Bezdrátová sluchátka pro iPhone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
14.12.22 13:25

Bezdrátová sluchatka pro iPhone

Ahoj, chci se zeptat, potřebovala bych bezdrátová sluchátka, nějaká levnější, ale aby šli na iPhone, nebo každá bezdrátová sluchatka by se měla připojit k jakémukoliv mobilu?
Předem dekuji za tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18571
14.12.22 13:32

Mám od Creative cca za litr, manžel používá Sony za několik tisíc. Proste jakákoliv bezdrátová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
14.12.22 13:52

Mě manžel koupil v cizině sluchátka, tvarem vypadají jako airPody. Tak se Samsungem mi nefungovaly, nešla mi ovládat hlasitost. Dala jsem je nakonec nevlastní dceři, ta měla Huawei, teď má iPhone a funují. Mě pak manžel koupil sluchátka JBL tvarem jako jsou Samsung Buds a ty mi s telefonem fungují. Na iPhonu jsme je zatím nezkoušeli. Tím chci říct, že bych zkusila koupit podle tvaru sluchátek, které napodobují airPods :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
14.12.22 14:01
@PapeJ píše:
Mě manžel koupil v cizině sluchátka, tvarem vypadají jako airPody. Tak se Samsungem mi nefungovaly, nešla mi ovládat hlasitost. Dala jsem je nakonec nevlastní dceři, ta měla Huawei, teď má iPhone a funují. Mě pak manžel koupil sluchátka JBL tvarem jako jsou Samsung Buds a ty mi s telefonem fungují. Na iPhonu jsme je zatím nezkoušeli. Tím chci říct, že bych zkusila koupit podle tvaru sluchátek, které napodobují airPods :nevim:

Jeee tvarem to urcite nebude :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
14.12.22 14:06

@val27 jeste k otazce, melo by to bejt fakt jedno. Sluchatka pripojujes pres bluetooth a pokud mobil tu funkci ma, pripoji se to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
14.12.22 14:09
@DandátkoP píše:
Jeee tvarem to urcite nebude :lol:.

No, tak to není myšleno. Jen že ty napodobeniny/kopie airPods a Samsung Buds poznáš podle tvaru. A ty „airPods“ můj Samsung ani dceřin Samsung prostě nepobíral, a to jsme zkoušely všechno možný, různý aplikace a nic. A pak ta nová sluchátka, která vypadala jako Samsung Buds fungovala naprosto normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28663
14.12.22 14:10

O2 Pods se nepřipojí, O2 Pods+ se připojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.23 10:58

Ke každému mobilu co má bluetooth připojíš sluchátka. Jaký typ sluchátek upřednostňuješ? Náhlavní nebo špunty? A nějaké další věci co požaduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
10.1.23 14:40
@natalie89 píše:
Ke každému mobilu co má bluetooth připojíš sluchátka. Jaký typ sluchátek upřednostňuješ? Náhlavní nebo špunty? A nějaké další věci co požaduješ?

Asi už sluchátka má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.23 19:33

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...