BB nebo CC krém - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6445
22.10.18 10:16

Ja mam nejradeji Biodermu Sensibio AR BB. Pod to jako podklad Mineral 89 booster od Vichy a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
22.10.18 10:37

Používám bb krém od loreal, ale také záleží na veku, v CC krému je většinou i složka proti vraskam a také je více krycí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.10.18 11:28

@Tichošlápek má Loreal i CC krém? Já už s BB přestávám být spokojená, zdá se mi to jaksi málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.10.18 11:28

@Kalla1412 ma, ale nezkousela jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
22.10.18 11:40
@Zwetta píše: Ženy, poradíte mi, jaký si teď na chladné období pořídit tónovací krém, který se hodí na zimu, ale je lehký, přirozený, sjednotí tón pleti? Nejedná se mi vyloženě o make-up.. ;) Moc děkuji za Vaše tipy :kytka:

Ahoj, já používám BB od Dermacol a nebo, pokud ti nevadí trochu více investovat, tak je také skvělý CICAPAIR ze Sephory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.10.18 12:07
@Zwetta píše: Ženy, poradíte mi, jaký si teď na chladné období pořídit tónovací krém, který se hodí na zimu, ale je lehký, přirozený, sjednotí tón pleti? Nejedná se mi vyloženě o make-up.. ;) Moc děkuji za Vaše tipy :kytka:

Co jsem slyšel tak je dobrý na pleť takový přírodní mazání, nazveme to XX krém. Podle jistých xxx webů… Je plný vitamínů a minerálů a pokožku prý regeneruje a vyhlazuje. Získání ho stojí leckdy ženu jen mrknutí oka. Posléze je ale dobré správně mířit na kýžené místo na pokožce, aby se efekt dostavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.10.18 12:14

@Delaltctrl uz zase trollis? @admin vždyť to je stále dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.10.18 13:07
@Tichošlápek píše:
@Delaltctrl uz zase trollis? @admin vždyť to je stále dokola

Ale na to jsou studie, že sperma zlepšuje pokožku. Žádnéj trolling.

Ja ti z toho dělám populárně naučny vědecky clanek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
22.10.18 13:14

@Delaltctrl
Sperma je cca bílé barvy, mě se jedná o sjednocení tónu pleti.., takže ber, prosím, v potaz fakt, že nejsem mrtvola.. ;) :P
Ale úplně tě vidím, jak si večer před zrcadlem ťapeš ten svůj produkt na „ksicht“.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.10.18 13:25
@Zwetta píše:
@Delaltctrl
Sperma je cca bílé barvy, mě se jedná o sjednocení tónu pleti.., takže ber, prosím, v potaz fakt, že nejsem mrtvola.. ;) :P
Ale úplně tě vidím, jak si večer před zrcadlem ťapeš ten svůj produkt na „ksicht“.. :mrgreen: :lol:

Když změnís u zdroje stravu, změní se i teocui barva do žlutá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí