Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nevím jestli mám pořídit zimní fusak nebo zimní zavinovačku. Prosím poradíte co je lepší nebo mám pořídit oboje? ![]()
Kdy rodíš? Pokud tento měsíc, pořídila bych v každém případě zimní fusak - nejlépe s prodlouženou délkou, užiješ ho pak příští zimu. Zavinovačku pak nebudeš potřebovat do kočárku - tam dáš dítě do fusaku, ale normální zavinovačka je dobrá na doma do postýlky - dítěti tam je teplo a i lépe se drží
Myslíš do kočárku?
Já jsme měla zimní fusák (užiješ i napřesrok).
V kočárku jsem měla fusák a do něj jsem dávala malou v normální zavinovačce.
Určitě lepší je fusak, většina se prodává s prodlužovacím dílem, takže využiješ i na další rok. Zavinovačka je jen na chvilku a pak to budeš řešit znovu
Oni právě na internetu píšou že ta zavinovačka je dobrá do autosedačky i kočárku a to samé píšou i o fusaku. Myslela jsem že bych malou dala v té zimní zavinovačce do kočárku a ještě přikryla dekou. Jinak klasickou zavinovačku už mám doma ale zaujala mě tato zimní.
@mamartina @Chocolate @ynax @sunnyho.motylek Moc děkuji za odpovědi ![]()
Ta zavinka je jen dvojitý flís, ne? To do kočárku na zimu je málo
Koupila bych do kočárku fusak a do autosedačky zavinovačku, nebudeš muset řešit přendávání. Zavinku klidně použitou třeba. Fusak užiješ i příští rok.
@lenama18 Myslím,že je zbytečná…Lepší bude fakt fusak……A bude ti i na příští zimu……Mě malej ze zavinovačky hrozně rychle vyrostl…
@lenama18 píše:
Oni právě na internetu píšou že ta zavinovačka je dobrá do autosedačky i kočárku a to samé píšou i o fusaku. Myslela jsem že bych malou dala v té zimní zavinovačce do kočárku a ještě přikryla dekou. Jinak klasickou zavinovačku už mám doma ale zaujala mě tato zimní.
Já jsem si do autosedačky vyrobila vychytávku sama (ale viděla jsem to i v obchodě).
Koupila jsem si v IKEA dětskou deku VITAMINER, vložila do autosedačky a prostříhla díry na popruhy. Malou jsem tam dávala v bundičce (nebo kombinézce) a zabalila. Vypadalo to moc hezky a deka je pěkně hřejivá.
Cena: 79 Kč
Práce: 5 min
@Pipet Právě tenhle fusak je i do autosedačky co jsem sem dala tu fotku.