Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Vemas já přestala kojit, když měl malý 6 měsíců a to vypil 120ml co tři hodiny, doktor říkal, že to je akorát.
@Vemas
my sice byli na Nutrošu a teď na Sunaru, ale od narození baštil co 3 hodiny. A to bylo maximum, nevydržel ani o chvíli déle..:)
Jo a ve 3 měsících vypije maximalně 150ml a to je málokdy kdy to vypije víc do ní nedostanu ![]()
Ahojky, chtěla sem se optat, kam vyhazujete pixly od Beba um? Víčko je jasné, ale tu plechovku? Díky
Dobrý den, chci se zeptat, mam mesicni mimi a je plne na umele vyzive. Prvni jsem koupila bebu ha1, maly byl v pohode. Neuvedomila jsem si ze to je ha 1 a dalsi jsem koupila klasickou bebu a ma z toho krece, krouti se, place, zacpa, prdiky. Pak sem zkusila nutrilon a porad to same. Mela bych zkusit zase ha1 nebo jsou prdiky normalni a prejde to? Ale po skoro po kazdem krmeni ho to trapi a me taky. Dekuji za rady
Dobrý den, chci se zeptat, mam mesicni mimi a je plne na umele vyzive. Prvni jsem koupila bebu ha1, maly byl v pohode. Neuvedomila jsem si ze to je ha 1 a dalsi jsem koupila klasickou bebu a ma z toho krece, krouti se, place, zacpa, prdiky. Pak sem zkusila nutrilon a porad to same. Mela bych zkusit zase ha1 nebo jsou prdiky normalni a prejde to? Ale po skoro po kazdem krmeni ho to trapi a me taky. Dekuji za rady
@Yasmin ahoj nám bebu ha 1 nacpali v porodnici a jak píšeš týden dobrý a potom peklo..navíc malej mel po ní šílenou zácpu a pak úplně černou stolici a bolesti… Přešla jsem na nutrilon 1 klasický protože nemáme alergie v rodině a úplně pohoda.. Krasne se srovnal a bříško už neboli..ono se hlavně um nesmí moc měnit pak bolí bříško i z toho. Tak pokud mu dáš něco jiného už u toho zůstaňte
ale beba je fakt nějaká divná
@Raduškaaa není dobré porad měnit um.. To jsou bolesti pak z toho.. My máme nutrilon a už pohoda Beba byla pro malého špatná… Bolesti může mít i z toho ze se mlíčko měnilo.. Chce to zůstat u jednoho
@Raduškaaa jak píše @DomísH problémy můžou být ze změny samotné, vždycky to tak minimálně týden trvá, než se zažívání srovná. A měnit UM hned dvakrát za sebou…to se nedivím, že má trápení. My máme Bebu 1 HA (přecházeli jsme z Nutrilonu HA) a bez problémů, každému miminku ale vyhovuje něco jiného.