Bazarové Duplo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
858
29.9.16 13:24

Bazarové Duplo?

Ahoj,
kupoval tady někdo bazarové Duplo na detiakostky.cz? Zajímají mě ty jejich kostky na kila, jestli to opravdu došlo v takovém stavu, jak deklarují a jestli toho bylo dost? Nemám absolutně představu, kolik je kilo kostek. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1305
29.9.16 13:35

Tohle by me taky zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
29.9.16 13:52

Me taky…už jsem koukala na jejich stránky. Sháním velkou duplo podložku na stavění, ale i tady mám smůlu. pouze k objednávce nad 1000Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.9.16 13:57

Nemáme od nich kilové balíčky, ale brala jsem od nich vozíčky a zvířata a bylo to v pěkném stavu. Viditelně hrané, ale mně se to líbí. Není nijak výrazně zničené. Řekla bych, že to bylo ve srovnatelném stavu s tím, co máme doma.

• Citovat
  • Upravit
5269
29.9.16 14:00

@Šmušmu jejda, já nepočítala úplně všechny, ale cca 110ks to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
29.9.16 14:01

A i ostatní „hračky“ byli ok, malinko někde škrábanec ale nic vážného, mám to na Vánoce takže nemohu porovnat přímo zamíchané v krabici, možná malinko sem tam vybledné barvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
29.9.16 14:06

@smutná máma Na tu velkou podložku jsem se dívala na aliexpress. Kostky bych z tama asi nevzala, nevěřím v nezávadnost toho plastu a nechtěla bych, aby to třeba malý olizoval, ale ta podložka snad ublížit nemůže. Zatím jsem objednala na zkoušku takovou střední, tak uvidím. Jestli to bude smrdět, letí to do koše (stálo to 50 Kč).

@Billi Aha, díky. Já si právě říkám, že je to prostě plastová kostka, pokud do toho někdo vyloženě neryje nožem, co se tomu může stát…

My bychom právě potřebovali ty základní kostky, na garáže a tak, tak by mě fakt zajímalo, jak se vyplatí vzít to kilo. Nic mi totiž neřekne ani ten počet kostek, tolik jich ještě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
29.9.16 14:07

@stiskoch Jo, takže spokojenost s množstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.9.16 14:09

@Šmušmu zkusím navážit kilo základních kostek a blýsknu, pokud chceš.

• Citovat
  • Upravit
858
29.9.16 14:14

@Billi To je asi dobrý, já to zkusím vzít a uvidím sama. Ale díky za reakce a ochotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.9.16 14:29

@Šmušmu Kostky na kila jsem nebrala, ale kupovala jsem toho dost, hlavně takové ty dnes už nesehnatelné věci, atypické kostky, hydrant, jeřáb, figurky, zvířátka… Vše v dobrém stavu, máme je smíchané s novým Duplem a po pár měsících už nepoznám, co bylo co. Spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
29.9.16 14:41

Kupovala jsem tam pro kamosku, stav byl fajn, neco treba lehce uspinene, ale namocila jsem do jarove vody a v pohode ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.9.16 14:46

Já někde četla, že to perou v pracím pytlíku v pračce v programu bez odstřeďování :) Takže bych se toho asi nebála a kdyžtak vyprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
29.9.16 15:04

@Hoa Mai Bezva, dívala jsem se i na ty dlouhé kostky a destičky, toho je v těch základních sadách taky málo a při stavění je to potřeba.

@tartaletka Tak i kdyby vypadaly čisté, tak to aspoň opláchnu vodou, takže ušpinění mi nevadí.

@Amys Tak to jo, to můžu pak zkusit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
29.9.16 21:54

Holky, když jsem dala zásilkovnu a platba dobírkou na zásilkovně, takže platit až na místě v hotovosti, že? Mě mail sice došel, ale jen celková částka a číslo účtu, tak mě to zmátlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák