Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já je nařezávám přes špičku do kříže, lépe se potom loupou. Dají se jen na plech do trouby a pečou, dělám to od oka, prostě jak mi připadají pootevřené a voní, tak vyzkouším a podle toho se rozhodnu co s nimi dál. Je to fakt dobrota…úplně jsi mi připomněla tu vůni ![]()
Tinuvien píše:
Já je nařezávám přes špičku do kříže, lépe se potom loupou. Dají se jen na plech do trouby a pečou, dělám to od oka, prostě jak mi připadají pootevřené a voní, tak vyzkouším a podle toho se rozhodnu co s nimi dál. Je to fakt dobrota…úplně jsi mi připomněla tu vůni
Díky, tak jen tak nasucho do trouby? A na kolik stupňů? Nebo jestli máš plynovku, tak moc moc ten plyn ohulíš?
Jo a cukruje se to nějak?
Popřípadě nějak jinak dochucuje? Nebo jen oloupat a sníst? ![]()
Já je jedla před lety ve Švýcarsku, tak vím prd, jen si pamatuju, že to bylo vážně super ![]()
Ahoj ![]()
Tak za mě.......kaštany vždycky naříznu do křížku a peču je v troubě. Peču tak dlouho, jak uznám za vhodné, prostě to tak nějak poznám, kdy jsou hotové. Cukr nedávám, nikdy jsem je s cukrem nejedla !
Tak kaštanům zdar
![]()
rybana75 píše:
Ahoj
Tak za mě.......kaštany vždycky naříznu do křížku a peču je v troubě. Peču tak dlouho, jak uznám za vhodné, prostě to tak nějak poznám, kdy jsou hotové. Cukr nedávám, nikdy jsem je s cukrem nejedla !
Tak kaštanům zdar![]()
Nazdáááááááár, Rybo
![]()
Tak mi ještě holky řekněte, jak dlouhá doba (aspoň přibližně
) je to Vaše přiměřeně?? 10, 20, 30 minut?? Kdybych to náhodou nepoznala podle vůně, kdy už budu vědět, že to je moc?… a nedávejte mi sem radu: Až budou hořet
Tak myslím těch 15 minut max, ne? ![]()
Čáááááááááááu, Emo !!! ![]()
No hele, troubu určitě předehřej a pak je peč těch 15 max. 20 minut. A na sucho, bez ničeho ! Pak přines ochutnat, ju ???
![]()
Holky, bylo to rychlý, už se pečou
…tak pak podám zprávu… nařízla jsem je tak 1-2cm křížek nahoře, 170-180 stupňů
Se těšííím
Děkuji za rady, snad na tom není co zvorat
![]()
mě kdysi švagrová poradila fintu a to pečení v toustovači. Naříznu špičku do kříže, nandám do toustovače - pozor, nikoli do topinkovače
!, normálně přiklopím a je to, řekla bych tak 10-15 minut, nevím přesně, dělávám to od oka.
Vynikající!!!!!!!!
Mňaaaaaaam!!!
Že jsem si je neudělala dřív než po 15 letech
No, aspoň z nich mám fakt radost..
Nádherně voní, zítra si kupte
Jo a pekla jsem je 20 minut přesně, jsou akorát! ![]()
honey_star píše:
mě kdysi švagrová poradila fintu a to pečení v toustovači. Naříznu špičku do kříže, nandám do toustovače - pozor, nikoli do topinkovače!, normálně přiklopím a je to, řekla bych tak 10-15 minut, nevím přesně, dělávám to od oka.
to jde zavřít??
Jinak jako typ dobrý, asi to chce vybírat placatější kousky..
![]()
Jé, máme doma asi 14 dní v misce nasbírané kaštany a pořád si říkám, že se někde juknu, jak se správně dělaj.
Předloni a loni nám děsně bouchaly v troubě. Loni jsme vymysleli zlepšovák a plech přikryli. A ono se to má naříznout?
Zítra je konečně udělám. ![]()
Ještě jsem hledala na netu a našla fotku naříznutých, oni to dělají takhle.. ![]()
Já to řezala v tý špičce, ale asi je to jedno, možná lupnou víc..
![]()
http://t0.gstatic.com/images?…
emocuc.polymorf píše:
Ještě jsem hledala na netu a našla fotku naříznutých, oni to dělají takhle..
Já to řezala v tý špičce, ale asi je to jedno, možná lupnou víc..![]()
http://t0.gstatic.com/images?…
No já je nařezávám takhle ![]()
Ahoj holky, koupila jsem jedlé kaštany a chtěla bych je nejraději takové ty pečené, jak krásně voní
Nemáte někdo typ, jak to udělat co nejlépe a nezkazit je? Myslím, že se při pečení má nějak naříznout ta špička..? A jak se pečou? Jde to na pánvi, nebo musím do trouby? Asi se to i nějak sladí, že?
Tak díky moc za typy
Hezký večer