Nutrilon 1 a prdíky

258
19.5.10 22:43

Nutrilon 1 a prdíky

Ahojky všem maminkám… mám prosbu… máme 5m synka a dosud jsem dávala UM BEBA AR, jenže při každé přípravě mlíko hrozně hrudkovalo a tak jsem se rozhodla vyměnit za NUtrilon AR, jenže to je zas pěnivý a malý po něm nemohl kakat, tak jsem v pondělí nasadila obyčejný nutrilon a přidávám 1 odměrku Nutrilonu AR… malý kaká obden, ale i po vyprázdění má velké prdíky, je celkově neklidný, rostou mu i další zoubky, ale řekla bych že takto se chová po změně mlíka… nevím co dělat… příkrmy jsem také vzdala a zkusím od 6m protože malého ta první mrkvička taktéž zastavila.....

Máte někdo podobné zkušenosti, aby miminko hodně tlačilo " prdy" po umělém mlíčku? Vždy tlačí jako na kakání a pak to z něj tak vystřelí… mlíko připravuji dle návodu, tak nevím z čeho by v sobě měl tolik plynů… nehltá, říhá… nevím…
Děkuji, pokud odpovíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
19.5.10 23:10

já klárce dávala do mlíčka 1 pilulku laktobacílků a prděla jako o život.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
19.5.10 23:25

A co zkusit mu dávat nutrilon comfort? Ten dávám malému já + probiotické kapičky a prdíky máme v pohodě bříško nebolí nic a prdí krásně sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
20.5.10 00:03

Ahojky, sice jsem dávala Nutrilon HA 1, ale prdíky ho také trápily…zkusili jsme sabsimplex, probiotické kapky a pomohl až Lefax ;-) Pak když začal více s pohybem, tak sem přidávala ráno do mlíčka LaktobacílkyBaby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.5.10 08:48

No tak Veruš pila obyč nutrilon a prdíky taky trápili, ale i po jiném mlíce. TAkže jsem dávala sab a teď občas laktobacílky. Občas jí to zlobí ještě teď a mlíkem to asi nebude. JInak mrkev strašně staví takže zkus začít bramborem, spíš řidčí kaše a k tomu nabízej i třeba vodu. Ze začátku malá mlěa taky zácpu ale upravilo se to. :wink: Myslím, že ani po 6. měsíci se vám to nevyhne. Ale je to samosebou na tobě. Pokud mlíčko stačí tak není potřeba přikrmovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
20.5.10 09:49

JAnicko, já taky doporučuju Nutrilon Comfort, částečně jsem kojila a naše dětská dr. mi doporučila právě toto mlíčkojako příkrm a neměly jsme pak vůbec žádné problémy , ani prdíky ani zácpu - můžu fakt doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.5.10 18:53

Taky sem zkoušela sabsimplex.Pak taky tu hadičku kterou prdíky odchází.Mněla sem dva kluky dvojčátka a prdíku dost.Nic jiného než toto a cvičení s nožičkama nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.12.20 10:49

Nutrilon 1
Dobrý den, mám 3 týdenní dceru, krmím jí mateřským mlékem, bohužel je ho málo, tak jsem koupila Nutrilon 1, dávám jí ho max. Jednou za 2 dny a pokaždé po něm měla problém s vyprazdňováním… Máte s tím někdo zkušenost? Po případě jaká jiná značka by byla vhodná? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová