Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý podvečer : ) chtěla bych se zeptat maminek, jaké bazárky v Plzni navštěvujete? kde mají vcelku pěkný výběr : ) zatím jsem navštívila pouze jeden a to na Lochotíně u Penny : ) máte zkušenosti s jinými? : ) ![]()
Ahoj, já chodím do Bezručové, já tam chodím často,,minule jsem tam kupovala malé punčochy za 5kč.
Ahoj, ja mam hodne spatnou zkusenost s bazarem u III. polikliniky na Borech. Prodavala jsem tam veci po dcerce a kdyz mi mamka sla 3.12. vyzvednout penize nebo veci, tak ji pani rekla, ze se prodalo 6 ks pak tedy, ze 7 ks a ostatni, ze je uz zabalene na charitu a ona nema cas to hledat!!! Pritom, kdyz jsem tam veci davala, tak rekla at prijdu v lednu a vyplati penize nebo vrati veci. Nojo… ja rozhodne doporucuji se tomuto bazaru vyhnout!!! ![]()
@Berunaa to je až zarážející, co si lidé v dnešní době dovolí
mám termín na konci března a ještě bych pár věci pokoupila, tak se chci právě podívat takhle po bazárkách, kdyby mi padlo něco do oka : ) ![]()
Docela levný věci maji i na Slovanech v Galerii Dvořák - Big Little Angel. Včera jsem se tam byla juknout na kočarky tak jsem to tam rovnou okoukla všechno ![]()
Taky se na tu pani chystam, az prijedu do Cech. A pokud tam najdu ty veci, ze je jeste prodava…muze se tesit! ![]()
Jeste byval bazar u Jizniho nadrazi, hned za rohem je pak nejaky ang. sekac - myslim, ze tam jeste je. Dalsi bazarek je v byvale Lune na Borech a dalsi je nove otevreny kousek on nemocnice na Borech - kouknu jaka je to ulice. Vic nevim… Tak preju at tam maji neco pekneho a hodi se to ![]()
V Arbesovce na Borech mají hodně věcí a hezké, né moc drahé
. Jinak jsem byla několikrát v sekáčku kousek od Žumbery, nevím, jak se ta ulice jmenuje. Teď tam měli ještě akci 50%, takže jsem zakoupila overálky na spaní za 15-40,– a vypadají jako nové, nemám věci typu „zachovalé“ řáda a nekupuji je…
Jeden je baby bazar v Sladkovskeho kdyz se jde od tram k Cezu, dalsi dva jsou vedle sebe v Plzenecke ulici..od tramvaje k Jiraskove namesti, a v Sipce je bazacek Opicak…U opicaka..tak nejak, pak Tonik v ul. Antonina Uxy (snad porad funguje)… prvni tri mam nejvice vyzkousene a v oblibe.