Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
nenechávali jste si náhodou někdo dělat bazén od firmy Albixon?
Pokud ano, napište prosím, měla bych pár otázek ![]()
Děkuji mockrát ![]()
Myslím, že tato společnost je spolehlivá a není čeho obávat. Praacujeme tam příbuzný a to už opravdu dost dlouhou dobu, a nemá k ničemu žádné přimonínky.
A můžu se zeptat jak jste řešily zemní práce? Jestli jsem to dobře pochopila, tak albixon je nedělá a museli bychom si je udělat sami.
A jak máte velký bazén? A na kolik asi tak orientačne vyjdou ty zemní práce? My bychom chtěli samonosný bazén tak 7×3,5 m.
@ilyz bazén máme 6×3m. Zemní práce cca 150.000Kč, ale už je to 3roky.
Oživuji diskuzi, prosím, nemá někdo zkušenosti s touto firmou? Rádi bychom bazén + zastřešení. Máme cenové nabídky, srovnáváme s ostatními, ale ocenila bych něčí zkušenost.
Děkuji
Při srovnání s ostatními byl Albixon strašně drahý, i při srovnatelné kvalitě.
@ixule To by mě zajímalo. Prosím při srovnáním s kým třeba?
Mám cenové nabídky od asi 6 firem a v porovnání s nimi Albixon vychází jen o cca 5 tisíc dráž než tyhle „no name“ firmy. Jinak 2 další (včetně Bazény Diamant) vyšly o víc jak 50 tis. dražší než Albixon. ![]()
@Pinkie třeba mauntfield a další menší firmy co jsou u nás, byly to ale rozdíly fakt v hodně desítkách tisíc na jednotlivých částech (stavební připravenost, bazén jako takový, zastřešení, filtrace a další příslušenství), v celku to vycházelo fakt o 200 tis. dráž třeba..
@ixule Oni mají teď slevy 50%, takže bazén se zastřešením od Albixonu se dá pořídit od 100tis. A možná se to teď srovnalo s konkurencí.
Jinak před těma slevama by to fakt bylo asi jednou tak drahý než ostatní.
@Pinkie jo tak to pak asi ano, jinak to bylo fakt hrozný, i kdyby kvalita byla jakákoliv, takový prachy prostě ne ![]()