Beba 1 - odmítání

2977
21.5.10 07:37

Beba 1-odmítání

Hezký den,
už jsem tu nedávno jednu velmi podobnou diskusi zakládala, to jsem ještě myslela, že je u nás způsobeno omítání dokrmu UM nevhodnou savičkou. Po vyzkoušení různých si začínám myslet, že by to mohlo být spíš tím UM - Bebou 1. Myslíte, že má smysl zkoušet i jiná mléka? Také se někomu stalo, že nějakou značku prcek odmítá a jinou vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
21.5.10 07:44

Určitě ano. Ono se to nezdá, ale ty UM mají opravdu rozdílný chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
21.5.10 07:51

U nás Beba taky neměla úspěch. Daleko víc mu chutnal Nutrilon a pak Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
21.5.10 08:09

To je normální, často se s UM netrefíš hned napoprvé… prostě musíš zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
21.5.10 08:22

Určitě vyzkoušej jinou značku, chutě jsou odlišné… Malému Beba také nejela, dala jsem Nutrilon a ten pije. Chce to zkoušet, co mu bude vyhovovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.5.10 08:24

vyzkoušej jiný um..
beba taková trochu hořká oproti třeba sunaru nebo nutrilonu..
takže určo vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.5.10 10:30

Jojo jsem pro zkoušku jiného UM. Náš malej zase odmítal Nutrilon a Beba mu jede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
22.5.10 20:53

Nám teda zasejc nechutnal Nutrilon, a já sem to chutnala taky a nic moc. Právě že mě Beba přijde docela chutná, a malé taky chutná :lol: Chutnal jí i Sunar, ale po něm hodně ublinkávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
21.8.11 22:09

tak mě Bebu pro 1 trochu pil, nutrilon 1, hami a sunar nechtěl a prskal… měnila sem i savičky a těmito asi taky není, tak já nevím. chci skončit s kojením a on to UM nechce… :zed: :zed: Bebu trošku pil.. chutnala se ty UM a mě by nejvíc jelo Hami a pak nutrilon 1 :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2965
21.8.11 22:15

U nás dokud malá pila jen mléko, tak jsem musela znacky po urcite dobe stridat.( Asi se ji zajidala chut). Byla na Bebe, ale po cca dvou balenich jsem ji musela dat baleni neceho jineho a pak jsem se zase vratila zpet k Bebe. Je to zvlastni, ale fungovalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G@bina
22.8.11 08:42

z mýho synka by měly laktační radost tady určo nehrozí že láhev ohrozí kojení, když ji nechce…ale prso s kloboučkem jo…ale to kojení je takovej oprutz, co ten u toho dělá, pije…nepije, furt se odtahuje, lapá vzduch… no já chci UM, nejsou poradkyně jak naučit dítě na savičku??? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.14 12:19

:mavam: dobrý den, máem taky problém. Malý má po MM hrozné koliky, ať jím co jím, pořád má křeče. Přikrmuji nutrilonem. Nemám zas tolik mléka, abych ho nakrmila pokaždé uplně.
Kvůli bolení bříška jsem mu z netu objednala 4 balení Beba. Jsem dost nachlazená, tak jsem si vzala nějaké pomocné prostředky proti rýmě a odstříkané mléko vylívám. Dala jsem dnes Bebu (Nutrilon došel), jenže řve a nechce to pít. Nevím, co s ním dělat.
Mléko Beba se mi zdá šíleně vodnaté :nevim: myslíte, že mu nechutná jen kvůli chuti? Ale že výživová hodnota je v pořádku :nevim:
Mám strach, aby z ní byl dost zasycený :( věřím, že až dostane opravdu velký hlad, tak ji vypije, co taky se 4 balíkama :zed: Jak je ale dopotřebujeme, přejdeme opět na nutrilon.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová