Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojky jak je to stím když kojíte a chcete se jít koupat do bazénu či normálního koupaliště…může se to???a máte nějáký spešl podprsenky aby vám mléko neprotékalo zkrs???
.....nebo jiný vychytávky???
díky ![]()
Ahoj.Já nosila do poprsenky přilepenou normální vložku do podprsenky.Ale ona pak hodně nasakuje vodou,takže častěji měnit.
A když jsem šla kojit,tak samozřejmě pořádně omýt prsa. ![]()
Ahoj,no me to mleko moc netece,protoze casto kojime.Ja bydlim u more a kojim,utru si prso vlhkym ubrouskem a staci to.Tak mi to rekla doktorka.
ahojky
tak já do bazénu doma, u našich klidně jdu, ale na veřejný koupák bych nešla, při představě co si můžeš přitáhnout(mykozy, plísně…) bych tam teda kojící prsa nenamočila, je pravda, že je tam i spousta desinfekce, chloru a když vylezeš z bazénu tak je to i na kůži cíti, aby třeba mimís neodmítal pít
a mlíčko mi skrz už moc neteče, stejně si po koupání plavky převlíkám ![]()
Nedávala jsem si nic. Chodila jsem do bazénu od konce šestinedělí, takže než jsem odešla, musela jsem stejně nakojit, tím pádem to nijak ani neteklo - navíc voda celkem studená to zbrzdila. Po plavání jsem se osprchovala a pak šla normálně domů zase kojit.
Taky chodím do bazénu úplně normálně. Jak s malým dvakrát týdně plavat tak i na koupák. Nikdy nic nechytnul. Bkterie a plísně a všechno možný jsou všude… . Mlíčko vůbec neteče protože voda je celkem studená. ![]()
nikdy me ani nenapadlo to resit
chodily jsme od tri mesicu do bazenu…mliko uz pak vetsine zenskym neprotika az se to srovna po sestinedeli..nerikam ale ze vsem ![]()
mikitaa píše:
nikdy me ani nenapadlo to resitchodily jsme od tri mesicu do bazenu…mliko uz pak vetsine zenskym neprotika az se to srovna po sestinedeli..nerikam ale ze vsem
Mě právě taky nenapadlo z toho dělat nějak vědu. My chodíme od 8 týdnů s malým palvčit a všechno ok… . ![]()
jejda vědu z toho nedělám.......ještě ani nekojím jen sem chtěla vědět více…od toho tady ty diskuse sou????
![]()
Jé to nebylo myšlený nijak špatně
Spíš jsem tě právě chtěla uklidnit že chodíme plavčit dvakrát týdně od 8 týdnů malýho a všechno ok ![]()
a to chodíte s dětmi do normálního bazénu ??? my chodili tedy taky ale přímo do bazénu pro mimča, vím že některé věřejné bazény pouští děti až od roka ![]()
ok......jenom sem se bála že mi mléko bude protékat…jinak mám cca 1,5mesíce do porodu a už mám mlezivo bo jek se to píše…někdy mín někdy víc…někdy opravdu moc..
ale když říkáš že při kojení se nemusím obávat.že ta studená voda to trochu pozastaví…tak super
chci právě pak s prckem chodit na plavání.. ![]()
Taky jsem měla hodně mleziva už před porodem. Tričko ve kterým jsem spala jsem mívala ráno mokrý. Ale neboj. Během šestinedělí se to srovná a už mlíčko tolik nepoteče. ![]()
Plavání s mrňouskem jenom doporučuju. Pro nás pro oba je to skvělej zážitek.
Chodíme do bazénu pro mimča i do normálního venkovního. Bazén pro mimča ale musí spolňovat taky hygienický normy, takže bez chemie rozhodně není a za ten den se v něm vystřídá taky spousta mamin a dětí.
Kazda to ma jinak
,zkus jit na bazen a uvidis jak to bude,jak se budes citit.
Ahojky holky chtěla bych se zeptat můžu do bazénu když kojím? Při prvním mimi jsem kojila jen 14 dní a pak UM ztratila sem mliko že stresu a nervů a teď máme druhého mimíska a stále kojím jsem strašně šťastná že kojím stále je nám 2,5 měsíce nerada bych ztratila mliko ale ráda bych se vykoupala doma v bazénu ale
díky za odpovědi ![]()