Umělé mléko Babylove z DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
20.5.10 16:34
jana_m píše:
Já pro změnu používám UM Babydream z Rossmannu, podle mé doktorky cena na úkor kvality není, vše splňuje určité normy.. My šly od nejdražšího po nejlevnější, po nutrilonu a bebě malá měla zácpu a prdíky, zkoušeli jsme vše možné a UM z Rossmannu jednoznačně vede, po něm všechny problémy vymizely.. Takže myslím, že to z DM určitě špatné taky nebude :wink:
Jinak hrudky mi nedělá a krabice 800 g stojí 129 Kč, někdy mají v akci za 109 Kč :wink:

my jsme měli hami jenže teď udělali nové balení a je tam jen 550g za 200,– tak jsem přešla taky na babydream a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.5.10 17:50

Jo byla jsem dneska v tom Rossmannu a Babydream mají v té akci za 109,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
20.5.10 17:56

Já ho kupovala v pondělí taky za 109 Kč, vzala jsem si hned pár do zásoby do příští výplaty :lol: A dobré je, že ty akce jim trvají docela dlouho a jsou často :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
1.6.10 20:31

Nezkoušela jste některá porovnávat váhově odměrku z balení UM Babylove např. s odměrkou z Nutrilonu? Dneska jsem koupila babylove a odměrka je dle mě větší. Např. u toho Nutrilonu je tuším 5g. V tom Babylove bude dle mě alespoň 7g. Dávkování je ale stejné - na 30ml 1 odměrka. Je UM z DM sytější než Nutrilon nebo naopak míň výživnější, proto se ho dává více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.7.10 09:42

Ahoj,my taky používáme UM Babylove z DM,předtím jsme měli Sunar,jenže jednoho dne po koupi nové krabice se po Sunaru Tomíkovi dělalo špatně,tak jsme ho vyměnily za Bio mlíklo z Dm a už ho používáme asi půl roku a zatím vše v pořádku a měnit už nebudem a vynachválit si ho taky nemůžem,i ta cena je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.7.10 11:41
hanah.cz píše:
Nezkoušela jste některá porovnávat váhově odměrku z balení UM Babylove např. s odměrkou z Nutrilonu? Dneska jsem koupila babylove a odměrka je dle mě větší. Např. u toho Nutrilonu je tuším 5g. V tom Babylove bude dle mě alespoň 7g. Dávkování je ale stejné - na 30ml 1 odměrka. Je UM z DM sytější než Nutrilon nebo naopak míň výživnější, proto se ho dává více?

hanah no dle mě je váha odměrky plné stejná jako u Nutrilonu, jen UM babylove je prostě lehčí, tím pádem je větší odměrka. Navíc na krabici by mělo být napsáno váha odměrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
22.7.10 10:44

ahoj,já sem používala UM z Rosmanu a malá po něm měla strašnou zácpu,tak sme přešly na UM Beboko z Polska a super,al ráda ho zase vyzkouším,až bude malá starší,třeba jí to už problémy dělat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.7.10 11:06
hanah.cz píše:
Nezkoušela jste některá porovnávat váhově odměrku z balení UM Babylove např. s odměrkou z Nutrilonu?

Na krabici Babylove je uvedeno, že zarovnaná odměrka odpovídá 4,9 g sušeného mléka. Jinak my ho používáme a chutná. S hrudkami máme problém, pokud ho chci rozmíchat třeba lžičkou, ale při protřepání v lahvi nám nehrudkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.7.10 15:15

Vsechny UM musi mit slozeni dane nasi legislativou. Jedine, co se lisi, tak jsou hodnoty jednotlivych slozek, ktere jsou v norme uvedene jako od-do. Takze by me vlastne samotnou zajimalo, porovnat vitaminy a mineraly treba se Sunarem. Myslim,ze rozdily budou v tom, ze treba v tom DM mleku nebudou jako v Sunaru prebiotika, mlecny tuk, nebo nektere prvky, ktere maji znackova UM jako svoji „specialitu“. Ale zakladni peci by to snad pokryt melo. Asi to zvazim pro svoji 3,5l dceru. 100% to bude k detem setrnejsi nez krabicove nebo i cerstve kravskem mleko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.7.10 10:38
jana_m píše:
Já pro změnu používám UM Babydream z Rossmannu, podle mé doktorky cena na úkor kvality není, vše splňuje určité normy.. My šly od nejdražšího po nejlevnější, po nutrilonu a bebě malá měla zácpu a prdíky, zkoušeli jsme vše možné a UM z Rossmannu jednoznačně vede, po něm všechny problémy vymizely.. Takže myslím, že to z DM určitě špatné taky nebude :wink:
Jinak hrudky mi nedělá a krabice 800 g stojí 129 Kč, někdy mají v akci za 109 Kč :wink:

Ahojky, musím říct, že u nás to bylo právě naopak. Mrňousek papal Bebu Sensitive a neměl zácpu, ani se neprojevily žádné koliky nebo prdíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.7.10 16:12

ja bych to nekoupila, ted maj v DM 100kc slevu na nutrilon, v 50bodovy knizce je a vsude se da sehnat i na inzeratech ze maminy nabizej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skratka
5.10.10 14:05

Ahojky. Mi zkusili kaši babydeam Danečkovi( 4měsíce ) moc chutnala,hrudky nám nedělala ale budil se mi už po dvou hodinách hlady. Místo dvou nočních kojení jsme jedli 7× a strašně po ní prdí. Pak jsem koupila kaši od nestlé a zbudil se zas jen dvakrát. Jaké máte zkušenosti s kaší od nutrilonu. Mlíko nutrilon mi nechce

• Citovat
  • Upravit
6260
15.11.10 17:02

Holky, mam dotaz, ty kt. mate zkusenosti s Babylove UM 1. Presla jsem z Beby na Babylove a mala mi ted nevypije celou davku (ma 2 mesice a ma vypit 120), ale vypije nekdy 80, nekdy jen 70, obcas tech 120. Beby mi pila celou davku, myslite, ze ten Bybalove je hutnejsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
16.11.10 08:06

holky a dělají taky HA?! že bych ho zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.10 13:46
mabit píše: