Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojda, prosím o vaše názory - z vaší zkušenosti. Kde nakupovat? Jste spokojení s nábytek z Aska? Je v Ikei lepší? díky ![]()
Asko rozhodně ne! Já tam koupila pro holky celý pokoj a po deseti letech letěl. Je to drt´potažená snad papírovou tapetou. Výdrž nulová.
Ted´maj holky pokoj celej z Ikey. Problém máme akorát s tím, že mom, nejsou posuvný dveře, který chceme ![]()
@Barborika Vizuálně IKEA…jinak na jedno brďo…masiv je vždy lepší. Ale pokud se nebudete stěhovat a nábytek rozmontovávat a zase dávat dohromady, tak klidně nakup i sektor… ![]()
Příspěvek upraven 21.09.16 v 18:46
V asku nikdy už nic. Když tak Ikea, manžel říká, že tam vše, co koupíme, tak složí bez problémů, nikdy nic nechybí a vše sedí přesně, životnost velmi slušná. A to toho máme v domě spousty, velkej dům -hodně nábytku. Vlastně hodně našeho vybavení je buď od truhláře na zakázku a nebo z ikea a nebo Domestav - všechny postele dětí a naše Svět spánku. Pořád i přes snahu udržet ceny, mají celkem kvalitní šrouby a kování…narozdíl od jiných.
Ale třeba sedačku bych si v ikee nekoupila, těm moc nevěřím.
Určitě Ikea
asko je totéž jako moebelix sconto apod. vše na nic ![]()
prostě dle hesla „nejsme tak bohatí, aby jsme nakupovali levné věci“
@Barborika U nás se zažilo Ikea the shit
, manžel ji moc rád nemá.
Asi jak co. Z Aska máme stůl z masivu a je fakt super.
Já si myslím, že kvalita je srovnatelná, Ikea je víc „sexy“, pro mě i designově zajímavější.
S Askem nemám zkušenost, ale za mě urcitě doporučuju Ikea vypadá dobře a přitel tvrdí že se to skládá samo ![]()
@majka 4 píše:
Určitě Ikeaasko je totéž jako moebelix sconto apod. vše na nic
prostě dle hesla „nejsme tak bohatí, aby jsme nakupovali levné věci“
A Ikea je podle tebe drahá a kvalitní, když razíš toto heslo? Já teda nevím, měla jsem nábytek z Ikea ve svém startovacím bytě a po pár letech byl na odpis a teďka jsme dočasně v nájmu a je tady kuchyň Ikea a neustále z ní něco odpadává.
Z ikea mam ja i nasi snad vsechno i kuchyn, obe stare 10let a drzi, ale kupovali jsme skoro vsechno z masivu, pak nejaky komody malm 5let stare a zatim drzi kdyz si to peclive sestavis:) jenze podle me asko nebo ikea vyjde na stejno, totalne, drevotriska polepena folii a zdar, spotrebni zbozi, kazdopadne ikea je vic moderni a ma supr vychytavky
Meli jsme postele z aska. ty matrace, ja jsem rikala, ze je asi delaji z takove te aranzovaci hmoty na kvetiny - prolezely se tak za mesic
ale ochotne reklamovali, sami si pro to prijeli…
ackoli ted si nejsem jista, jestli to nebylo sconto
@Sofie2013 a kde jsem to napsala
ani drahá ani nejkvalitnější, ale rozhodně lepší kvalita než ostatní jmenované, ale tak každého vkus a toto je můj názor, zbytek si přeber ![]()
Ahoj, myslim, že je to na podobné úrovni kvality toho nábytku.. ikea má pěkný design, ale kvalita taky nic moc :/ Ale před rokem jsem si koupila dřevěnou komodu z borovice v ikee, a sestavila sem ji v pohodě sama, a stále i po tom roce drží
Takže si zas řikám, že takový šunt to být nemůže ![]()