Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, ráda bych se zeptala. Chceme koupit bazén na zahradu. Nechceme nic velkého, jen něco obyc na cachtání pro děti. Děti jsou zatím malé (dcera 2roky, synovec 1rok) takze počítám do budoucna jak budou trosku větší a max na schlazeni pro dospělé. Místa moc taky neni, zaujal me tento bazén-průměr 3,05m a výška 0,91m. Myslite, ze to bude dostačující? Nemáte náhodou někdo tento rozměr? Fotka na zahrade by mi pomohla. Moc děkuji za jakékoli info ![]()
Za mě to určitě stačí, podobný rozmer měli i naši. Na zchlazeni v parnu super pro všechny, dospěle i děti, nevidim problém.
@Babadook píše: Více
jo sousedi ho mají, v pohodě stačí, na blbnutí dětí i na zchlazení dospělých
Jo myslím, že máme podobný, akorát o něco vyšší, ale taky už máme vetsi děti. Pro děcka skvělé, pro dospělé na schlazeni taky stačí.
Super, všem moc děkuji. Tim, ze jsou děcka jeste malé a tento bazén pry vydri 5-6let, tak taky myslim, ze na tech par let bude stačit a až budou děti větší, treba se pořídí větší..
moc dekuji
Za nás taky super. Bohatě stačí. Dobře se udržuje.
My aj sestra máme o něco větší. My jsme se k tomuhle skládanému vrátili. Měli jsme plechový zabudovaný do země. Rozbil se. Zatím jsme se vrátili k tomuhle, než vyřešíme jiný do země. Koncem září vždycky uklidíme do garáže do krabice. V květnu se zas vytáhne.
Taky máme tuto velikost (3m), nejprve jsme měli ten nižší, ale tento vyšší určitě o dost lepší, ač je to jen pár cm navíc, pro 4-5ti leté děti úplně bezva hloubka, ale i puberťáci se tam vyřádí, máme u něj udělané i jednoduché molo, tak tam děti i skáčou. Samozřejmě větší bazén by byl určitě ještě lepší, více vody se prý i lépe udržuje nebo ta voda více snese, nevím, ale nám se nevejde, to si raději i něco vypěstujeme, tak alespoň něco a máme tak i motivaci navštěvovat koupaliště, ale super, že ten bazén je. k dispozici a děti mají více zábavy, i když se člověk nikam nevypraví ![]()
Jo, známý má taky takhle malý bazének a zvládá v něm i plavat, přiváže se na provaz a jede ![]()
Nějaký takový rozměr máme na zahradě a na schlazení nebo cachtání pro děti ideál. Mladší 2 roky tam plaval v sedacím kruhu, starší 6 už se vyblbne. Zaplavat si nezaplaveš samozřejmě, ale na zahradní osvěžení plně dostačující.
Mame tento rozmer, kdysi v nem blby decka, ted uz je spis pro nas dospele na schlazeni. Lehce se stavi a boura
Pripojuji se s dotazem - vyuzijete to nekdo jen pro dospele, nebo to bez deti nema smysl? Jde mi nejvic o pomer vykon/starani se o to.
@Babadook, nejsme moc šikovní, ale mě k tomu účelu napadlo využít vyvýšenou postel, kterou jsme doma už nechtěli, pod nohy jsme dali tvárnice, aby nebyla v kontaktu se zemí, máme tam i žebřík a skluzavku, slouží tak už několik let i když je bazén složený, ale výškově je akorát k tomu bazénu ![]()
@Zmatka ten kamarád, co v tom plave na laně ano
, ale přiznám se, že pro mě je často nejvíc osvěžující koukat, jak v tom řádí děti, vlezu tam kvůli dětem, občas tam tedy vlezu i jen tak, když už to stojí, ale mě osobně by k schlazení stačila sprcha nebo se nechat postříkat ze zahradní hadice, či být zalezlá doma v chládku. O bazén se starám já, ale dělám to kvůli dětem a kvůli nám jen proto, že je to pro děti zábava, při které nemusíme vystrčit paty někam pryč ![]()
@Zmatka píše: Více
kdyz das vychytavky, starost o to skoro neni. Loni jsme koupili zastreseni, vyhriva to, nepada do bazenu bordel
@Zmatka píše: Více
My neplánuje být bez bazénu ani v době, kdy se děti odstěhují. Ale my jsme oba v kaluži sami naložení furt. Takže záleží na jednotlivcích. Třeba jedni sousedi rodičů nemají bazén. Ale vířivku nějakou velkou nafukovací. Letos oba slaví 70. Nedovedou si bez vody představit sezónu.