Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
chci dělat bebe střechu a v receptu píší tvaroh ale ne z vaničky a já mám doma zrovna ty vaničky.....nevíte proč ne z vanička a můžu je použít když už je mám??
vanicky maji vetsi obsah vody, kazdopadne kdyz je otevres, tak vylij tu vodu co tam je a neres to ![]()
jak píše jizvíková a pokud se do receptu přidává ještě nějaká tekutina, tak opatrně s ní, ať se daří ![]()
já dělala vždycky z vaničky, vylila jsem tu přebytečnou vodu a dílo se vždycky zdařilo. Tak ať tchánům šmakuje ![]()
Taky dělám z topreceptů - super stránka, je to totéž, ale jinak popsané: http://www.toprecepty.cz/…-be-susenek/
Jinak se toho neboj, je to strašně jednoduché a móóóc dobré. Jen to dej hned ztuhnout do ledničky, nejlíp se mi to dělalo v zimě, když se to dalo strčit do mrazu na parapet ![]()
už jí mám v lednici.....nedávám rum a jednu vrstvu krému dělám kakaovou ![]()
Jé děkuji
Já právě teď bádám nad tím zabalením v alobale..V tom prvním odkazu od Dzarunky není napsáno, že z toho uděláme střechu
![]()
kometa32 píše:
Jé děkujiJá právě teď bádám nad tím zabalením v alobale..V tom prvním odkazu od Dzarunky není napsáno, že z toho uděláme střechu
![]()
ono je to pod tím vyfocený
To je jednoduché - jen ty dvě strany k sobě připlácneš - chce si pomoct celým předloktím. Trošku se to rozjíždí, ale dopadne to, neboj. Hlavně nahoře pak alobal přimáčknout, aby to drželo a pak už jen dát chladit… Někdy pak ty kraje nejsou moc pěkné (když se posunou sušenky), ale to okrojíš a sníš sama ![]()
mně se někdy při skládání ty sušenky polámou ale to se schová pod polevu
Díky, Kometo
Není za co… Doufám, že se zadařilo… A k těm okrojeným krajům - na ty se vždycky těším nejvíc, protože mám aspoň důvod hned do okoštovat
A ty sušenky se fakt někdy polámou - nestává se mi to často, ale občas se to povede. Ale je to úplně fuk, protože na celý povrch dávám čokoládu… Takže šumák. A pokud to někdo děláte na slavnostní příležitost, tak navrch na ten hřeben střechy doporučuju nazdobit špičky ze šlehačky smíchané se ztužovačem (smetanafix).