Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ja mam nejradeji Biodermu Sensibio AR BB. Pod to jako podklad Mineral 89 booster od Vichy a hotovo.
Používám bb krém od loreal, ale také záleží na veku, v CC krému je většinou i složka proti vraskam a také je více krycí.
@Tichošlápek má Loreal i CC krém? Já už s BB přestávám být spokojená, zdá se mi to jaksi málo…
@Zwetta píše: Ženy, poradíte mi, jaký si teď na chladné období pořídit tónovací krém, který se hodí na zimu, ale je lehký, přirozený, sjednotí tón pleti? Nejedná se mi vyloženě o make-up..Moc děkuji za Vaše tipy
Ahoj, já používám BB od Dermacol a nebo, pokud ti nevadí trochu více investovat, tak je také skvělý CICAPAIR ze Sephory ![]()
@Zwetta píše: Ženy, poradíte mi, jaký si teď na chladné období pořídit tónovací krém, který se hodí na zimu, ale je lehký, přirozený, sjednotí tón pleti? Nejedná se mi vyloženě o make-up..Moc děkuji za Vaše tipy
Co jsem slyšel tak je dobrý na pleť takový přírodní mazání, nazveme to XX krém. Podle jistých xxx webů… Je plný vitamínů a minerálů a pokožku prý regeneruje a vyhlazuje. Získání ho stojí leckdy ženu jen mrknutí oka. Posléze je ale dobré správně mířit na kýžené místo na pokožce, aby se efekt dostavil.
@Delaltctrl uz zase trollis? @admin vždyť to je stále dokola
@Tichošlápek píše:
@Delaltctrl uz zase trollis? @admin vždyť to je stále dokola
Ale na to jsou studie, že sperma zlepšuje pokožku. Žádnéj trolling.
Ja ti z toho dělám populárně naučny vědecky clanek…
@Delaltctrl
Sperma je cca bílé barvy, mě se jedná o sjednocení tónu pleti.., takže ber, prosím, v potaz fakt, že nejsem mrtvola..
![]()
Ale úplně tě vidím, jak si večer před zrcadlem ťapeš ten svůj produkt na „ksicht“..
![]()
@Zwetta píše:
@Delaltctrl
Sperma je cca bílé barvy, mě se jedná o sjednocení tónu pleti.., takže ber, prosím, v potaz fakt, že nejsem mrtvola..![]()
Ale úplně tě vidím, jak si večer před zrcadlem ťapeš ten svůj produkt na „ksicht“..![]()
Když změnís u zdroje stravu, změní se i teocui barva do žlutá..