Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
narazila jsem na UM Babylove v DM.Má super cenu,ale nevím,jestli to není na úkor kvality.Máte s ním některá zkušenost?
Ahoj, pate. Věci z DM mám moc ráda a řekla bych, že jsou kvalitní, jen tohle UM se moc nepovedlo… Teda, aspoň u nás úspěch nemělo, máme děti zmlsané Sunarem
Přijde mi husté, zůstávají hrudky…
Chtělo by to vyzkoušet, některé maminy je chválí, že je husté a děti je v pohodě pijí…
Ondra ho chvíli pil. Mně na něm vadilo, že se špatně rozmíchává.
Já pro změnu používám UM Babydream z Rossmannu, podle mé doktorky cena na úkor kvality není, vše splňuje určité normy.. My šly od nejdražšího po nejlevnější, po nutrilonu a bebě malá měla zácpu a prdíky, zkoušeli jsme vše možné a UM z Rossmannu jednoznačně vede, po něm všechny problémy vymizely.. Takže myslím, že to z DM určitě špatné taky nebude ![]()
Jinak hrudky mi nedělá a krabice 800 g stojí 129 Kč, někdy mají v akci za 109 Kč ![]()
ano souhlasím, že UM z DM dělá hrudky, ale synek ho v klídku vypil, ale stejně má nejraději sunar ![]()
Tak my ho používáme téměř celou dobu, co začal malá pít UM doteď. Já teda problémy s rozmícháváním nemám, párkrát zatřepu a je to.
V DM nakupujeme spoustu věcí z jejich výrobků.
my na Babylove vyrostly
![]()
super cena a dr co na to koukala tak se jí to nejdřív nezdálo.. holt asi byla podplacená nutrilonem nebo co..
ale když koukla na složení tak byla překvapená že to je fakt dobrý..
a malé to paradoxně chutnalo víc než to ostatní..
as rozmícháním jsme problém neměli..
a myslím že to UM z rossmana to babydream dělá stejná firma co babylove..
takže to bych brala taky. nám třeba hrozně chutnaly babylove kaše a babydream taky.. malá nejedla sunarku.. ani za pras
hodná holka nám šetřila peněženku..
jáosobně mám tu DM značku ráda.. i nám vyhovujou plínk, čaje a kosmetika.. i dudlíky jsme málem jiný nejchtěli
![]()
Holky díky.
Kaše Babylove taky jíme a jsou super,jen to mlíko mi přišlo až moc levný,tak sem se chtěla poradit.Asi ho vyzkoušíme ![]()
Ahoj. Taky kupuju BIO Babylove UM. Na žádné hrudky jsem nenarazila. Stačilo zatřepat a bylo
Možná to byly nějaké špatné kusy. Malá to papá v pohodě. Myslím si, že je kvalitní, jen je to taková no name značka ![]()
macinko ahoj ![]()
ráda slyším tvůj názor.
dáme někdy tu procházku?
Jojo určitě
Teď nám to s holkama nevyšlo,ale snad příští týden by se dalo. Co ty na to?
MAm doma 3 kupony na DM mliko s platnosti do 30.6.2011
Chcete je nekdo?
Poptripade, bych je vymenila za Beba kupony- to krabicove, ne v plechovce.
Katka
ka-tka-napiš mi sz s tvou adresou,mám dva pošlu ti je.
já bych si vzala ty na dm mlíko
s tímto zatím zkušenost nemám ale já teď koupila v rossmanovi babydream za stejnou cenu jako babylove a je dobrý.