Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mate prosim zkusenosti s bebou comfort 1 nebo s bebou obecne maly byl na sunaru a ma problemy s kakanim tak jsme koupili bebu com. tak doufam ze tu bude lepsi dekuji za rady ![]()
Ahoj a ten sunar kupuješ v oranžové nebo bílé krabici? Já kupuji ten nutra sense a úplně v pohodě, ani na prdíky netrpí. Budou mu 3 měsíce…
Za nas teda Sunar Nutradefense…po Bebe mela kakani sileny a strasny bolesti briska.
My jsme právě přešli ze sunaru nutradefence na bebu comfort a dodnes si za to gratuluju. Okamžitě se zlepšilo kakání i prdíky. Musíš to prostě vytkoušet.
Hned. Ale je taky pravda, že jsem malýmu předtím dávala kapičky Bio Gaia, ty obsahují stejné laktobacily, jako beba comfort. Prý jinak trvá několik dní, než to zabere.
@Dee.21 no my davame laktobacilky od swissu… a kolik jsi mu davala porci denne malemu budou za dva tydny 2 mesice a nikde jsem nenasla mnostsvi kolik davek denne
Taky nám pomohl fenyklový čaj od Hippu. Nechtěla jsem dávat slazený granulovaný, ale fakt zabral, víc než sáčkový. Dávala jsem asi 50ml denně.
Ja prave zkousim u malyho bebu. Tak dam vedet. Z porodnice jsme sli na nutrilonu. Z toho se nemohl vykakat. Pak babylove spatny. Potom Hami. Z toho kakal krasne, ale po jidle kricel vzdycky asi ho bolelo brisko a to kakani tak smrdelo ze to se nedalo. Ted cekam co vyplodi z te beby ![]()
@Míša2323 To už si fakt nepamatuju. Prostě mu dej lahev a co vypije, to vypije.