Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, já vím jsem asi blbá, ale já prostě nemůžu pochopit u tý bebivity dvojky dávkování… Není tam psáno pro kolikaměsíční je jaký množství. Jestli někdo dávate poraďte prosím. ![]()
@Barunkaska Bebivitu pouzivam od sameho zacatku a myslim si, ze 1 nejvyssi davka je 210ml vody+7 odmerek UM a to je max co ma prcek vypit, tudiz 2 je 210ml vody+7odmerek UM.My uz mame za sebou 1,2,3,ted je na 1+ a od konce 1 ma porad tohle mnozstvi.
Malá má půl roku, tak jsem myslela, že to bude méně… Po jedničce při 200 už blinká. Ale zase si říkám aby ji to stačilo ta nižší dávka.
Bebivitu také používáme od narození, teď jsme na 2 a dávkování stejne tj. 30 ml vody + 1 odměrka. Věk kolik by v jakém měsíci mělo mimčo vypít je orientační. První tři měsíce mi pila míň než udává tabulka. I teď, když mi k večeru málo jedla delám víc než tab ukazuje např. 260 ml a někdy do ní dostanu jen 180 ml. Jsme na mliku už jen ráno a večer. Přes den mi ho moc pít nechce.
Takze kdyz 1 mi vypila tech 180+5 tak u dvojky to ma bejt taky tak? U jednicky mela uz vypit tech 215+6 jenze to stacilo jednou a blinkala jak amina. ![]()
@Barunkaska Jo,presne tak, davkovani je stejne jako u 1,takze ji davej tolik kolik je zvykla pit 1 a pokud nekdy zvladne vic, tak vzdy na 30ml vody je 1 odmerka UM.
Fajn dekuji moc…
uz jsem ji dala a nedelalo ji to problem tech 180. Tak snad ji to bude vic vyhovovat. ![]()