Nábytek - Ikea nebo Asko ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
914
21.9.16 18:40

Nábytek - Ikea nebo Asko ?

Ahojda, prosím o vaše názory - z vaší zkušenosti. Kde nakupovat? Jste spokojení s nábytek z Aska? Je v Ikei lepší? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
21.9.16 18:45

Asko rozhodně ne! Já tam koupila pro holky celý pokoj a po deseti letech letěl. Je to drt´potažená snad papírovou tapetou. Výdrž nulová.
Ted´maj holky pokoj celej z Ikey. Problém máme akorát s tím, že mom, nejsou posuvný dveře, který chceme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
21.9.16 18:45

@Barborika Vizuálně IKEA…jinak na jedno brďo…masiv je vždy lepší. Ale pokud se nebudete stěhovat a nábytek rozmontovávat a zase dávat dohromady, tak klidně nakup i sektor… :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.09.16 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
21.9.16 18:46

V asku nikdy už nic. Když tak Ikea, manžel říká, že tam vše, co koupíme, tak složí bez problémů, nikdy nic nechybí a vše sedí přesně, životnost velmi slušná. A to toho máme v domě spousty, velkej dům -hodně nábytku. Vlastně hodně našeho vybavení je buď od truhláře na zakázku a nebo z ikea a nebo Domestav - všechny postele dětí a naše Svět spánku. Pořád i přes snahu udržet ceny, mají celkem kvalitní šrouby a kování…narozdíl od jiných.
Ale třeba sedačku bych si v ikee nekoupila, těm moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
21.9.16 18:50

Určitě Ikea :palec: asko je totéž jako moebelix sconto apod. vše na nic :zed:
prostě dle hesla „nejsme tak bohatí, aby jsme nakupovali levné věci“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
21.9.16 19:00

@Barborika U nás se zažilo Ikea the shit :mrgreen:, manžel ji moc rád nemá.

Asi jak co. Z Aska máme stůl z masivu a je fakt super.
Já si myslím, že kvalita je srovnatelná, Ikea je víc „sexy“, pro mě i designově zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.9.16 19:01

S Askem nemám zkušenost, ale za mě urcitě doporučuju Ikea vypadá dobře a přitel tvrdí že se to skládá samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3482
21.9.16 19:02
@majka 4 píše:
Určitě Ikea :palec: asko je totéž jako moebelix sconto apod. vše na nic :zed:
prostě dle hesla „nejsme tak bohatí, aby jsme nakupovali levné věci“

A Ikea je podle tebe drahá a kvalitní, když razíš toto heslo? Já teda nevím, měla jsem nábytek z Ikea ve svém startovacím bytě a po pár letech byl na odpis a teďka jsme dočasně v nájmu a je tady kuchyň Ikea a neustále z ní něco odpadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.9.16 19:15

Ikea je lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.9.16 19:25

Z ikea mam ja i nasi snad vsechno i kuchyn, obe stare 10let a drzi, ale kupovali jsme skoro vsechno z masivu, pak nejaky komody malm 5let stare a zatim drzi kdyz si to peclive sestavis:) jenze podle me asko nebo ikea vyjde na stejno, totalne, drevotriska polepena folii a zdar, spotrebni zbozi, kazdopadne ikea je vic moderni a ma supr vychytavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.9.16 19:34

Rozhodně Ikea! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
21.9.16 19:36

Ikea :palec: prave z ni jedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.9.16 19:51

Meli jsme postele z aska. ty matrace, ja jsem rikala, ze je asi delaji z takove te aranzovaci hmoty na kvetiny - prolezely se tak za mesic :zed: ale ochotne reklamovali, sami si pro to prijeli…
ackoli ted si nejsem jista, jestli to nebylo sconto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
21.9.16 19:52

@Sofie2013 a kde jsem to napsala :think: ani drahá ani nejkvalitnější, ale rozhodně lepší kvalita než ostatní jmenované, ale tak každého vkus a toto je můj názor, zbytek si přeber :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.1.17 15:17

Ahoj, myslim, že je to na podobné úrovni kvality toho nábytku.. ikea má pěkný design, ale kvalita taky nic moc :/ Ale před rokem jsem si koupila dřevěnou komodu z borovice v ikee, a sestavila sem ji v pohodě sama, a stále i po tom roce drží :D Takže si zas řikám, že takový šunt to být nemůže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák