Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, poraďte bezmasé jídlo, slané, ale nic co by nadýmalo (tedy bez luštěnin)… nějak mě nic nenapadá
Díííky ![]()
Jakákoli omeleta, zapecena brokolice, těstoviny, smazeny květák
@Annapavelkovaml jééé, to bych si dala… ale kojím, takže o brokolici a květák si zatím mohu nechat jen zdát… ![]()
@Kikuška90 to je strašně tučný… po svátcích jsem jak žok, chtěla bych právě spíš něco lehčího… ale díky za tip ![]()
dobrou chuť
Příspěvek upraven 30.12.16 v 10:50
Různý formy zapečených těstovin, bramboráky, kuskus se zeleninou, sýrová omáčka, různý květákový, brokolicový placky..
Holky, všem díky za tipy… no malá na bříško zas až tak moc netrpí, ale hodně se hlídám, protože synátor (prvorozený) měl koliky hrozné, tak se bojím už dopředu… ale vím, že každé dítko je jiné… asi tu brokolici prubnu, snad to zvládneme… ![]()
Tak ja dnes nahazim na pekac ruznou zeleninu (brambory, bataty, papriku, dyni, cibuli, mrkev), pridam olej a bylinky a necham upect a k tomu staci treba chleb ![]()
@Annapavelkovaml jsem asi příšerná matka
ja začala jist všechno u obou děti hned po narození
@Annapavelkovaml píše:
Zapekana brokolice se syrem a bramborama? kvetakove nebo brokolicove karbanatky?
hmm brokolici a květák jako nenadýmavé jídlo může doporučit jen někdo kdo má střeva z plechu ![]()
Včra jsme měli sladké kynuté knedle. Borůvkové a s blumama. Ono kupodivu i ty kamčatské borůvky teď v zimě nevyjdou ani tak moc draho a bylo to mooc dobré.
Testovinovy salat s rukolou, cherry rajcaty, pestem, sisenymi rajcaty, momentalne na tom s manzelem ujizdime ![]()
Jinak jsem jedla vse nadymave vcetne kvetaku pri kojeni a bez problemu, treba budete mit stesti.
@Annapavelkovaml píše:
@jakanas to je slane jako blaaazen
jéé to jsem už zapomněl
Ale stejně byly dobré