Bazén a kojení

6.7.10 11:07

bazén a kojení???

ahojky jak je to stím když kojíte a chcete se jít koupat do bazénu či normálního koupaliště…může se to???a máte nějáký spešl podprsenky aby vám mléko neprotékalo zkrs??? :-) .....nebo jiný vychytávky??? :think: díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
6.7.10 11:11

Ahoj.Já nosila do poprsenky přilepenou normální vložku do podprsenky.Ale ona pak hodně nasakuje vodou,takže častěji měnit. :-D A když jsem šla kojit,tak samozřejmě pořádně omýt prsa. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.7.10 11:22

Ahoj,no me to mleko moc netece,protoze casto kojime.Ja bydlim u more a kojim,utru si prso vlhkym ubrouskem a staci to.Tak mi to rekla doktorka.

• Citovat
  • Upravit
5799
6.7.10 11:24

ahojky
tak já do bazénu doma, u našich klidně jdu, ale na veřejný koupák bych nešla, při představě co si můžeš přitáhnout(mykozy, plísně…) bych tam teda kojící prsa nenamočila, je pravda, že je tam i spousta desinfekce, chloru a když vylezeš z bazénu tak je to i na kůži cíti, aby třeba mimís neodmítal pít :nevim: a mlíčko mi skrz už moc neteče, stejně si po koupání plavky převlíkám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.7.10 11:54

Nedávala jsem si nic. Chodila jsem do bazénu od konce šestinedělí, takže než jsem odešla, musela jsem stejně nakojit, tím pádem to nijak ani neteklo - navíc voda celkem studená to zbrzdila. Po plavání jsem se osprchovala a pak šla normálně domů zase kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.7.10 12:07

Taky chodím do bazénu úplně normálně. Jak s malým dvakrát týdně plavat tak i na koupák. Nikdy nic nechytnul. Bkterie a plísně a všechno možný jsou všude… . Mlíčko vůbec neteče protože voda je celkem studená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.7.10 12:10

nikdy me ani nenapadlo to resit :nevim: chodily jsme od tri mesicu do bazenu…mliko uz pak vetsine zenskym neprotika az se to srovna po sestinedeli..nerikam ale ze vsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.7.10 12:34
mikitaa píše:
nikdy me ani nenapadlo to resit :nevim: chodily jsme od tri mesicu do bazenu…mliko uz pak vetsine zenskym neprotika az se to srovna po sestinedeli..nerikam ale ze vsem :wink:

Mě právě taky nenapadlo z toho dělat nějak vědu. My chodíme od 8 týdnů s malým palvčit a všechno ok… . :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.10 12:56

jejda vědu z toho nedělám.......ještě ani nekojím jen sem chtěla vědět více…od toho tady ty diskuse sou???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.7.10 13:08

Jé to nebylo myšlený nijak špatně :kytka: Spíš jsem tě právě chtěla uklidnit že chodíme plavčit dvakrát týdně od 8 týdnů malýho a všechno ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
6.7.10 13:23

a to chodíte s dětmi do normálního bazénu ??? my chodili tedy taky ale přímo do bazénu pro mimča, vím že některé věřejné bazény pouští děti až od roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.10 13:24

ok......jenom sem se bála že mi mléko bude protékat…jinak mám cca 1,5mesíce do porodu a už mám mlezivo bo jek se to píše…někdy mín někdy víc…někdy opravdu moc.. :lol: ale když říkáš že při kojení se nemusím obávat.že ta studená voda to trochu pozastaví…tak super :mrgreen: chci právě pak s prckem chodit na plavání.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.7.10 13:28

Taky jsem měla hodně mleziva už před porodem. Tričko ve kterým jsem spala jsem mívala ráno mokrý. Ale neboj. Během šestinedělí se to srovná a už mlíčko tolik nepoteče. :wink:
Plavání s mrňouskem jenom doporučuju. Pro nás pro oba je to skvělej zážitek.

Chodíme do bazénu pro mimča i do normálního venkovního. Bazén pro mimča ale musí spolňovat taky hygienický normy, takže bez chemie rozhodně není a za ten den se v něm vystřídá taky spousta mamin a dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.7.10 13:29

Kazda to ma jinak :-) ,zkus jit na bazen a uvidis jak to bude,jak se budes citit.

• Citovat
  • Upravit
343
8.6.21 14:04

Ahojky holky chtěla bych se zeptat můžu do bazénu když kojím? Při prvním mimi jsem kojila jen 14 dní a pak UM ztratila sem mliko že stresu a nervů a teď máme druhého mimíska a stále kojím jsem strašně šťastná že kojím stále je nám 2,5 měsíce nerada bych ztratila mliko ale ráda bych se vykoupala doma v bazénu ale :nevim: díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová