Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já taky právě
Ale je spousty lidí co má Ikeu daleko a nemůže tam nakoupit, měli by udělat Eshop ![]()
A jaký já vím o skupince na FB pokud má někdo zájem pošlu odkaz do zprávy. Tam je poštovné normální. Ale není to na nábytek ale jen na doplňky a tak.
@Čyřlístek píše:
Já taky právěAle je spousty lidí co má Ikeu daleko a nemůže tam nakoupit, měli by udělat Eshop
Tak ono už něco takového je, ale nevyplatí se to moc… Teda mě aspoň ne, protože cestu mám 100kč tam a 100kč zpět a když bych si to nechala poslat od Ikea, tak to bude za 600Kč do 5000,– nákupu…
@Čyřlístek píše:
A jaký já vím o skupince na FB pokud má někdo zájem pošlu odkaz do zprávy. Tam je poštovné normální. Ale není to na nábytek ale jen na doplňky a tak.
no proto využívám kamarádku, která ráda dojede
a ještě zadarm
, hrozně ji to baví. Jako ono se hodně lidí zabývá tím, že to dováží, někdo za procenta, někdo za jednotný tarif, u nás ve městě to dělá x lidí, na FB mají pořád reklamy, na MMB to dělalo spoustu ženských už roky. Ale vše je levnější než ten nákup online z Ikea…
@Čyřlístek Dobrý den, mohla bych také poprosit kdo posílá ikeu poštou? Moc děkuji
@Čyřlístek píše:
Od 1.9. funguje oficialni e-shop na vse.
IKEA věci mám ráda a i když mám obchod za rohem, nenávidím to tam. Takže objednávám na netu a vyzvedávám si to ve velkoskladu… Což samozřejmě není řešení pro většinu zde diskutujících, ale mně se dělá zle jen když na ty davy v obchodě pomyslím
![]()
@Pherenike píše:
Od 1.9. funguje oficialni e-shop na vse.
Tak to se jdu podivat… ![]()
@tasa píše:
Tak to se jdu podivat…
Akorat je tam pry draha doprava, kvuli nabytku apod. Takze jen na doplnky a dekorace se to asi moc nevyplati. Ale nevim, sama jsem to nezkoumala ![]()