Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Chci se zeptat, zda jste to taky tak nějaka měla, vcera jsem šla na revizi, jelikož zamlky potrat. Vcera jsem krvacela chvili a dneska vůbec. Nevim, zda je to tak v pořádku? Může se to teprve rozjet nebo nemusim krvacet vůbec? Pokud se mi to do zitra nerozjede, chci zavolat doktorce, zda je to normální. Obcas poboliva podbřišek.
@Janisska10 Ahoj já po revizi ten den krvácení minimálně, den na to intimka…Vše v pořádku ![]()
@Janisska10 Snad ano…Já ani bůhví jaké bolesti neměla
Cítila jsem podbřišek chvíli po té a pak už nic…Také jsem čekala krvácení, bolesti a ono nic…Na jednu stranu jsem byla ráda, už tak si člověk vytrpěl až, až…Přeji Ti, ať je brzy lépe ![]()
@Týnka Kikina ja asi zitra zavolam doktorce, ať mam klid…ale jsem ráda za vaši zprávu, jsem o to klidnější…
Děkuji
@Janisska10 Klidně ano, pro klid duše
Já zase tenkrát po porodu téměř bez krvácení, žádné očistky, jak nám říkali, tak jsem jen googlila, zda je to vůbec možné a normální
.Ale neměla jsem žádné potíže, následky do budoucna taky ne, ale dost mě to překvapilo…Hodně štěstí ![]()
@Janisska10 já jsem krvácela jen v den zákroku a pak už spíš jen špinění. Vše ok.
Zdravím, též jsem 2 dny po revizi a co mě pustili z nemocnice, špinila jsem pouze 1 den. Doktor řekl, že krvácení může i nemusí být.
Volala jsem sve doktorce, ta mi řekla, ze krvaceni nemusi byt. Začala jsem krvacet az dnes (v pátek) a na revizi jsem byla v utery, do roho se pridaly hrozne bolesti v podbřišku, kapky na bolest nepomohly, tak nevin, zda hnedka plašit a nekam jet nebo je to, jak pracuje děloha
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.