Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pěkný den,
potřebovala bych Vaše rady nebo jestli máte nějaké zkušenosti. Máme 4 měs. holčičku, která je od porodnice na BEBA 1 HA. Nyní začíná pěkně blbnout při krmení. Sní vždycky půlku a víc nechce. Vůbec nevím čím to je, zkoušela jsem měnit lahvičky, dudlíky, ale nic. Za hodinu chce znovu jídlo a dojí tu druhou polovinu. Myslíte, že to může být tou Bebou? Nevím co dělat. Nebo jestli si sama vymýšlí… Děkuji za Vaše názory ![]()
A kolik ji toho davas? Malej byl na bebe od 4 mesicu a kdyz sem mu nedala vic jak 120ml tak to vypil, jinak vzdycky nechal (a dodneska nechava) nejaky zbytky. Mozna by nebylo od veci zacit pomalu najizdet na prikrmy ![]()
No, podle váhy by měla jíst tak 180 ml, ale dávám jí 140 ml a někdy to sní, ale většinou sní tak těch 100-120 ml.
S příkrmy chci začít, ale 4 měsíce máme až za 14 dní.
Právě nevím, když nechá nevadí, ale za hodinu má zase hlad…
Aha tak 180 mi malej nevypije ani ted ve 2 letech
ono ne kazdy dite muze ject podle ty tabulky, ale davat po hodine je blbost, nestihne to natravit a bude ji zle, o to hur jestli ji davas dorazit to nedopity mliko.
Ne, to nedojídá to staré mlíko. Znovu bych jí to určitě neohřívala. Nevím právě jestli vyzkoušet jiné mlíko nebo jestli si malá vymýšlí. Ještě navíc mi včera přišel balík s 6 novými dozami Beby, takže bych byla ráda, kdyby u Beby vydržela. Navíc nevím jestli i jiné UM se dělají hypoalergenní…