Miminko do Vánoc :) Kdo jde se mnou závodit?

308
29.10.11 23:43

Miminko do vánoc :) Kdo jde semnou závodit?

Začínáme se snažit o naše první miminko :srdce: Mooc bych si přála stihnout otěhotnět do vánoc !!!! Bylo by tu užasný. Nejkrásnější dáreček pod stromečkem… takže připravit..... P O Z O R.......................... TEĎ!!!!!! Kdo jde do toho semnou???? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
30.10.11 00:04

:lol: :lol: :lol: tak hodne stesti! Preju at se zadari,soutezit moc dobre nejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
30.10.11 00:43

no ja uz se snazim dlouho :-) a porad si rikam do vanoc ale porad se to nedari tak to posouvam do dalsich vanoc ale rikam si ze tyhle to musi vyjit :nevim: klido budu za tebou,bud prvni ale hlavne ze budem :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.10.11 02:55

tak ja se rada pridam i kdyz se uz taky snazim dlouho :-(
ale porad verim to to stihu do vanoc.. uz zas dalsich vanoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
30.10.11 07:02

Taky se snažíme, a ty bych samozřejmě byla těhu do vánoc, ale jen se zadařit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
30.10.11 07:36

jenže záleží do kterých vánoc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já si to taky říkala a tyto vánoce budou asi páté v pořadí ve snažení,ale nechci strašit, snad budeš více úspěšná než my s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
30.10.11 07:49

hodně drsná diskuze ! kdo nezažil neví …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
30.10.11 07:52

Holky, co se vám ve snažení tak dlouho nedaří… snažíte se stále celou tu dobu usilovně, hlídat ovuli atd. nebo to necháváte náhodě. My začali tento měsíc a trochu se děsím, že to taky nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
30.10.11 07:56
Mahja píše:
Holky, co se vám ve snažení tak dlouho nedaří… snažíte se stále celou tu dobu usilovně, hlídat ovuli atd. nebo to necháváte náhodě. My začali tento měsíc a trochu se děsím, že to taky nepůjde…

ja si bt nemeram lebo delam viceme nocni smeny a to asi nejde a ovu jakz takz poznam no…ale i kdyz sem tomu nechala volny prubeh tak se nezadarilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
30.10.11 08:00
1simona1 píše:
Mahja píše:
ja si bt nemeram lebo delam vicejome nocni smeny a to asi nejde a ovu jakz takz poznam no…ale i kdyz sem tomu nechala volny prubeh tak se nezadarilo :pocitac:

Ach jo… Tak snad se brzo zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.10.11 08:17

Holky jdu vás jen pozdravit. Jedna podobná diskuse se stejným cílem už tu je :wink:
My se snažíme už půl roku a nedávno jsem všechny snažící diskuse zrušila.Také jsem se sledovala, měřila bt a bůhvíco ještě,jenže znáte to. Zrovna to nepůjde. Takže od teďka to nechávám plně na přírodě, nechodím do žádných snažících diskusí a jsem v pohodě. Jinak jsem byla v neustálém stresu, jestli je nebo není ovu, jestli jsme se nažili v ten správný čas, manžel už byl alergický na větu „dnes musíme, je ten správný čas“ :mrgreen:
Takže radím, pokud nemáte nějaké problémy, nechte tomu raději volný průběh, ušetříte si spoustu zbytečných nervů a stresů :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12681
30.10.11 09:21

chacha cha, to jsem se pobavila, je vidět, že se budete snažit o první( ta naivita) z názvu diskuze čiší :lol: -jen nepíšeš do kterých vánoc :mrgreen: snažení o dítě není hop na krávu a je tele, někdy to trvá i roky a s neúspěchy,......tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
30.10.11 10:13

Se tu válím smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přeji ,aby se Ti to podařilo do vánoc letošních :wink:
Já byla takhle krásně naivní v loni v létě kdy jsem si řekla že do vánoc budu na 100% těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo byla ,ale nic z toho :-( ted jsou před náma další vánoce a nečekám žádné ježiškovské zázraky :wink: :pankac:
hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
30.10.11 10:20
suchar píše:
Se tu válím smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přeji ,aby se Ti to podařilo do vánoc letošních :wink:
Já byla takhle krásně naivní v loni v létě kdy jsem si řekla že do vánoc budu na 100% těhotná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo byla ,ale nic z toho :-( ted jsou před náma další vánoce a nečekám žádné ježiškovské zázraky :wink: :pankac:
hodně štěstí :kytka:

přesně tak, už si nedávám ani přecevzetí,že do vánoc budu aspoň těhulka :mrgreen: :mrgreen: , dělala jsem to po 2 roky, teď už ne pokud se do února nezadaří, tak už to bude 6 let marného snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
30.10.11 10:24

koukám jak se diskuze zvrhla, napište taky někdo, že jste to do těch vánoc stihnul aby zakladatelka neměla jen pocit, že na mimčo se čeká roky :lol: my se letos dočkali-třetí vánoce od začátku snažení a letos už budeme u stromečku tři :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí