Slevový portál sleva-hned

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
7.1.13 13:11

slevový portál sleva-hned

Chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost se slevovým portálem sleva-hned. Já jsem si tam objednala 27.11.a zboží a doteď ho nemám. Telefon je nedostupný, na maily mi neodpovídají, tak vidím, že jsem se pěkně napálila a někoho pěkně zasponzorovala. Kašlu na ty 300,–,ale když jsem si pročetla jednu diskuzi, tak si myslím, že ve finále to je asi pěkná částka pro někoho. Chtěla bych se zeptat jestli máte taky takovou zkušenost a jak jste postupovali. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
7.1.13 14:07

Postupuje se tak že najdeš na netu diskusi kde jsou taky podvedení lidi, a pak se podává hromadný trestný oznámení, protože 300kč neberou jako trestnej čin ale přestupek, když vás bude víc a přesáhnete 5000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zaplik
10.1.13 09:39

Na seznamu nabízeli od nich podlošku pod Notebook tu jsem řádně zaplatil :-( a nepřišla už jsou to dva měsíce :-( a taky mě stále 350 Kč :-(

• Citovat
  • Upravit
276
11.1.13 07:25

Včera jsem se nedala a začala jedna se slevovým portálem přes který jsem zboží objednala a slíbili vrácení peněz, tak doufám, že se tak stane.Byli ochotní a prý s tímto dodavatelem mají hodně špatné zkušenosti. Naštěstí jsem měla včechny maily uložené, tak snad to bude v pohodě. Rozhodně nebudu sponzorovat něčí pochybné podnikání. Když si vezmu kolik lidí se takhle napálilo, to se někdo krásně obohatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zaplik
11.1.13 10:00

Todle mě napsal seznam

Dobrý den,

Jelikož dodavatel zboží nekomunikuje ani s námi, začínáme celou věc řešit v součinnosti s naším právním oddělením.

Dodavatel zboží porušil podmínky sjednané s námi Rámcovou smlouvou. Je nám líto, že jsme narazili na neseriózního klienta.

V takovýchto záležitostech vracíme zákazníkům peníze, ovšem není to záležitost několika dní, musíme dodržet určitý postup a oficiální kroky. Budeme vás informovat o dalším postupu.

Děkuji za trpělivost a přeji hezký den

• Citovat
  • Upravit
zaplik
11.1.13 10:00
  • Citovat
  • Upravit
975
16.1.13 10:50
@Kuba123 píše:
Včera jsem se nedala a začala jedna se slevovým portálem přes který jsem zboží objednala a slíbili vrácení peněz, tak doufám, že se tak stane.Byli ochotní a prý s tímto dodavatelem mají hodně špatné zkušenosti. Naštěstí jsem měla včechny maily uložené, tak snad to bude v pohodě. Rozhodně nebudu sponzorovat něčí pochybné podnikání. Když si vezmu kolik lidí se takhle napálilo, to se někdo krásně obohatil

ahoj, tak aspoň že se to řeší a přeju, ať ti peníze vrátí. Já jsem se také jednou spálila (ale je to dávno a nešlo o tohoto dodavatele) a napukuju už raději jen přes Skrz, přijde mi to opravdu nejbezpečnější forma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák