Bazar - problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
5.3.15 14:58

Bazar - problemy

Ahoj, takovy blby dotaz - posledni dobou se mi casto stava (nejen tady), ze si u me nekdo zamluvi v bazarku nejakou vec a tesne pred platbou/predanim napise, ze si to rozmyslel(a). Stava se vam to taky? Uz me to totiz zacina pekne stvat :-) existuje na to vubec nejaka rada? :-D V horsim pripade se ti lidi ani neozvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.3.15 14:59

@Reninac existuje - nedávat inzeráty. Tohle je normální, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.15 15:01

Tak trosku me uklidnuje, ze se to stava i ostatnim, uz jsem si myslela, ze jsem nejakej totalni smolar :-D ale stejne to nechapu, me by to nikdy nenapadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.15 15:04

@Reninac ne, je to normální - ještě dobrý, když napíšou nebo zavolají, že to padá, ale když někde čekáš jak trouba a nikdo se nenamáhá napsat pitomou sms, tak je to opruz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.15 15:09

Jako tohle uz se mi taky stalo! Ale to jsem narazila rovnou na nejakou podvodnici a posleze byla dana na blacklist :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
5.3.15 15:11

Normální to sice není, ale velmi časté :pankac:. Když dají vědět je to v pohodě, ale kolikrát si hrají na mrtvé brouky a to je daleko horší. Vůbec nejlepší je, když si něco objednanjí na dobírku a tu pak nevyzvednou -ztratíš minimálně 140,–kč na poštovným. Takže při dobírce je dobré si nechat poslat aspoň tu poštu dopředu.
Jinak rada je jednoduchá -nedávat rezervace, z vlastní zkušenosti vím, že pokud si někdo něco pouze rezervuje, v 99% si věc nikdy nevezme.
Ještě zažiješ perliček, neboj, já bych mohla napsat pomalu knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.3.15 15:12

Je to úplně normální :?
Není je to jen na bazarech, ale i v e-shopech, lidi pošlou objednávku, ale peníze už ne :roll: po pár dnech urguju platbu, když nereagují objednávku smažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.3.15 15:15

@BAZÁREK ANGIE
já jako soukromá osoba na dobírku neposílám :think:
za e-shop ano (tam bych asi přišla o zákazníky, kdybych tuto možnost nenabízela), ale zase jsem cenu za dobírku nadsadila hodně nad náklady za doběrečné, takže např. 4 vyzvednuté dobírky pokryjí náklady na 1 nevyzvednutou (píšu např. přesná čísla nechci zveřejnit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.15 15:16

Tyjo, tak v tom nejsem sama, uff :-) proc to ti lidi delaji? Tak aspon napisu a omluvim se! Ale hlavne mi poslou 10 zprav, jak na to spechaji a chteji dalsi fotky, detaily, cenu postovneho a pak nic, ani tuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
5.3.15 15:20
@Reninac píše:
Tyjo, tak v tom nejsem sama, uff :-) proc to ti lidi delaji? Tak aspon napisu a omluvim se! Ale hlavne mi poslou 10 zprav, jak na to spechaji a chteji dalsi fotky, detaily, cenu postovneho a pak nic, ani tuk :nevim:
Čím více píší a ptají se na vše možné, tím větší pravděpodobnost že si to nevezmou :mrgreen:.
Zajímavé, ale pravdivé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.3.15 15:24

Tak mě se to ještě nestalo. A snad to tak i zůstane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.15 15:28

@Izzz tak to budte rada, me se to ted prave stalo asi 5× behem poslednich 14 dnu!!! Proto ta diskuze… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.3.15 15:33
@Reninac píše:
Tyjo, tak v tom nejsem sama, uff :-) proc to ti lidi delaji? Tak aspon napisu a omluvim se! Ale hlavne mi poslou 10 zprav, jak na to spechaji a chteji dalsi fotky, detaily, cenu postovneho a pak nic, ani tuk :nevim:

Někteří „kupci“ to mají jako zábavu. Jedna taková mě donutila dovézt kočárek na místo k osobnímu předání- a nic. Někde lze takové jednání ohodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.15 15:37

@blecha72 tak to je mazec!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.3.15 15:49

@Reninac já jsem třeba k nějakýmu inzerátu napsala dotaz a potom, co jsem dostala odpověď, jsem usoudila, že se mi daná věc nehodí (třeba rozměry, počet kusů neuveden v inzerátu, doprava a tak). Omlouvila jsem se a „zrušila“ zájem. Myslela jste to takhle? Nebo, že si někdo zboží opravdu zamluvil, projevil zájem, nechal si poslat číslo účtu a pak ticho po pěšině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák