Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se zeptat, potřebovala bych bezdrátová sluchátka, nějaká levnější, ale aby šli na iPhone, nebo každá bezdrátová sluchatka by se měla připojit k jakémukoliv mobilu?
Předem dekuji za tipy ![]()
Mám od Creative cca za litr, manžel používá Sony za několik tisíc. Proste jakákoliv bezdrátová.
Mě manžel koupil v cizině sluchátka, tvarem vypadají jako airPody. Tak se Samsungem mi nefungovaly, nešla mi ovládat hlasitost. Dala jsem je nakonec nevlastní dceři, ta měla Huawei, teď má iPhone a funují. Mě pak manžel koupil sluchátka JBL tvarem jako jsou Samsung Buds a ty mi s telefonem fungují. Na iPhonu jsme je zatím nezkoušeli. Tím chci říct, že bych zkusila koupit podle tvaru sluchátek, které napodobují airPods ![]()
@PapeJ píše:
Mě manžel koupil v cizině sluchátka, tvarem vypadají jako airPody. Tak se Samsungem mi nefungovaly, nešla mi ovládat hlasitost. Dala jsem je nakonec nevlastní dceři, ta měla Huawei, teď má iPhone a funují. Mě pak manžel koupil sluchátka JBL tvarem jako jsou Samsung Buds a ty mi s telefonem fungují. Na iPhonu jsme je zatím nezkoušeli. Tím chci říct, že bych zkusila koupit podle tvaru sluchátek, které napodobují airPods
Jeee tvarem to urcite nebude
.
@val27 jeste k otazce, melo by to bejt fakt jedno. Sluchatka pripojujes pres bluetooth a pokud mobil tu funkci ma, pripoji se to. ![]()
@DandátkoP píše:
Jeee tvarem to urcite nebude.
No, tak to není myšleno. Jen že ty napodobeniny/kopie airPods a Samsung Buds poznáš podle tvaru. A ty „airPods“ můj Samsung ani dceřin Samsung prostě nepobíral, a to jsme zkoušely všechno možný, různý aplikace a nic. A pak ta nová sluchátka, která vypadala jako Samsung Buds fungovala naprosto normálně ![]()
Ke každému mobilu co má bluetooth připojíš sluchátka. Jaký typ sluchátek upřednostňuješ? Náhlavní nebo špunty? A nějaké další věci co požaduješ?
@natalie89 píše:
Ke každému mobilu co má bluetooth připojíš sluchátka. Jaký typ sluchátek upřednostňuješ? Náhlavní nebo špunty? A nějaké další věci co požaduješ?
Asi už sluchátka má.