Bez táty - update

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
13.5.09 16:30

Teda to je hajzlík! No rozhodla ses dobře, tak se nenech zvyklat a je to jeho názor a jeho smůla :evil: A přístup má fakt jak neandrtálec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
13.5.09 17:45

Tak to je mi na jednu stranu líto,ale na druhou není.Rozhodl se sám!On neuvidí svoje dítě vyrůstat a dělat ty nádherné pokroky,které od narození dělá,on se ošidí o to štěstí,které dítě přináší.Je to i obrovská starost a zodpovědnost,ale ta láska to všechno předčí.A věřím,že dlouho sami nebudete.Jistě se brzo najde nějaký opravdový táta a bude vás oba chtít a milovat!!!!Jsi hrozně statečná ženská a držím ti palce :potlesk:

Ozvi se někdy,jak to jde,co je nového,jak se vede,myslím,že nebudu sama,koho by to zajímalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.12.15 09:11

Nic si z toho z, ze te opustil nedelej, miminko Ti jednou vynahradi vse, me rekla tenkrat maminka jednou tomu miminku podekujes ze ho mas a ted uz jenom dekuju a dekuju… :* :kytka: :*…Dopadla jsem podobne, jenomze jeste stim, ze byvaly tzv. pritel je cizinec a zila jsem u nej.Oba jsme chteli miminko, ja tedy strasne..Kdyz jsem konecne otehotnela mel z toho radost, ale bohuzel vydrzelo mu to necele 2 mesice, potom me zacal hnat na potrat, kdyz vydel, ze mu to nevychazi zacal se ke me opravdu osklive chovat, docela me to jeho tyrani lezlo na mozek, nevydrzela jsem to a odjela jsem zpet sem…

on mi mezitim oznamil, ze se nemam vracet(hlavne se nikdo po tom vsem uz ani vracet nechtel) a ze otcovstvi bude jedine zapirat at si to vyresim jak chci..od te doby se mu uz ani nedovolam… :pocitac:

Ted mam mesicni holcicku a jsem strasne stastna, je moje vsechno za nic bych ji nedala :srdce: :srdce:
a z nej si totalne nic nedelam, jen pockam pres novy rok a zacnu vse resit soudne. :cert: :cert:
Bohuze tam jsou komplikace, ze on zije v zahranici, vyhyba se testu DNA, a proste mi nic pridvat nechce. A 100% se bude vyhybat i soudu-z toho vseho mam tak nejak nervy :nevim:…a pochopytelne mame v rodnem liste otec:----

Tak preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria