Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám 3× neomezený (volání do všech sítí, sms a neomezená data) tarif Vodafon a platím asi 1890 Kč. Hledala jsem parkrát, ale nikdo mi lepší nenabídl. Funguje volat na zákaznickou linku stím, že máš lepší nabídky jinde a jak to budou řešit, že teda asi přejdeš jinam, oni tě přepojí na zvláštní oddělení a nabídnou ty jejich „tajné slevy“. ALe bylo to tak před 2-3 rokama, nevím, jestli i teď.
Jinak internet s televizí (2× televize a4× PC/notebook…) nevím kolik programů moc na to nekoukáme…mám PODA za 570Kč, tam je mi to jedno, portože 95% mi platí zaměstnavatel kvůli plnému home based.
Ta otázka je položená chybně, protože napřed si musí člověk sám zjistit, jakou spotřebu volání, SMS a dat má. Pak se teprve lze bavit o nějakém tarifu.
Díky za reakce. Mě právě zajímá neomezený tarif. Teď mám u vodafone všechno neomezené a platím 800,, navíc si u nich platím TV a internetu. Už několik let mám stejnou cenu. Kdysi jsem tam volal na linku a prý lepší nabídnout nejde, ale to je nesmysl. Jsem u nich víc jak 7 let a furt stejná cena…
@Anonymní píše:
Díky za reakce. Mě právě zajímá neomezený tarif. Teď mám u vodafone všechno neomezené a platím 800,, navíc si u nich platím TV a internetu. Už několik let mám stejnou cenu. Kdysi jsem tam volal na linku a prý lepší nabídnout nejde, ale to je nesmysl. Jsem u nich víc jak 7 let a furt stejná cena…
Mě volal Vodafone cca 2-3 měsíce zpátky a tohle mi nabídl sám od sebe (jsem u nich asi 8 let), takže to určitě jde
ještě mi říkali, ať převedu i mýho chlapa k nim, že mu dají to samý… Pěkně kecají, že to nejde…
Vůbec nevím. Celé rodině to platí manžel. Má nějaký smluvní tarif přes firmu, kde dělá. A do balíčku si mohl zahrnout celou rodinu. I syn ve volacích hodinkách má simku na paušál a né kredit.
T-Mobile - 150 sms, 150 volaní do všech sítí, 10GB dat - 325,–.
Opravdu potřebuješ neomezený tarif? Víš kolik za měsíc provoláš/napíšeš? V dnešní době volání a sms už není tak nutné. Díky datům v mobilu řeším spoustu věcí přes Whattsapp.
Máme nějaký přes tátu, 4 čísla, vše neomezeně a vyúčtování je 1500 +/- 10 kc za všechny. Proto jsem u něj zůstala a nešla do ničeho s mužem, platila bych daleko víc ![]()
@Anonymní píše:
Kolik platíte za tarif? Já mam vodafone, všechno neomezený az 800 Kč měsíčně a přijde mi to přepal. NAvíc od nich mám i net za cca 600Jsem u nich víc jak 5 let, takže mě to docela se*e, že mám furt stejnou cenu a v dnešní době. Sice u nich mam smlouvu a kdybych chtěl skončit dřív musím platit penále, ale chci něco levnějšího
Kolik platíte vy a za co?
A když člověk pohrozí, třeba něco dají.
mám vodafone neomezené vše za 546,– + mám tv a internet, tam už platím 1450,– mám tam ale HBO a pronájem modemu a vyšší rychlost netu
T-Mobile - vše neomezené za 519 Kč. Dohodnuto po telefonu z centra péče o zákazníky na základě vyžádání si kódu pro přestup k jinýmu operátorovi přímo na prodejně (po pro nás s manželem velice neseriózní nabídce).Operátor volal do deseti minut po opuštění prodejny a během dvou minut bylo dohodnuto pro mně i manžela ![]()
Platím 300 Kč, ale máme balíček (celá rodina), který sestavoval bratr, který pracuje u O2.
T-mobile, neomezene volani sms, 1GB dat, platila jsem 330, ted 380, zdrazovali kvuli 5G siti. Ale vidim, ze mam porad luxusni cenu
. Ale musela jsem asi pred 2 lety pohrozit, ze odejdu, platila jsem tusim 550. Predtim spoustu let u Vodafonu, asi za 700, cena silena, zadne vyhruzky odchodem nepomohly, proste me nechali odejit
.
Kolik platíte za tarif? Já mam vodafone, všechno neomezený az 800 Kč měsíčně a přijde mi to přepal. NAvíc od nich mám i net za cca 600
Jsem u nich víc jak 5 let, takže mě to docela se*e, že mám furt stejnou cenu a v dnešní době. Sice u nich mam smlouvu a kdybych chtěl skončit dřív musím platit penále, ale chci něco levnějšího
A když člověk pohrozí, třeba něco dají.
Kolik platíte vy a za co?