Bc. ze soukromé, Mgr. na veřejné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
14.5.14 08:19
@Anonymní píše:
@radkka v tom případě bych byla ráda, že můj životopis vyhodili. Důležité je to, co člověk umí a ne jaké má školy. Pracovat chci jen tam, kde si váží toho, jak pracuju, a ne co jsem vystudovala. naštěstí se mi to daří:-)

mam podobny nazor…osobne si myslim, ze pokud clovek nema neco „specialniho“ jsko lekar, chemik, technik, ucitel, ale jen jakysi paobor s neurcitym uplatnenim, je diplom jen dekret, ze clovek neni uplny idiot…muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.5.14 08:20
@patlamatlaxy píše:
@Danitschka jo, je to tak, komunikace napříč v soukromé škole, je skutečně fajn, ale ten fakt, že na mě bude zaměstnavatel pohlížet jak na blbce mi bude dost vadit, na škole jsou samozřejmě odborníci a přednášky na úrovni, ale pak jsou tací, u kterých to fakt postrádám :-(

hele já si nechala napsat Bc. ze státní do občanky a měla jsem diplom schovat hluboko do šuplíku a dělat, že ho nemám. Pro můj okres jsem silně překvalifikovaná a nikdo mě nechtěl zaměstnat. I když, do životopisu bych tu vysokou zřejmě uvádět měla :nevim:
Tak já jen, že někdy ten diplom v šuplíku není k zahození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.5.14 08:37

Slepá závist? Já si vymýšlím? hele, já tam studovala, tak vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
14.5.14 08:42

@omites mého slovenského kamaráda odmítli dokonce v Praze, že by mu prý měli dát odpovídající plat a na to prý nemají…tak diplom se kdyžtak do životopisu vůbec neuvede a bude to

• Citovat
  • Upravit
13141
14.5.14 08:46
@patlamatlaxy píše:
@omites mého slovenského kamaráda odmítli dokonce v Praze, že by mu prý měli dát odpovídající plat a na to prý nemají…tak diplom se kdyžtak do životopisu vůbec neuvede a bude to

Já ti právě nevím. Je to falšování životopisu. Může za to být postih, když to zaměstnavatel zjístí a taky tě může hned vyhodit. I když tohle je druhý extrém než když si tam napíšeš školu, kterou nemáš nebo kde jsi si diplom jenom zaplatila. :nevim:
Hlavně jsem do loňského podzimu netušila, že bakalář je takový problém, když tady chtějí všude max. středoškolské vzdělání s maturitou. Bylo mi jedním životním koučem vysvětleno, že se jim vysokoškolák nehodí do krámu. Ať má tu školu vystudovanou kdekoliv, má už jiný styl uvažování a to většina firem nepotřebuje. Teda aspoň tady. Brno nebo Praha bude něco jiného. Počítám, že tam by jim to bylo zas málo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.5.14 08:56

@patlamatlaxy @Danitschka jaké soukromé školy máte na mysli?? Jsem zvědavá…klidně piště SZ..dík. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.5.14 08:57

Jinak přechod jde, jen se musí udělat přijímačky.
Na UJEP v Ústí nad Labem brali lidi s Bc. z UJAKu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
14.5.14 09:42
@omites píše:
Já ti právě nevím. Je to falšování životopisu. Může za to být postih, když to zaměstnavatel zjístí a taky tě může hned vyhodit. I když tohle je druhý extrém než když si tam napíšeš školu, kterou nemáš nebo kde jsi si diplom jenom zaplatila. :nevim:
Hlavně jsem do loňského podzimu netušila, že bakalář je takový problém, když tady chtějí všude max. středoškolské vzdělání s maturitou. Bylo mi jedním životním koučem vysvětleno, že se jim vysokoškolák nehodí do krámu. Ať má tu školu vystudovanou kdekoliv, má už jiný styl uvažování a to většina firem nepotřebuje. Teda aspoň tady. Brno nebo Praha bude něco jiného. Počítám, že tam by jim to bylo zas málo. :mrgreen:

ten kamarád byl Ing.

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
14.5.14 09:43
@Lenka512 píše:
Jinak přechod jde, jen se musí udělat přijímačky.
Na UJEP v Ústí nad Labem brali lidi s Bc. z UJAKu.

hm, tak tam bych měla teoreticky šanci…no UJAK…asi nejhorší pověst :-( měla jsem přihlášku na VŠFS, ale pak jsem se rozhodla, že ŘLZ bude pro uplatnění lepší, než Veřejná správa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze