Ukončení laktace..

155
5.7.10 22:55

ukončení laktace..

zdravim..kojim22mesicu a pomalu odnaucuji..ale vecer mam prsa uplne plny a nevim jak docilit aby mi mleko mizelo..:))pit musim protoze jsem 8tydnu tehu a nevim jestli mi mudr ted da nejake leky.. :roll: ..dekuju za rady..Raduli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1181
5.7.10 23:39

Já bych neukončovala, ale kojila dál a posléze tandemově obě dětičky. :wink:
Jinak existují homeo na ukončení laktace Ricinus communis 30ch (5ch je na podporu laktace, ta koncentrace je důležitá), tak můžeš zkusit tohle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.7.10 23:51

já bych řekla 2 leté dítě můžeš s čistým svědomým odstavit, ohledně kojení jsi to zvládla na jedničku :palec:

jinak by jsi měla stejně mlíčko trochu odstříkavat, aby nedošlo k zánětu, a trochu se ti ulevilo, o tech homeopatikách jsem se také dočetla, že fungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
6.7.10 00:30

Na tvém místě bych se poradila s doktorkou (gynekoložkou), existují léky na zastavení laktace, ale nakolik se dají používat v těhotenství, nevím.
Nebo bych zkusila pohledat kojeni.net,tam se o tom píše hodně http://www.kojeni.net/databaze.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
6.7.10 08:55

Mátový a šalvějový čaj je na snížení produkce mléka. Když tak si najdi jak se mají tyhle bylinky k těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.7.10 10:12

Odstavuj postupně … tak každé 3 dny sniž počet kojení o jedno, až zbyde třeba jen ranní a to pak prostě odstřihni taky … tak jsem to dělala v 19 měsících já a absolutně bez léků a problémů. Večer a ráno studenou vodou osprchovat prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.7.10 10:17

jak pise evik…prve jsem snizovala frekvenci az sem kojila jednou denne…no a ted teda jeste obcas potrebuju tak cca jednou za 4 dny nebo jednou za tyden ji dat z jednoho cucnout…to ne a ne se zastavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
6.7.10 20:46

jak píšou holky, taky jsem to dělala postupně a nepotřebovala žádné léky, když mi prsa ztvrdla, tak jsem mlíčko odstříkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 15:28

přesně jak píšete,akorát bych odstříkala jenom trošičku mléka,aby se pak vytvořilo míň a míň…sice už nekojím měsíc,ale mléko furt mám,ale už jej neodstřikuju a ani mi už netvrdnou prsa,o něm ani nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová