Půlroční řve a řve

51
12.2.14 15:54

půlroční řve a řve

Moje půlroční slečna poslední dny řve a řve a je neskutečně protivná. Zuby ani v náznaku nevidim, ani nateklé dásně apod. Nic ji nebaví. Přitom si už před tím dokázala velmi hezky sama hrát. Ví někdo, co to je za blbé období? už šílím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.2.14 15:58

@Messa tesáky vidět nemusíš :think: navíc může být přichcíplá atd.. nebo po očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.14 15:59

No, asi kazda rada draha…muzou to byt klidne zoubky-zacinaji se tlacit pres dasne a zatim to nevidis. Place i kdyz ji mas na rukou, nebo kdyz s ni komunikujes? Jak spi mala v noci? Jestli opravdu place neustale-i treba na rukach, nebo v noci, tak ji muze opravdu bolet i neco jineho- tak pak jedine k doktorce. Jestli te uklidnim, ja mam skoro rocniho a ten place a mrnci skoro neustale a nejvice, kdyz je se mnou, jakmile ho hlida nekdo jiny, tak vubec nebreci…ono mit detatko neni proste jednoduche. Pevne nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.2.14 16:02

Má malinko rýmu, ale jinak v pohodě. Dám jí hračku, chvilku se s ní baví a pak řev jak by ji na nože bral. Normálně střídá nálady co 5 minut. Spí celkem dobře (v noci, přes den teď hůř).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 16:04
@Messa píše:
Má malinko rýmu, ale jinak v pohodě. Dám jí hračku, chvilku se s ní baví a pak řev jak by ji na nože bral. Normálně střídá nálady co 5 minut. Spí celkem dobře (v noci, přes den teď hůř).

může být aji tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.2.14 16:06
@martina.se píše:
může být aji tím..

no jestli tak šílí kvůli tekoucímu nosu, nechci vidět zuby… ještě mě napadá - hodně teď jí. Nemůže to být nějaký ten přiblblý spurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 16:07

@Messa i to je možné.. to se prostě stává.. je to malé dítě. Neumí Ti říct, co mu je, tak vříská.. chce to klid… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.2.14 16:08
@Messa píše:
no jestli tak šílí kvůli tekoucímu nosu, nechci vidět zuby… ještě mě napadá - hodně teď jí. Nemůže to být nějaký ten přiblblý spurt?

zuby, nebo spurt:-) To by věkem odpovídalo. My máme doma 6,5 měsíčního a prožíváme občas velice obdobné nálady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.14 16:09

Tak i ta ryma muze byt pro ni neprijemna, muze ji bolet klidne hlava, tak uvidis…ale jinak spousta znamych rika, ze do pul roka o mimcu nevedeli a pak to zaclo :)Jsou proste deti klidne a spave a pak ty divocejsi, co nespi. Pokud se to nezmeni, muzes se poradit s doktorkou-treba bude mit nejake rady:)Jestli mas doma nejaky nosic a nenosis, muzes zkusit, jak bude reagovat. Kojis malou? Pokud ano-na pozadani, nebo se snazis dodrzovat nejake intervaly? Mozna uz zavadite i prikrmy, tak i to muze mimco nejak ovlivnit. Muzes zacit spat s malou v posteli-upevnuje to vice vztah mezi vami-vim, ze se to vsem nelibi-ale muzes jen zkusit. Hlavne nebyt moc nervozni a pokouset se na ditko nekricet-je to velmi tezke, vim. Poprosit manzela, aby ti malou vzal obcas ven a ty si muzes odpocinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 16:12

@Messa
pro zklidneni sve frustrace (vim jak se citis ;) ) si predstav, ze ji neco fakt boli/zlobi/stve a ona s tim nemuze nic udelat. ono kdyz si predstavim tu bezmoc toho nemluviciho ditete, tak mi ho vzdycky zacne byt desne lito a prejde me muj obcasny nabeh na vztek, ze rve dlouho a „bez duvodu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.2.14 16:21

@martloun nosim az az, prikrmy uz mame dlouho zajete.

@Ali-Ali ja vim, aleje vysoce deprimujici, když (dle mého pohledu) ma uplne vse co by chtěla, a rve a rve… ach jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.14 16:32

Vim, jak to je deprimujici, prave proto to pises sem, aby sis ulevila…ja to mam doma uz podruhe :) a drzim se jen tak tak…ale jsou lepsi dny a horsi dny…neposlouchej kamaradky, ktere maji klidne deti a radi…to nejde dohromady a uz vubec ne ty, co ti reknou, ze tve dite by teda nechtely(jojo i takove jsou). Holcicka je uz vetsi a vnimavejsi…muzes tedy zacit chodit na delsi prochazky-at uz kocar nebo nositko, zacni navstevovat MC v tvem okoli-vetsinou deti pri zmene prostredi jsou trochu jine…navstevuj nejake kamaradky, se kteryma mas dobry vztah…proste vymysli aktivity, jinak se doma zblaznis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.2.14 16:39

@martloun a ja zas chápu, ze to myslis velice dobře, ale chodíme na cviceni, do MC do herny, na plavani, s manducou jsem téměř srostlá…rozhodne se tedy nenudíme a na to, ze moje dite je od mala zivejsi a (použiju termin zoufalych matek) „náročnější“ jsem si zvykla. Jen mě prostě šokuje ten neklid posledních dní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.2.14 16:41

@Messa Mě právě tu právě teď řve a řve roční. Nic mu není, jen je unavený a nechce spát. Bohužel nemám žádné hlídání, žádnou ochotnou babičku, takže mokrý ručník a pevné nervy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.2.14 17:00
@Messa píše:
Dám jí hračku, chvilku se s ní baví a pak řev jak by ji na nože bral. Normálně střídá nálady co 5 minut. Spí celkem dobře (v noci, přes den teď hůř).

Nemluvíš náhodou o mém dítěti? Mám lautr to samé, a to nemá ani tu rýmu :roll:. Jediný rozdíl je snad v tom, že moje děcko má narozdíl od tvojí holčiny navíc pindíka :mrgreen:. Taky se občas musím už dost držet a mám nervy na pochodu, ale pořád si opakuju - bude ještě asi o dost hůř, tak se uklidni, dýchej zhluboka a usmívej se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí