Bezdětní aktivisté

946
12.8.21 20:09

Bezdětní aktivisté

Všimli jste si taky, že se množí nějak „aktivisté“, co chtějí poučovat rodiče o výchově vlastních dětí?

Někteří lidé zastávají názor, že dítě je plně svobodná bytost, zcela si uvědomělá všech svých činů a důsledků. A ten zlý rodič ho omezuje, dělá si z něj majetek. Bůhví, co všechno…

Já chápu, že je dneska móda být aktivista i na to kolik sedíme na WC a jestli nepoškozujeme práva záchodové mísy, ale proč často o pseudopráva dětí brojí lidé, co je nemají a pojem rodičovská zodpovědnost jim nic neříká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
12.8.21 20:11

Zeptej se jich na jejich motivy. Mne je to uplne sumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
12.8.21 20:14

To je stará pravda, že nejlepší rodiče jsou ti, kteří žádné děti nemají :mrgreen:
Neřeším, nevyžádaný rady ignoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
12.8.21 20:15

Nejses to nahodou ty, co s dětmi zila v dost toxicke situaci u rodicu? U tebe to mozna ma jinej duvod, nez moderni doba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.21 20:16

Mne do toho nikdo kecat nebude :mrgreen: a prijde mi, ze je to tak dneska opravdu se vsim. Obcas uz se bojim, ze se spatne nadechnu a bude zle :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
12.8.21 20:18

Je mi to úplně fuk, ať si pořídí vlastní dečka a vychovávají je podle sebe, mě do výchovy nikdo kecat nebude. Dneska je móda, že každý kecá i do toho, co mu nic neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.8.21 20:23

@Izumi Miyako někdo ti komentoval tvoji výchovu? Skoro bych se nedivila

• Citovat
  • Upravit
12.8.21 20:24
@jahuhudka píše:

Co je ta pani zac? Nejak se nechytam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.8.21 20:26

Já teda děti nemám, ale o takových lidech nevím. Asi protože nejsem rodič. Mám samozřejmě plnou hubu keců s bezdětnýma kamarádkama, co by jsme dělaly tak a tak až děti přijdou. Ale pak se zasmějeme a víme, že to jsou prostě povídačky, protože vůbec nevíme do čeho vlastně jdeme. A mám kamarádky co mají děti a vidím to, že to prostě není taková pohoda jak si často chlapi myslí. Jedeš 24hodin denně, 7 dní v týdnu, s přesčasy několik let. Ale samozřejmě jsou určitý věci, u kterých jsem si jistá že opravdu dělat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.8.21 20:28

@smutný.smajlík To je tím internetem podle mě. Všude fotky, fotky a všichni chytrý a dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.8.21 20:29
@jahuhudka píše:
@Izumi Miyako někdo ti komentoval tvoji výchovu? Skoro bych se nedivila [/citace
@jahuhudka píše:

No jasně, že omezuji dítě tím, že přeci samo nemůže na posezení sníst tři krabice nanuků :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
12.8.21 20:30
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.8.21 20:30
@Izumi Miyako píše:
No jasně, že omezuji dítě tím, že přeci samo nemůže na posezení sníst tři krabice nanuků :think: :)
:nevim: Promin, ale nevím o co konkrétně šlo. Jen si té pamatuji a myslím, ze mas nejeden problem a to nejen s výchovou dítěte
  • Citovat
  • Upravit
946
12.8.21 20:32
@smutný.smajlík píše:
Co je ta pani zac? Nejak se nechytam :think:

V kostce: Mám doma malé autistické dítě s ADHD. K tomu moje rodina mi nebylo moc nápomocná a spíše, některé věci zhoršovala svých chováním. Přidej si k tomu, že věci říkám, tak jak je cítím bez cenzury… No a to spoustě lidem není po chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
12.8.21 20:41

@Izumi Miyako stačí Zadat tvůj nick a vyjede xy tvých podivných diskuzi. Každá druhá si nY emiminu nebere servítky je to podstata tohohle serveru.
S jedna mala skoro 4 roky stará ukázka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí