E-shop IKEA

17.9.16 12:59

Eshop IKEA

Ahojky :) Máte rádi Ikeu? Nakupujete tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23081
17.9.16 13:13

Ahoj, tady se nás takových najde :D Teda doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.16 13:23

Já taky právě :) Ale je spousty lidí co má Ikeu daleko a nemůže tam nakoupit, měli by udělat Eshop :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
17.9.16 13:26

@Čyřlístek vždyť eshop existuje - sice za drahý dovoz, ale existuje.

• Citovat
  • Upravit
17.9.16 13:30

A jaký já vím o skupince na FB pokud má někdo zájem pošlu odkaz do zprávy. Tam je poštovné normální. Ale není to na nábytek ale jen na doplňky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.9.16 13:47
@Čyřlístek píše:
Já taky právě :) Ale je spousty lidí co má Ikeu daleko a nemůže tam nakoupit, měli by udělat Eshop :D

Tak ono už něco takového je, ale nevyplatí se to moc… Teda mě aspoň ne, protože cestu mám 100kč tam a 100kč zpět a když bych si to nechala poslat od Ikea, tak to bude za 600Kč do 5000,– nákupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
17.9.16 13:47
@Čyřlístek píše:
A jaký já vím o skupince na FB pokud má někdo zájem pošlu odkaz do zprávy. Tam je poštovné normální. Ale není to na nábytek ale jen na doplňky a tak.

no proto využívám kamarádku, která ráda dojede ;-) a ještě zadarm ;-), hrozně ji to baví. Jako ono se hodně lidí zabývá tím, že to dováží, někdo za procenta, někdo za jednotný tarif, u nás ve městě to dělá x lidí, na FB mají pořád reklamy, na MMB to dělalo spoustu ženských už roky. Ale vše je levnější než ten nákup online z Ikea…

• Citovat
  • Upravit
17.9.16 13:53

Na této skupince je vždy drazší výrobek tak o 20kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
17.9.16 14:08

Můžete mi prosím poslat kdo posílá ikea poštou? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.16 14:27

@Eleanora1988 Posláno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.9.16 14:56

@Čyřlístek Dobrý den, mohla bych také poprosit kdo posílá ikeu poštou? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.9.16 15:35
@Čyřlístek píše:
A jaký já vím o skupince na FB pokud má někdo zájem pošlu odkaz do zprávy. Tam je poštovné normální. Ale není to na nábytek ale jen na doplňky a tak.

Od 1.9. funguje oficialni e-shop na vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
17.9.16 16:55

IKEA věci mám ráda a i když mám obchod za rohem, nenávidím to tam. Takže objednávám na netu a vyzvedávám si to ve velkoskladu… Což samozřejmě není řešení pro většinu zde diskutujících, ale mně se dělá zle jen když na ty davy v obchodě pomyslím :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.9.16 18:17
@Pherenike píše:
Od 1.9. funguje oficialni e-shop na vse.

Tak to se jdu podivat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
17.9.16 18:19
@tasa píše:
Tak to se jdu podivat… :srdce:

Akorat je tam pry draha doprava, kvuli nabytku apod. Takze jen na doplnky a dekorace se to asi moc nevyplati. Ale nevim, sama jsem to nezkoumala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák