Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Maminky prosim nemáte někdo zkušenost s bebou optipro ha1?
AHOJ, za me skvela! My na ni presli hned po ukonceni kojeni, coz bylo bohuzel nekdy v mesici malicky a mela brutalni ekzem, takze nam.bylo doporučeno hypoalergenni mlicko. Ozkouseli jsme vsechny HA mlicka na trhu a sedla pouze Beba! Ale kazde miminečko je jine, takze hadam, ze toho budete muset taky ozkouset vic, ale za nas byla Beba HA1 favorit. Zadny koliky, zadny zacpy, naprosto zdrave a spokojene miminko. Jedine, co teda bylo po dobu uzivani mlicka jinak, je tmave zelena zapachajici stolice, ale dle pediatra naprosto bezne.
Po 6.mesici jsme presedlali na Beba Optipro comfort zlata pixla a pokracujeme. i nadale v cisle 3 ![]()
Beba je jedna z drazsich, ale my objednavali pres net po ozkouseni 6 pixlicek a vysly kazda cca o 100kc mene nez v lekarnach a kamennych prodejnach. ![]()
Děkuji za odpověď začali jsme ji dávat od včerejší noci tak uvidíme jak bude pasovat a zasiti miminko?
@Karolina567
To je prave to, mne prisla neustale hladova, ale naše malicka je jedlik do dneska. Treba jeste v 13 mesicich mi vstava 2× za noc na 300ml mlicka ![]()
Mam malickyho nenasytu, takze nedokazu objektivne posoudit. ![]()
No naše karolinka je taky hodně velkej jedlik
ale jesli to nebude tím že beba obsahuje nastepene bílkoviny tak se dobře tráví ![]()
@Karolina567
Hladova byla, ale zda to bylo pouze mlickem tezko rict, ale za me tedy super mlicko
Jen se neleknout te zelene a zapachajici stolice ![]()
Ano ukázala se zelena zapachajici stolice je to jak bláto
jinak zatím super ![]()
Dobrý večer maminky, ráda přenechám Bebu optipro HA 1, mám 4 balení. Stojí 459 Kč, nechám za 350 Kč. Samozřejmě netknuté a EXP je 11/2021. Pro bližší info se můžeme spojit i na FB, děkuji ![]()
Maminky prosim nemáte někdo zkušenost s bebou optipro ha1?