Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
DObré ráno, maminky ![]()
Ráda bych se vás zeptala, jestli některá z vás, která používala Swing měla při používání problém s odsávačkou. Včera jsem odsávala 50ml minimálně- jako vždy) a dnes v noci jsem při odsávání odsála tak stěží 3ml, protože má odsávačka malý tah - ikdyž mačkám sílu odsávání až do maxima.
Přitom mám mléka v prsu habaděj. Nevíte, čím by to mohlo být? Odsávačka je stará 2 roky a před měsícem prošla záruka. Nová se mi nechce kupovat. Jde mi o to, zda to není nějakou částí, kterou bych mohla přikoupit. Odsávat potřebuji, neboť jsem nedávno prodělala opravdu nepříjemný zánět v prsu, kde mi lokálně vysávali hnis
Děkuji moc za rady ![]()
Máte zkušenost s Medela Swing?
Přidejte zkušenost s Medela SwingSnad to pomůže
A pamatuju si, že s tou membránou jsem měla taky problémy.. I tak za mě je to TOP odsávačka..
Vyměnit membránu, podívat se jestli někde v cestach není voda nebo mléko. Jinak zavolat na jejich pomocnou linku. Me se stalo ze mi přestala fungovat úplně a opravili mi to napockani. (Byla jeste v zaruce a zadarmo) Jsou moc příjemni. Jejich přístup me mile prekvapil to se často nestává.
Mne se to stalo taky, ale bohužel si nepamatuju jestli se to podařilo vyřešit. Ale každopádně vím že poradi pomuzou jsou moc mili az me to překvapilo ![]()
@smutnalucy To by mi docela pomohlo, kdyby jsi si vzpomněla
![]()
@vladka10 Já už to v záruce nemám - měsíc
V jakých cestách nemá být voda? Já dnes zkoušela projet to lihem, jak radí na stránkách MEdely a nic… Zrovna je víkend a já nemám možnost jít koupit membránu
![]()
@Bedulinka píše:
@smutnalucy To by mi docela pomohlo, kdyby jsi si vzpomněla![]()
Já vím, ale fakt to tam nemam ![]()
@Bedulinka no pokud není někde v hadickach a u baterky. Ještě je dobré vyzkoušet jestli ti funguje na baterky. Třeba může byt chyba v nabijecce. A kontrola membrány jestli není natrhnuta. Membrána se da koupit v lékárně.
Určitě bych doporučila zkontrolovat a vyměnit membránu, já ji musela měnit asi co 2-3 měsíce. Chovala se stejně, jak popisuješ, z ničeho nic minumum mléka.
Kupovala jsem na dudlíkárně - http://www.dudlikarna.cz/…bila-medela/