Toyota Yaris

214
24.9.16 17:06

Toyota Yaris

Achuuj ženy :mavam:
Chtěla bych se zeptat, kdo z Vás má Yarise, ale spíš toho novějšího do 5let stáří, jak jste s ním spokojená co vyhovuje a co naopak ne? Vleze se tam v pohodě kočárek a nákup? Zatím miminko nemám, přemýšlím víc dopředu. Potřebuji si kupit autí a chtěla bych menší než větší, mám fabii ll,.. Budu ráda za každičkou odpověď :hug: tak prosím pište
Děkují předem ráda si počtu :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
24.9.16 19:05

Do Yarise kocarek? Videla jsi to auto nazivo?
Jako ja Yarise mam, kupovala jsem ho jako svobodna bezdetna, zalezelo mi na spotrebe, spolehlivosti a aby se mi tam veslo silnicni kolo. Coz se vleze, kdyz slozim zadni sedacky a sundam z kola predni kolo.
Jsem s nim moc spokojena, je spolehlive a zatim zadna velka vydani za opravy. Ale jako auto pro dite, nakup a kocarek Ti ho nedoporucim. S velkou snahou se to tam nejak vejde, ale urcite to nebude pohodlne na kazdodenni pouzivani. A nebo jako ja, zrus kocarek, porid satek a mas usetreny prostor. :-) A pokud se pro Yariska rozhodnes, tak kvuli diteti urcite petidverove!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
24.9.16 19:23

Rodiče měli, ale už koupili větší auto, aby mohli vozit vnuka i s kočárkem, pač do Yarise se celý kočár nevlezl, jenom podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
24.9.16 20:52
@ngauruhoe píše:
Do Yarise kocarek? Videla jsi to auto nazivo?
Jako ja Yarise mam, kupovala jsem ho jako svobodna bezdetna, zalezelo mi na spotrebe, spolehlivosti a aby se mi tam veslo silnicni kolo. Coz se vleze, kdyz slozim zadni sedacky a sundam z kola predni kolo.
Jsem s nim moc spokojena, je spolehlive a zatim zadna velka vydani za opravy. Ale jako auto pro dite, nakup a kocarek Ti ho nedoporucim. S velkou snahou se to tam nejak vejde, ale urcite to nebude pohodlne na kazdodenni pouzivani. A nebo jako ja, zrus kocarek, porid satek a mas usetreny prostor. :-) A pokud se pro Yariska rozhodnes, tak kvuli diteti urcite petidverove!

@ngauruhoe ano ano videla :D no premysli a hoodne jeste popremyslim jinak dekuji za radu s tim satkem :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák