Bazén Albixon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
10.2.17 09:34

@Vyhaslá sopka Zelený na zemi se nám nedělá vůbec, jen občas takovej jako „píseček“, ale to je bordel, co tam naneseme na nohou, proto je fajn mít ten vysavač. Jinak to zastřešení fakt pomůže. Muž chtěl nejdřív bez zastřešení, že to jako není nutný, ale já trvala na svým. A jsme za to oba rádi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 11:05

On má zase strach, že se v tom dutinkovém bude časem tvořit řasa a tu už ven ničím nedostane. A to že si to čiré bude čistit jsem mu říkala, a prej, že mu nevadí, že na tom je všechno vidět, a jestli to bude vadit mě, tak ať si to vyčistím :-) Ale já myslím, že na tom budou vidět „jen“ kapičky vody, které se na něm nakondenzují a s tím se musí člověk smířit, jinak by se z toho zbláznil… Nebo vzít kompaktní kouřové, ale to prý se zase tolik nevyhřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 11:08

Já si právě koupila vysavač za 40 tis. (od toho „úžasného bazenáře“), děsně ho vychvaloval, pak jsem si pročetla recenze na heuréce a tam jsou z tohoto výrobku zklamaní naprosto všichni… Ten nevyčistí naprosto nic a jsou to vyhozené peníze :zed:
Na dně mi přijde, že je tam také píseček, ale když ho promnu mezi prsty, tak je to zelené, jinak ta voda je jako křišťál… No, jestli už mi nepomůže ani zastřešení za 270 tis., tak se půjdu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.17 08:13

To nemám. Brouzdam po netu, abych nacerpala info neb chceme pořídit bazén ne abych tady diskutovala. Jen jsem chtěla varovat před podobnými příspěvky, kdy si firmy platí přispěvatele, aby vyhledávali podobne diskuze, hanili konkurenci a upozorňovali na vlastní firmu. Tot vše. A samozřejmě se muzu i mýlit, byl to jen první okamžitý dojem z toho příspěvku. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.17 10:35
@Katieee2 píše:
To nemám. Brouzdam po netu, abych nacerpala info neb chceme pořídit bazén ne abych tady diskutovala. Jen jsem chtěla varovat před podobnými příspěvky, kdy si firmy platí přispěvatele, aby vyhledávali podobne diskuze, hanili konkurenci a upozorňovali na vlastní firmu. Tot vše. A samozřejmě se muzu i mýlit, byl to jen první okamžitý dojem z toho příspěvku. Katka

Máš pravdu, také mě to zarazilo, takže to neberu vůbec jako směrodatnou informaci :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
7.6.17 18:34

Holky, nemáte nějaký typ, jak zamaskovat to modré víko u té technologické šachty vedle bazenu? já bych to nejraději zasypala kůrou, ale musí se tam chodit :think:.Co na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 15:13

Albixon bazén teče

Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
6307
24.6.17 17:29
@Anonymní píše:
Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?

jste si jisti? Odpar je v tomto vedru opravdu veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 00:05
@smutná máma píše:
jste si jisti? Odpar je v tomto vedru opravdu veliký.

Také se nám odpařuje voda jako blázen, ale určitě to není dírou v bazénu… Odpařuje se i u jezírka, prostě pokud fouká vítr a je horko, tak se musí jezírko i bazén neustále dopouštět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.6.17 06:33

@Vyhaslá sopka přesně tak, to dělá to počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie