Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Vyhaslá sopka Zelený na zemi se nám nedělá vůbec, jen občas takovej jako „píseček“, ale to je bordel, co tam naneseme na nohou, proto je fajn mít ten vysavač. Jinak to zastřešení fakt pomůže. Muž chtěl nejdřív bez zastřešení, že to jako není nutný, ale já trvala na svým. A jsme za to oba rádi. ![]()
On má zase strach, že se v tom dutinkovém bude časem tvořit řasa a tu už ven ničím nedostane. A to že si to čiré bude čistit jsem mu říkala, a prej, že mu nevadí, že na tom je všechno vidět, a jestli to bude vadit mě, tak ať si to vyčistím
Ale já myslím, že na tom budou vidět „jen“ kapičky vody, které se na něm nakondenzují a s tím se musí člověk smířit, jinak by se z toho zbláznil… Nebo vzít kompaktní kouřové, ale to prý se zase tolik nevyhřeje…
Já si právě koupila vysavač za 40 tis. (od toho „úžasného bazenáře“), děsně ho vychvaloval, pak jsem si pročetla recenze na heuréce a tam jsou z tohoto výrobku zklamaní naprosto všichni… Ten nevyčistí naprosto nic a jsou to vyhozené peníze ![]()
Na dně mi přijde, že je tam také píseček, ale když ho promnu mezi prsty, tak je to zelené, jinak ta voda je jako křišťál… No, jestli už mi nepomůže ani zastřešení za 270 tis., tak se půjdu ![]()
To nemám. Brouzdam po netu, abych nacerpala info neb chceme pořídit bazén ne abych tady diskutovala. Jen jsem chtěla varovat před podobnými příspěvky, kdy si firmy platí přispěvatele, aby vyhledávali podobne diskuze, hanili konkurenci a upozorňovali na vlastní firmu. Tot vše. A samozřejmě se muzu i mýlit, byl to jen první okamžitý dojem z toho příspěvku. Katka
@Katieee2 píše:
To nemám. Brouzdam po netu, abych nacerpala info neb chceme pořídit bazén ne abych tady diskutovala. Jen jsem chtěla varovat před podobnými příspěvky, kdy si firmy platí přispěvatele, aby vyhledávali podobne diskuze, hanili konkurenci a upozorňovali na vlastní firmu. Tot vše. A samozřejmě se muzu i mýlit, byl to jen první okamžitý dojem z toho příspěvku. Katka
Máš pravdu, také mě to zarazilo, takže to neberu vůbec jako směrodatnou informaci ![]()
Holky, nemáte nějaký typ, jak zamaskovat to modré víko u té technologické šachty vedle bazenu? já bych to nejraději zasypala kůrou, ale musí se tam chodit
.Co na to?
Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?
@Anonymní píše:
Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?
jste si jisti? Odpar je v tomto vedru opravdu veliký.
@smutná máma píše:
jste si jisti? Odpar je v tomto vedru opravdu veliký.
Také se nám odpařuje voda jako blázen, ale určitě to není dírou v bazénu… Odpařuje se i u jezírka, prostě pokud fouká vítr a je horko, tak se musí jezírko i bazén neustále dopouštět…