Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky všem maminkám… mám prosbu… máme 5m synka a dosud jsem dávala UM BEBA AR, jenže při každé přípravě mlíko hrozně hrudkovalo a tak jsem se rozhodla vyměnit za NUtrilon AR, jenže to je zas pěnivý a malý po něm nemohl kakat, tak jsem v pondělí nasadila obyčejný nutrilon a přidávám 1 odměrku Nutrilonu AR… malý kaká obden, ale i po vyprázdění má velké prdíky, je celkově neklidný, rostou mu i další zoubky, ale řekla bych že takto se chová po změně mlíka… nevím co dělat… příkrmy jsem také vzdala a zkusím od 6m protože malého ta první mrkvička taktéž zastavila.....
Máte někdo podobné zkušenosti, aby miminko hodně tlačilo " prdy" po umělém mlíčku? Vždy tlačí jako na kakání a pak to z něj tak vystřelí… mlíko připravuji dle návodu, tak nevím z čeho by v sobě měl tolik plynů… nehltá, říhá… nevím…
Děkuji, pokud odpovíte…
já klárce dávala do mlíčka 1 pilulku laktobacílků a prděla jako o život.-)
A co zkusit mu dávat nutrilon comfort? Ten dávám malému já + probiotické kapičky a prdíky máme v pohodě bříško nebolí nic a prdí krásně sám ![]()
Ahojky, sice jsem dávala Nutrilon HA 1, ale prdíky ho také trápily…zkusili jsme sabsimplex, probiotické kapky a pomohl až Lefax
Pak když začal více s pohybem, tak sem přidávala ráno do mlíčka LaktobacílkyBaby.
No tak Veruš pila obyč nutrilon a prdíky taky trápili, ale i po jiném mlíce. TAkže jsem dávala sab a teď občas laktobacílky. Občas jí to zlobí ještě teď a mlíkem to asi nebude. JInak mrkev strašně staví takže zkus začít bramborem, spíš řidčí kaše a k tomu nabízej i třeba vodu. Ze začátku malá mlěa taky zácpu ale upravilo se to.
Myslím, že ani po 6. měsíci se vám to nevyhne. Ale je to samosebou na tobě. Pokud mlíčko stačí tak není potřeba přikrmovat. ![]()
JAnicko, já taky doporučuju Nutrilon Comfort, částečně jsem kojila a naše dětská dr. mi doporučila právě toto mlíčkojako příkrm a neměly jsme pak vůbec žádné problémy , ani prdíky ani zácpu - můžu fakt doporučit.
Taky sem zkoušela sabsimplex.Pak taky tu hadičku kterou prdíky odchází.Mněla sem dva kluky dvojčátka a prdíku dost.Nic jiného než toto a cvičení s nožičkama nepomohlo.
Nutrilon 1
Dobrý den, mám 3 týdenní dceru, krmím jí mateřským mlékem, bohužel je ho málo, tak jsem koupila Nutrilon 1, dávám jí ho max. Jednou za 2 dny a pokaždé po něm měla problém s vyprazdňováním… Máte s tím někdo zkušenost? Po případě jaká jiná značka by byla vhodná? Děkuji