Beru antikoncepci - menstruace nedorazila

6101
6.6.23 15:02

Beru antikoncepci - MS nedorazila

Ahoj, mám dotaz - trošku plaším. Beru ant. Maloo už téměř rok, menstruace vždy přišla ve stejný den, teď se stalo, že už mám 3 dny spoždění, už jsem začala brát další balení a ted tedy nevím? test jsem dělala a negativní. stalo se to někomu? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.6.23 17:45

@bibianka Mně se teď stalo, že mi při HAK přišlo jen slabé špinění. Prý je to normální pokud občas ms nepřijde. 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
161
6.6.23 19:07

Kdysi jsem měla to samé, kolikrát zpoždění klidně i 5 dní maximálně jsem měla 10. Prý to nic není, občas to způsobuje stres, který si nemusíme ani uvědomit. Určitě to nic nebude a menstruace brzy přijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 19:12

@Black Flower Jenže při antikoncepci není klasický menses. Nelze mluvit o zpoždění. Když už začala užívat další blistr tak menzes hej už nepřijde. Přijde až během další pauzy.

• Citovat
  • Upravit
30937
6.6.23 19:17

Jo, stalo se mi dvakrat za zivot. Az teda po detech a s jinou HA (predtim jsem brala HA Novynette a s tou nikdy takovy problem nenastal). No, vzhledem k tomu, ze mame tri, tak ve mne pokazde ponekud hrklo, i kdyz by to clovek nejak dal, ale… :mrgreen: Test pokazde negativni, taky jsem delala, dalsi MS prisla normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí