, nechodím do žádných snažících diskusí a jsem v pohodě. Jinak jsem byla v neustálém stresu, jestli je nebo není ovu, jestli jsme se nažili v ten správný čas, manžel už byl alergický na větu „dnes musíme, je ten správný čas“ ![]()
Takže radím, pokud nemáte nějaké problémy, nechte tomu raději volný průběh, ušetříte si spoustu zbytečných nervů a stresů
![]()
chacha cha, to jsem se pobavila, je vidět, že se budete snažit o první( ta naivita) z názvu diskuze čiší
-jen nepíšeš do kterých vánoc
snažení o dítě není hop na krávu a je tele, někdy to trvá i roky a s neúspěchy,......tak hodně štěstí
Se tu válím smíchy
Přeji ,aby se Ti to podařilo do vánoc letošních ![]()
Já byla takhle krásně naivní v loni v létě kdy jsem si řekla že do vánoc budu na 100% těhotná
jo byla ,ale nic z toho
ted jsou před náma další vánoce a nečekám žádné ježiškovské zázraky
![]()
hodně štěstí ![]()
suchar píše:
Se tu válím smíchy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přeji ,aby se Ti to podařilo do vánoc letošních
Já byla takhle krásně naivní v loni v létě kdy jsem si řekla že do vánoc budu na 100% těhotná![]()
![]()
jo byla ,ale nic z toho
ted jsou před náma další vánoce a nečekám žádné ježiškovské zázraky
![]()
hodně štěstí
přesně tak, už si nedávám ani přecevzetí,že do vánoc budu aspoň těhulka
, dělala jsem to po 2 roky, teď už ne pokud se do února nezadaří, tak už to bude 6 let marného snažení.
koukám jak se diskuze zvrhla, napište taky někdo, že jste to do těch vánoc stihnul aby zakladatelka neměla jen pocit, že na mimčo se čeká roky
my se letos dočkali-třetí vánoce od začátku snažení a letos už budeme u stromečku tři ![]()