Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem?? Potřebovali bychom jej od miminka i s autosedačkou a ta cena není zrovna nejmenší. Tak váhám, jestli za to stojí.
Sendy
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s BéBé Confort High Trek?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort High...Ahoj Sendy,
od Bebe Confortu máme Windoo, Elios a Operu s podvozkem Trophy Air 4 Malé je teď 16M tak už jsme koupili i golfáč Loolu otaky od BC. Jsem s tou sestavou i golkama maximálně spokojená i přítel, který je vyšší postavy. Používám ho i na drsnější terén ale i po Praze a vše v pohodě. Zatím jsem žádnou závadu nenašla,. není to tedy přesně co chceš vědět, ale snad zkušenost s tou značkou pomůže. Je v Čechách dost drahá, my jsme kupovali v Polsku a vyšla nás asi o 40 % levněji, takže to byla super cena. Gratuluju k přírůstku, taky jsem chtěli další ale nevyšlo to.
Přímo s HT zkušenosti nemám,taky mám Trophy a spol.,ale okukovala jsem ho,a je (podvozek) naprosto dokonalý…odpružený,perfektně ovladatelný,skládací…ale tyhle kočárky,ač pro mě naprosto vychytané
,mají jednu nevýhodu.Sportovní sedačky (Loola,Opera a ostatní) jsou malé…prostě pro drobnější děti.Mám relativně drobnou holčičku (nebo spíš standartní
) a je to v pohodě,ale nějakého „buřtíka“…nic ve zlým,ale některé maminky mají asi smetanu…a dětičky prostě pěkně rostou
… tak tam by asi mohl nastat problém.
Jinak opravdu Bebe Confort vřele doporučuju!!!!
Mrkni se na http://www.rodina.cz/diskuse76.htm, dej do hledáčku High Trek - psalo se o něm hodně, prý je malý a má úplně jiné polohování sedačky… - něco jako Quinny Buzz…