Bazén Albixon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6307
27.7.17 21:39

No, vsechny prispevky kolem albixonu me docela desi.My uz mame bazen od kvetna v zemi a nic s tim stejne nenadelame.Jen budu doufat, ze problemy nebudou. :think: pridavam par fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.17 13:20
@smutná máma píše:
No, vsechny prispevky kolem albixonu me docela desi.My uz mame bazen od kvetna v zemi a nic s tim stejne nenadelame.Jen budu doufat, ze problemy nebudou. :think: pridavam par fotek

Dobrý den,
Můžu se Vás zeptat- je to bazén od ALBIXONU, který má rovnou polystirenove ztracené bednění, které se vyleje betonem? A jinak jste s Abixonem spokojeni? Dodrželi vše dle domluvy? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.12.17 15:39

@Michaelapapezova ano, je to albixon. Se samotným bazénem jsme spokojeni, je před námi ale 1. zima. Na zazimování jsme byli sami, Albixon nepomohl. Tak jsme udělali vše, co jsme si zjistili a doufáme, že zima nic nepotrhá.
K bazénu jsme si při jeho koupi ještě u fy Albixon připlatili solár. plachtu i s nerez. navijákem. Vše v hodnotě asi 15 000 Kč. Toto zboží z nich můj chlap tahal asi 5 měsíců, jen ho tahali za nos. Až pak jsem musela nastoupit já a podala stížnost až na centrálu Albixonu a pohrozila ČOI a najednou vše dodali. Mužovi se dokonce snažili vnutit to, že zboží dodali při montáži bazénu.
No, nevím, co si mám o nich myslet. Asi bysme už od nich nekoupili ani bazén, ani příslušenství. Zamlouvala se nám firma Jama. Dělá taky bazény a je spolehlivá. Víme to od sousedů. Navíc ještě konec bazénu s doděláním byl taky prapodivný, teď mi tady říká muž. Vázl prý ještě termín zapojení elektzroinstalace ze strany Albixonu. Ale to šlo už mimo mě.
Mě prostě nejvíc naštvalo to, že když si něco zaplatím v lednu a nemám to ani po 1/2 roce? :cert: a ještě někdo tvrdí, že už to dodal? :cert:
Jinak bazén je pěkný, voda čistá, UV lampa super. Jen asi osvětlení bazénu se moc využívat nedá. V noci bazén osvítíš, ale láká to hmyz. Zastřešení nemáme. Máme pidi zahrádku, není ho kam odsunout.
No a výkop. práce, foto výše… na ty už ani vzpomenout nechci. Bahno všude, do toho sníh a to jsme kopali 28.4. :roll:
Doufám, že jsem to nepopsala zmateně…

Jak velký bazén se chystáte budovat? Zastřešení? Přeliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.17 16:22

@smutná máma -moc díky za příspěvek ???? chceme 6×3 x1.2m i se zastesenim a slanou vodu. malé bude v březnu rok a teď máme zakopaný bazén foliovy z mounfieldu. Přemýšleli jsme jestli ho zastřešit, nebo rovnou komplet vše nové. Rozhodli jsme se pro komplet nový. U nabídky od albixon se mi líbí že je bazén uz se ztraceným bedneni z polystirenu, takže úspora času i práce s obetonovanim. No popravdě mě děsí ze by jsme byli v létě bez bazenu! To nejde- mame ještě dva kluky a ty jsou v bazénu naložený porad????jinak firmu jama znám velice dobre- znám se s majitelem. Asi stejně vyhraje, ale jak říkám albixon ma super to bedneni. Jde mi hlavně o čas. Ještě zkousím poptat firmu diamant- také mají to bedneni. Jediny co mi vadí tak u tehle bazenu je tvar obdelnik- nevim jak se cisti ty rohy- jestli to vysavac zvládne?? Radsi bych oval????Po vánocích se na to musím víc zamerit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.12.17 19:30

@Michaelapapezova to bednění je bomba. Zeťák je stavař a opravdu to ocenil. CHlapi to měli zalitý opravdu rychle.
Jinak my máme 4 x3 m( s osvětlením a zabudovanými schody v rohu bazenu) a taky jsme měnili starý mountfielďácký bazén, který byl nesmrtelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.12.18 22:16
@Anonymní píše:
Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?

Také jsem měl takový problém asi rok trvalo než na to přišli hrozný přístup stále dokola nakonec to byla hadička co vede k protiproudu.Od firmy Albixon už si nekoupím ani sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.1.19 17:07
@Anonymní píše:
Po napuštění se strací voda asi 5 cm den řešíme to reklamací. Máte někdo zkušenosti?

Možné úniky vody z bazénu jsou popsané tady: https://www.bazenonline.cz/…aneho-bazenu Zkuste je projít a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
17.8.21 15:39

Prosím vás.. mě by hlavně zajímalo, jaké máte osvětlení kolem bazénu? Bazén už konečně máme a líbilo by se mi kolem něj nějaké osvětlení stejně tak kolem chodníčku co na zahradě máme :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1