Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
kupoval tady někdo bazarové Duplo na detiakostky.cz? Zajímají mě ty jejich kostky na kila, jestli to opravdu došlo v takovém stavu, jak deklarují a jestli toho bylo dost? Nemám absolutně představu, kolik je kilo kostek. Díky.
Me taky…už jsem koukala na jejich stránky. Sháním velkou duplo podložku na stavění, ale i tady mám smůlu. pouze k objednávce nad 1000Kč
Nemáme od nich kilové balíčky, ale brala jsem od nich vozíčky a zvířata a bylo to v pěkném stavu. Viditelně hrané, ale mně se to líbí. Není nijak výrazně zničené. Řekla bych, že to bylo ve srovnatelném stavu s tím, co máme doma.
@Šmušmu jejda, já nepočítala úplně všechny, ale cca 110ks to bylo
A i ostatní „hračky“ byli ok, malinko někde škrábanec ale nic vážného, mám to na Vánoce takže nemohu porovnat přímo zamíchané v krabici, možná malinko sem tam vybledné barvičky
@smutná máma Na tu velkou podložku jsem se dívala na aliexpress. Kostky bych z tama asi nevzala, nevěřím v nezávadnost toho plastu a nechtěla bych, aby to třeba malý olizoval, ale ta podložka snad ublížit nemůže. Zatím jsem objednala na zkoušku takovou střední, tak uvidím. Jestli to bude smrdět, letí to do koše (stálo to 50 Kč).
@Billi Aha, díky. Já si právě říkám, že je to prostě plastová kostka, pokud do toho někdo vyloženě neryje nožem, co se tomu může stát…
My bychom právě potřebovali ty základní kostky, na garáže a tak, tak by mě fakt zajímalo, jak se vyplatí vzít to kilo. Nic mi totiž neřekne ani ten počet kostek, tolik jich ještě nemáme.
@Billi To je asi dobrý, já to zkusím vzít a uvidím sama. Ale díky za reakce a ochotu ![]()
@Šmušmu Kostky na kila jsem nebrala, ale kupovala jsem toho dost, hlavně takové ty dnes už nesehnatelné věci, atypické kostky, hydrant, jeřáb, figurky, zvířátka… Vše v dobrém stavu, máme je smíchané s novým Duplem a po pár měsících už nepoznám, co bylo co. Spokojenost.
Kupovala jsem tam pro kamosku, stav byl fajn, neco treba lehce uspinene, ale namocila jsem do jarove vody a v pohode ![]()
Já někde četla, že to perou v pracím pytlíku v pračce v programu bez odstřeďování
Takže bych se toho asi nebála a kdyžtak vyprala.
@Hoa Mai Bezva, dívala jsem se i na ty dlouhé kostky a destičky, toho je v těch základních sadách taky málo a při stavění je to potřeba.
@tartaletka Tak i kdyby vypadaly čisté, tak to aspoň opláchnu vodou, takže ušpinění mi nevadí.
@Amys Tak to jo, to můžu pak zkusit. ![]()
Holky, když jsem dala zásilkovnu a platba dobírkou na zásilkovně, takže platit až na místě v hotovosti, že? Mě mail sice došel, ale jen celková částka a číslo účtu, tak mě to zmátlo ![]()