Menstruace a kvalita mléka

27
20.5.10 13:42

Menstruace a kvalita mléka

Dobrý den maminy,vždy my tady dobře poradíte.Ted mám problém.Po porudu jsem to asi poprvé dostala MS,ikdyž plně kojím.Už jsem tu nějaké starší debaty na toto téma četla,ale nikde nikdo nepíše to co bych potřebovala vědět.Malé je 17M a od včera slabě krvácím.Do ted jsem to neměla a na roční prohlídce my má doktorka řekla,že to dostanu až přestanu kojit,ale ja stale plně kojm 4× denně a 2× v noci.Nesníží se MS kvalita mléka nebo tvorba?Malá to zatím nějak najevo nedává.Tak se chci jen ujistit,že je vše v pohodě.A není možný,že jsem to dostala i stresem,který ted mám?Děkuji moc za jakoukoliv radu co s tím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8448
20.5.10 13:53

Ahoj,
plně jsem kojila do 14měsíců. Menstruace přišla hned po šestinedělí :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Kojení není záruka, že budeš bez menstruace. Kvalitu mléka to nijak neovlivnilo, malá rozhodně nestrádala :lol:

A stresem se může stát cokoliv :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.5.10 13:56

Podle mě už si malá nebere tolik mlíčka, proto přišla MS. A k tomu i ten stres může přidat. Některé děti jsou citlivé a můžou v době MS mlíčko i bojkotovat nebo dávají najevo že je něco jinak a že jim „není po chuti“. Ale pokud malá pije, tak bud ráda. Obdivuju tě, že takhle velké dítě kojíš i 2× v noci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.5.10 13:58

Asi jsem to špatně napsala.Já vím,že kojení není záruka toho,abych to neměla,ale docela mě to po,tak dluhé době zaskočilo a po tom co my řekla doktorka mám strach o mléko pro malou a hlavně o kvalitu jestly se nesníží.Segr má 2děti jedno kojila do 3let a druhý s bídou 14dní,tak my řekla,že jsem to dostala protože bud strácím mléko nebo,už není tak silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
20.5.10 13:58

Ahoj já jsem to dostala přesně po šestinedělí,kvalitu mléka by to ovlivnit nemělo si teda myslím,ale mladýmu to přestalo chutnat tak jsem ten týden s ním bojovala.Když říkáš,že to malé nevadí tak by to mělo být v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.5.10 14:04
Murka píše:
Obdivuju tě, že takhle velké dítě kojíš i 2× v noci :kytka:

Malá je štastná při kojení nechci jí to brát.A v noci jak kdy někdy 2× nškdy 1× a když bilí zoubky tak víckrat.Mě to nevadí.Mám to od včera,ale malá to asi nějak nepostřehla nebo to ještě nemam moc.Jen slabě krvacím.Zatím pije se stejnou vervou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.5.10 14:15

Občas se píše, že když má maminka MS, změní to chuť mlíka a děti ho nechtějí, ale u mě to neplatilo. Jinak bych si s ničím nedělala hlavu.

OT - plně kojíš, dokud miminko nejí nic jiného než tvoje mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.5.10 14:22
OT - plně kojíš, dokud miminko nejí nic jiného než tvoje mlíčko.

Asi jsem blbá,ale co znamena OT?Malé 17m a jí i jiné věci,ale stale mléko chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.5.10 14:23

OT - off topic - to že poznámka je mimo téma diskuse=)
Jen mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.5.10 15:29

buď v klidu, malému je 11,5 měs. a MS už jsem měla 5×. Při tom 4× takovou nějakou do Lukyho 3 měsíců, pak dobu nic a teď to bylo před 3mi týdny opravdu pravá a „kvalitní“ MS, až mě to zaskočilo. A vesele kojím dál :lol: Hlavně se nenech vybláznit, o mlíčko můžeš přijít spíš tím stresem, tak si ho nepřidělávej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová