Bazální teplota

Anonymní
13.6.21 21:34

Bazalni teplota prosim o radu

Ahojky, rada bych se zeptala, zda ma nekdo vice zkusenosti s merenim bazalni teploty? Dva mesice jsem mela ukazkovy graf s ovulaci. Bohuzel tento mesic jsem trochu zmatena, myslim si, ze 16 den probehla ovulace, ale nejsem si jista. Toto prisuzuji tomu, ze v predchozich mesicich mi u ovulace vzdy vystoupala teplota na 36,85. V tomto cyklu jsem si delala 14 den ovulacni test, ktery vysel pozitivne. Poradite mi prosim, zda opravdu probehla ovulace? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14127
13.6.21 21:39

Jak dlouhe mas cykly? Jestli jsi mela 14.den pozitivni test, tak je pravdepodobne, ze probehla, ale FF ti tam zakresli tu caru pozdeji. Nejlip to stejne uvidis jeste pozdeji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
13.6.21 21:44

Já myslím, že proběhla. Graf má stoupající charakter, takže jestli se neobjeví nějaký propad, FF by ti tam aspoň přerušovanou čáru měl dát. Netroufám si ale tipovat, který den k ovulaci došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.21 06:06

Cykly mam dlouhe 28 dni nekdy +-nejaky den, je pravdou, ze tento mesic, jsem i vstavala jinak do prace, je jine pocasi..a dneska jsem mela teplotu 36,97, takze opravdu stoupa, spis me zarazilo, ze ta aplikace mi nenacrtla ovulaci, jako ostatni mesice. Moc dekuji za komenty. Docela jste me uklidnily 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.21 21:17

Bazalni teplota 37,5+

Dobry vecer, chci se zeptat, je mozne mit bazalni teplotu rano 37,7? Cely den jsem hledala odpovedi a az ted me napadlo se zeptat tady. Uz tyden mam BT 37,1-37,3 a dneska rano mi teplomer ukazal 37,7, jeste jsem se s tim nesetkala. Je to vubec mozne? Zadny graf nevedu. Diky za odpovedi, hezky vecer ;)

• Citovat
  • Upravit
44356
14.8.21 21:24

To už je vysoká teplota, uvažovala bych o viroze, zánětu v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.8.21 22:14
@Anonymní píše:
Dobry vecer, chci se zeptat, je mozne mit bazalni teplotu rano 37,7? Cely den jsem hledala odpovedi a az ted me napadlo se zeptat tady. Uz tyden mam BT 37,1-37,3 a dneska rano mi teplomer ukazal 37,7, jeste jsem se s tim nesetkala. Je to vubec mozne? Zadny graf nevedu. Diky za odpovedi, hezky vecer ;)

Já občas měla takové teploty z vedra (i v noci ve větraném bytě skoro 30). S ochlazením se to vrátilo do normálu, takže bych se jako první zamyslela nad tím, jestli nemáš doma saunu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 22:35

@Imi93 doma mam 23 stupnu a otevrena okna :D

• Citovat
  • Upravit
851
15.8.21 12:21
@Anonymní píše:
@Imi93 doma mam 23 stupnu a otevrena okna :D

Tak tím to nebude :lol: Dneska teplota taky tak vysoká? Jestli ano, tak bych se zamyslela nad nějakou nemocí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 13:21

@Imi93 ne dneska klesla na 37,1 to se mi jinak drzi uz pres tyden :D nemocna nejsem co vim, jen jsem si nevedela rady, tohle se mi jeste nestalo, moje normalni teplota je klasickych 36, 5

• Citovat
  • Upravit
851
15.8.21 14:39
@Anonymní píše:
@Imi93 ne dneska klesla na 37,1 to se mi jinak drzi uz pres tyden :D nemocna nejsem co vim, jen jsem si nevedela rady, tohle se mi jeste nestalo, moje normalni teplota je klasickych 36, píše: Více

Teplota se běžně zvýší po ovulaci, to náhodou možné není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.21 20:02

@Imi93 jo jasne jen se mi takhle dlouho nahore nadrzela a tech 37,5+ jsem jeste nemela

• Citovat
  • Upravit
154
19.11.22 22:03

Obnova diskuze

Ahoj, obnovuji diskuzi, přišly jste na to, proč ty zvýšené teploty a zda je to ok?
Mám také stále 37.2 uz 14 dní a přitom mívám běžné 36.6… měla jsem mít ještě 5 dní do MS ale teď jsem to dostala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.24 07:50

Zdravím, mám 2 týdny zpozděnou ms a dnes jsem si měřila bazání teplotu a naměřila 37,7, mohu být těhotná? Minulý týden jsem si dělala test a byl tam duch a dost vidět. Dalsi den jsem se znovu testovala a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí