Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Unas to same Amalce 6.5 mesice porad rev a nevrlost.Ale ja to prej mam z toho ze jsem si ji zvykla na ruce
.
Tak pokud je ted jeste neklidnejsi, mozna opravdu ty zoubky…pockej az zacnou nemoci, kdy nesmis mezi lidi a jses s ditetem zavrena…To je fakt na palici byt s detma zavrena a kdyz nerve jeden, tak rve druhy
Ja jsem taky bez babicek, jak tu nekdo psal, takze hlida manzel a nekdy to je opravdu narocne, protoze se to prenasi chvilema i do vztahu (ja unavena, otravena atd.)A jak pises, ja mam od malicka obe deti zivejsi-spi mene a jsou akcni- na jednu stranu fajn, ale chvile, kdybych si rada sedla a vubec nic nedelala. Takze VYDRZ…ono nebude hur, ale melo by byt uz jen lip…a vez, ze ditko tak kolem 2-3 let je uz opravdu rozumnejsi, vyhraje si samo a celkem komunikace je v pohode. Pokud ti pomaha se sem vypsat, tak fajn, napis klidne, jak to pokracuje. A popros manzela (pritele), aby ti malou nekdy vzal na prochazku a ty si nekam vyraz, at nacerpas sily
A co jsem psala vyse, pro me bylo a je celkem tezky o tomto komunikovat s nekym, kdo takoveto deti nema, protoze dotycny/a to nechape, na co si stezuji, nebo co se vlastne deje, takze zkus najit nekoho, kdo ma podobne zive ditko a hned bude lip. Tak pevne nerviky. Jo a vecer pomaha:Nutela, nekdy sklenicka vina a k tomu dobry syr, pokud to jde dobry film nebo serial
![]()