Bc. ze soukromé, Mgr. na veřejné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@radkka v tom případě bych byla ráda, že můj životopis vyhodili. Důležité je to, co člověk umí a ne jaké má školy. Pracovat chci jen tam, kde si váží toho, jak pracuju, a ne co jsem vystudovala. naštěstí se mi to daří:-)
mam podobny nazor…osobne si myslim, ze pokud clovek nema neco „specialniho“ jsko lekar, chemik, technik, ucitel, ale jen jakysi paobor s neurcitym uplatnenim, je diplom jen dekret, ze clovek neni uplny idiot…muj nazor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@patlamatlaxy píše:
@Danitschka jo, je to tak, komunikace napříč v soukromé škole, je skutečně fajn, ale ten fakt, že na mě bude zaměstnavatel pohlížet jak na blbce mi bude dost vadit, na škole jsou samozřejmě odborníci a přednášky na úrovni, ale pak jsou tací, u kterých to fakt postrádám
hele já si nechala napsat Bc. ze státní do občanky a měla jsem diplom schovat hluboko do šuplíku a dělat, že ho nemám. Pro můj okres jsem silně překvalifikovaná a nikdo mě nechtěl zaměstnat. I když, do životopisu bych tu vysokou zřejmě uvádět měla ![]()
Tak já jen, že někdy ten diplom v šuplíku není k zahození.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slepá závist? Já si vymýšlím? hele, já tam studovala, tak vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites mého slovenského kamaráda odmítli dokonce v Praze, že by mu prý měli dát odpovídající plat a na to prý nemají…tak diplom se kdyžtak do životopisu vůbec neuvede a bude to
- Citovat
- Upravit
@patlamatlaxy píše:
@omites mého slovenského kamaráda odmítli dokonce v Praze, že by mu prý měli dát odpovídající plat a na to prý nemají…tak diplom se kdyžtak do životopisu vůbec neuvede a bude to
Já ti právě nevím. Je to falšování životopisu. Může za to být postih, když to zaměstnavatel zjístí a taky tě může hned vyhodit. I když tohle je druhý extrém než když si tam napíšeš školu, kterou nemáš nebo kde jsi si diplom jenom zaplatila. ![]()
Hlavně jsem do loňského podzimu netušila, že bakalář je takový problém, když tady chtějí všude max. středoškolské vzdělání s maturitou. Bylo mi jedním životním koučem vysvětleno, že se jim vysokoškolák nehodí do krámu. Ať má tu školu vystudovanou kdekoliv, má už jiný styl uvažování a to většina firem nepotřebuje. Teda aspoň tady. Brno nebo Praha bude něco jiného. Počítám, že tam by jim to bylo zas málo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@patlamatlaxy @Danitschka jaké soukromé školy máte na mysli?? Jsem zvědavá…klidně piště SZ..dík. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak přechod jde, jen se musí udělat přijímačky.
Na UJEP v Ústí nad Labem brali lidi s Bc. z UJAKu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
Já ti právě nevím. Je to falšování životopisu. Může za to být postih, když to zaměstnavatel zjístí a taky tě může hned vyhodit. I když tohle je druhý extrém než když si tam napíšeš školu, kterou nemáš nebo kde jsi si diplom jenom zaplatila.
Hlavně jsem do loňského podzimu netušila, že bakalář je takový problém, když tady chtějí všude max. středoškolské vzdělání s maturitou. Bylo mi jedním životním koučem vysvětleno, že se jim vysokoškolák nehodí do krámu. Ať má tu školu vystudovanou kdekoliv, má už jiný styl uvažování a to většina firem nepotřebuje. Teda aspoň tady. Brno nebo Praha bude něco jiného. Počítám, že tam by jim to bylo zas málo.
ten kamarád byl Ing.
- Citovat
- Upravit
@Lenka512 píše:
Jinak přechod jde, jen se musí udělat přijímačky.
Na UJEP v Ústí nad Labem brali lidi s Bc. z UJAKu.
hm, tak tam bych měla teoreticky šanci…no UJAK…asi nejhorší pověst
měla jsem přihlášku na VŠFS, ale pak jsem se rozhodla, že ŘLZ bude pro uplatnění lepší, než Veřejná správa
- Citovat
- Upravit